Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

zagrałem trochu na tej stronce i teraz caly czas co chwile wyskakuje mi po prawej dolnej czesci ekranu np ze rozdaja cos itp i mnie to denerwuje wiie ktos jak to gowno wywalic i usunac zeby mi to nie wyskakiwalo?:(

Opublikowano

Siemka

zagrałem trochu na tej stronce i teraz caly czas co chwile wyskakuje mi po prawej dolnej czesci ekranu np ze rozdaja cos itp i mnie to denerwuje wiie ktos jak to gowno wywalic i usunac zeby mi to nie wyskakiwalo? :(

Jak Ci wyskoczy powiadomienie, to kliknij na znaczek ustawień, otworzy Ci się takie okienko. Na liście poszukaj drakemoon.com i kliknij krzyżyk po prawej. 

Na przyszłość - jak witryna prosi o możliwość wyświetlania powiadomień to po prostu ją zablokuj. :)

strange1.jpg

Opublikowano

Jak wbijasz na strone to w prawym lub lewym górnym rogu pokazuje się opcja czy chcesz by ta strona wyświetlala komunikaty i zapewne nacisneles Zezwalaj :D. W opcjach masz. Jak to nie pomoże to spróbuj tymi różnymi programami czyszczacymi.

Wysłane z mojego Huawei P8 Lite przy użyciu Taptalka

76561198102300375.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...