Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[17] Zmiana wyniku pod koniec spotkania, w którym przegrywam

midfor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jeżeli w mistrzostwach FUT rozegram cały mecz do 90 minuty i np będe przegrywał 0:1 i zmienie na trainerze wynik na moją korzyść (np 2:0) bez wcześniejszego rozłączenia to myślicie że wyłapią to że korzystałem z trainera?

Opublikowano

Czemu nie zostawicie Mistrzostw FUT normalnym ludziom którzy grają normalnie, już bez przesady..

Jednak to 250k coinsów i paczka z informami jest bardzo kusząca 

Opublikowano

Czemu nie zostawicie Mistrzostw FUT normalnym ludziom którzy grają normalnie, już bez przesady..

Jednak to 250k coinsów i paczka z informami jest bardzo kusząca 

Której i tak nikt na trainerze nie dostanie bo tam sprawdzają bardzo dokładnie komu dają nagrody ;) 

Opublikowano

Wydaję mi się, że to całe 99 ovr nie ma żadnego odniesienia w stosunku do gry - zmieniają się tylko cyferki na karcie, a nie jej rzeczywiste statystyki :)

Opublikowano

Wydaję mi się, że to całe 99 ovr nie ma żadnego odniesienia w stosunku do gry - zmieniają się tylko cyferki na karcie, a nie jej rzeczywiste statystyki :)

Oj czuć to w grze i to chyba bardziej niż w 16, oczywiście zawodnicy sami wtedy nie grają i nie strzelają bramek przewrotką z połowy ale czuć mega boosta szczególnie w szybkości, staminie, sile/celności strzałów. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...