Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Unique Mu, bez donate

nat121212

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zapraszam na nowy serwer Unique Mu

http://unique-team.ro/

Na serwerze nie ma możliwości kupowania itemów oraz setów za realne pieniądze

(No possibility to buy items for real money)

Version: S9E2
Exp: 1000x

Drop: 70x

BB: OFF

lelelelelelelel.jpg

Max lvl: 400

Max master lvl: 330

Max stats: 65500

Reset: 400lvl, full stats, 1kk*x reset zen

Ingame commands: /addstr etc, /pkclear

Marriage system, teleport

100 credits per vote, seals 100% exp available for creds

Selupan drop - exc socket items

Kundun kalima drop - ancient items

Lucky coin exchange in devias - exc and jewels

Lucky system items - ancients

Chaos cards system

Doppelganger, Chaos Castle, Blood Castle, Devil Square, Medusa, Golden Invasions, and others ofc available

Uprzejmi GMowie!!

Serwer bardzo stabilny, długoterminowy, stoi mniej więcej od tygodnia

Opublikowano

Powiem szczerze ze jestem mile zaskoczony tym serwerem sam probowalem publikowac.

Plusy serwera... co wydropisz to nosisz (co w przypadku natloku serwerow donate jest mega plusem), administracja jest czesto dostepna (co smieszne nawet jak jej nie ma chwilowo online to i tak sie zawsze support znajdzie) i kazda sugestie graczy biora pod uwage.. Eventy dla odmiany nie sa do zwiekszania lvli, a tak naprawde do dropienia itemow. Golden gobliny sa troszke irytujace bo zabijaja na hita :D jednak to co wypuszczaja rekompensuje ta zniewage. Selupan na reszcie nie jest dla kazdego kto chce, bo trzeba sie nameczyc aby go zabic, co wymaga pracy zespolowej. Jest troszke rzeczy ktore trzeba byloby dopracowac, jednak jestem tu juz 3 dzien i widzie ze administracja pracuje nad jakoscia serwera, gdyz codziennie pojawia sie komunikat co zostalo dopracowane. Jak to tworcy mowia, chca aby ten serwer byl dla graczy nie portfela, bo sami chcieli tak owy znalezc bez skutku niestety.

Na chwile obecna (zaznaczam) jedyny minus dla mnie to liczba aktywnych graczy, jednak widze ze co chwile ich przybywa, wiec i ja dam sobie szanse na pogranie tu, jak i zachecam innych bo ma to Unique potencjal :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam serwerek dla wszystkich co mają już dość pay2winow gdzie gameplay porownywalny jest z grypą żołądkową  o.O administracji której odpowiedź na wymagające pytanie brzmi " want to be banned ?! " Co dropnie to mamy ! czyli wracamy do rpg  ;) wkoncu .... serwer jest nowy ale z wielkim potencjałem każdy prawdziwy wyjadacz :lenny: MU Online słowa zlego o tym serwerze nie powie  xD

a prawdopobonie już ma 20% clienta ściągniętego  ^^

PM online w razie pomocy / pytań 

Amen

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...