Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanka

Swifty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,

1.Na jakiej zasadzie działają te heirloom?

2.Czy opłaca się robić nową postać z 1 heirloom'em?Czy lepiej uzbierać na cały gear?

3.DPS to jednak nie rola dla mnie(wolę supporty).Jaka postać itp dla tanka czy heal'era?

Opublikowano

1. Item zwiększa statystyki wraz z Twoim levelem i niektóre z nich dają jeszcze dodatkowy exp.

2. To już według upodobania. Łatwiej i szybciej wbijesz lvl z całym gearem.

3. Tutaj sam musisz popróbować czym Ci sie najlepiej gra.

Swifty lubi to
1377430129-U769346.png
Opublikowano

1. Item zwiększa statystyki wraz z Twoim levelem i niektóre z nich dają jeszcze dodatkowy exp.

2. To już według upodobania. Łatwiej i szybciej wbijesz lvl z całym gearem.

3. Tutaj sam musisz popróbować czym Ci sie najlepiej gra.

Co do 3. która postać się najlepiej do tego nadaje?Bo akurat wszystkim mi się tu gra przyjemnie :D

Opublikowano

Nie ma który jest najlepszy...

Każda postac/spec jest lepsza od innej na danym patchu, albo w danej sytuacji. Najlepiej żebyś pograł sobie paroma i dopiero zdecydował którym Ci sie najlepiej gra.

Swifty lubi to
1377430129-U769346.png
Opublikowano

Wedlug mnie jezeli bardzo zalezy ci na byciu dzikiem to pograj druidem jest to jeden z lepszych dpsow i healerow 

Jednak jezeli lubisz grac jak casual (jak ja) to graj czym chcesz uzytkownicy tego portalu juz pisali powyzej czym ci sie gra wygodnie to chyba najlepsza odpowiedz ze wszystkich :3

Swifty lubi to
Opublikowano

A co do profesji... 

Szukałem na necie najbardziej dochodowe,ale większość tych poradników jest trochę przestarzała(2/3 lata) więc spytam tutaj:Które profesje są najbardziej dochodowe?

Opublikowano

bezużyteczne? Wątpię. Do produkcji potrzeba mnóstwo materiałów, a u nowego handlarza wymienisz BoS na kilka szt. Początkowo ceny spadną, bo niektórzy mają mnóstwo BoS i od razu będą wymieniać.

Swifty lubi to
Opublikowano

bezużyteczne? Wątpię. Do produkcji potrzeba mnóstwo materiałów, a u nowego handlarza wymienisz BoS na kilka szt. Początkowo ceny spadną, bo niektórzy mają mnóstwo BoS i od razu będą wymieniać.

Przy tej ilości BoS które ludzie maja w deopo i te które można zdobyć codziennie z Wq, ceny roślinek skałek spada i już się nie podniosą. Sam mam blisko 200 sztuk a znam osoby co dochodzą do 1k.

Swifty lubi to

2sbu2dv.png