Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ClassicMT2 - Ogólnie

Trey ART

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Granie na takich serwerach to jest głupota.. Asig gówno potrafi a udaje mu się cokolwiek tylko dlatego że jest wspierany przez ten śmieszny PompaTeam.

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

gimbusy oglądający tych marnych jutiuberkow i tak będą zachwalać :D

Więc nie ma co im pisać, że serwer słaby, skok na hajs itd :)

Komputer: z NASA.

Opublikowano

Gdybym to ja wbił itemy na 9 i cofneliby mi serwer aż o 16 godzin to żądałbym ich zwrotu lub pożegnałbym się z serwerem. Przecież nikt nie powiedział, że jak będzie je teraz ulepszał to mu ponownie wejdą. JEDNA WIELKA KPINA

Opublikowano

Nie można w żaden sposób uruchomić klienta. Wypróbowane wszystkie sposoby ze strony serwera, a mimo to wciąż po wciśnięciu "Uruchom" nic się nie dzieje. Jakieś sugestie ?

Opublikowano

Skończ tam grac - to moja sugestia :D

Do rozważenia gdybym chociaż zaczął grać, a chciałem to uczynić właśnie dziś :D

Opublikowano

Powiem tak, juz im sie serwer pieprzy cofka juz była, teraz podobno o tej godzinie niby naprawili a dalej sa problemy. Jak dla mnie to skończy tak samo jak poprzedni serwera zwiazany z pompateamem. Mam na mysli "pompamt2".

Opublikowano

Według mnie Classicmt2 nie padnie tak samo jak ravia się trzyma to classicmt2 też będzie bardzo długo a jednym powodem jest to że jest ten sam technik co na ravi wiec wszyscy co myślą że serwer padnie to się grubo mylą.

Dodam że serwerem jest bardzo duże zainteresowanie póki co nikomu się nie nudzi a po drugie mieli naprawdę dobry pomysł na ten serwer a to jest najważniejsze w serwerze bo jak masz pomysł na serwer to będziesz mieć dużo ludzi na nim no i tyle w temacie Pozdro dla hejterów :)

50/100/150/200/250/300/350/400/450/500/550/600/700/800/900/1000

Opublikowano

Kiedy będzie działać ?

Działa wam serwer ? . bo mi nie ;v

Działa cały czas

50/100/150/200/250/300/350/400/450/500/550/600/700/800/900/1000

Opublikowano

Nie można w żaden sposób uruchomić klienta. Wypróbowane wszystkie sposoby ze strony serwera, a mimo to wciąż po wciśnięciu "Uruchom" nic się nie dzieje. Jakieś sugestie ?

Mam niestety taki sam problem, z tego co wyczytałem to klient nie chodzi pod Windows XP co jest po prostu żenadą...

Opublikowano

Serwer bardzo fajnie się zapowiadał i wygląda obiecująco jak "pompateam" będzie grać to inni też będą grać (gracze) bo np. na moim przykładzie chciałbym spotkać tam np. nitro na spocie :D

Serwer bardo trudny jeśli ktoś lubi hardy to polecam ;)

tumblr_nmo4nb4PxQ1r8m9e8o1_250.gif

Opublikowano

Co do kolegi kilka postów wyżej, który mówił o pomyśle na serwer :D

Może mało przebywasz na tym forum - rozumiem ale 1,5 roku temu ruszył identyczny serwer jak ten ich Classic pod nazwą ArutanMT2. 

Ich pomysł nie jest więc autorski, pora ci to uświadomić. Arutan sie nie utrzymał bo miał słabe zabezpieczenia i mało ludzi, jednak YT w dzisiejszych czasach to podstawa.

Opublikowano

Co do kolegi kilka postów wyżej, który mówił o pomyśle na serwer :D

Może mało przebywasz na tym forum - rozumiem ale 1,5 roku temu ruszył identyczny serwer jak ten ich Classic pod nazwą ArutanMT2. 

Ich pomysł nie jest więc autorski, pora ci to uświadomić. Arutan sie nie utrzymał bo miał słabe zabezpieczenia i mało ludzi, jednak YT w dzisiejszych czasach to podstawa.

Dużo daje też Facebook, dobry makaron na uszy i 1k masz.

i Ogólnie mam beke jak gimby piszą, że jest 8k online gdzie przy 4ch z możliwościami Asiga jest to nie możliwe xD Pamiętam Ravie s2 gdzie chwalili się, że mają maszyne za 7 czy 8 k xD 

Opublikowano

Serwer moim zdaniem tylko dla osób zahartowanych, którzy potrafią asymilować się z innymi ponieważ moim zdaniem współpraca w jakimś stopniu na takim serwerze jest kluczem do sukcesu. Bardzo mi się spodobało jak zobaczyłem na czacie te napisy "Poluruje na bo" - serio, nie wiem kiedy ostatnio coś takiego widziałem bo wszędzie pelerynki. Na pewno spróbuje zagrać ale niestety jako osoba już trochę starsza mogę mieć za mało czasu na taki serwer. 

Opublikowano

Czy serwer aktualnie jest online?

Na stronce jest napisane, że dłuższa przerwa, post z godziny 8:30

A ja nie mogę się połączyć z serwerem mimo tego, że statusy channeli są różne co wskazuje na to, że serwer jest online. Mam ciągle "Zostaniesz połączony z serwerem"

Ponadto nie mogę zmienić rozdzielczości, a nie lubię grać na zbyt wysokiej :(

Opublikowano

Też mam "Zostaniesz połączony z serwerem" od jakiejś godziny, więc lipa.

Co do serwera, mocne 9/10, naprawdę polecam starym jak i nowym graczom, czuć klimat z 2k10, ludzi multum, walka o spoty na ezotach i te sprawy, coś pięknego. Jedyny mankament to to, że wywala co jakiś czas, ale wiadomo co jest winą. Polecam i zapraszam ;)

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Połączyło mnie :)

Jakby ktoś mógł mi pomóc ze zmianą rozdziałki. W którym pliczku znajduje się formułka za to odpowiedzialna?

Poprzez config.exe nie mogę zmienić rozdziałki, ciągle mam taką samą. Forum serwera nie działa dlatego pytam tutaj

Poradziłem sobie :) plik metin.cfg

Opublikowano

Dzisiaj wyciekła baza ClassicMt2 z ponad 40 tysiącami zarejestrowanymi postaciami. Kto mądry ten zmieni hasło jak miał podobne na innym koncie, steam , mailu, fejsie itd. bo zaraz się okaże , że straci nie tylko konto na metinie. Pozdrowienia dla Asiga.  xD

Opublikowano

Przypadkiem nie masz na dysku 'D' folderu 'ymir work' bo miałem podobny problem.. wystarczy go usunąć albo zmienić jego nazwę. 

Aktualnie serwer jest włączony ale jest tyle ludu, że nie mogę wejść do gry :/ 

Cały czas zostaniesz połączony z serwerem.. ehh :/ 

yPanDsZ.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...