Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ClassicMT2 - Ogólnie

Trey ART

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Balmorka zrezygnuje z is-wsjo za free.TAK? Jakim prawem komus cos odradzasz miszczu? No chyba ze z fubusiem będziesz brylkami na allegro handlowal.spox

Opublikowano

Serwer jest mega! 

Stare czasy metin2 przypominają się na każdym poziomie rozgrywki..

Exp na BO bez bojowca w zapełnionej grupie.. coś niesamowitego! :)

Gram bez IS.. szczerzę? nie potrzeba mi nic z Item-Shopu.. wszystko idzie zdobyć w grze.. 

Serwer nie jest tak dokładnie pod hajs jak każdy mówi..

Liczba graczy 1000-2000 na loozie :) 

yPanDsZ.png

Opublikowano

Serwer jest mega! 

Gram bez IS.. szczerzę? nie potrzeba mi nic z Item-Shopu.. wszystko idzie zdobyć w grze.. 

Jak dzisiaj było ponad 7k. Serwer klasyczny i chyba najtrudniejszy na jakim można zagrać w tej chwili

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Serwer jest mega! 

Jak dzisiaj było ponad 7k. Serwer klasyczny i chyba najtrudniejszy na jakim można zagrać w tej chwili

Eeee no te 7k to naciągane.. bez przesady :) 7000 to jest kont 15lvl-max lvl.. z 2000-4000 gra spokojnie :) 

Wbijajcie.. warto! :) 

Trochę ciężko z yang.. za mało misji jak dla mnie no ale.. :D 

yPanDsZ.png

Opublikowano

Balmorka zrezygnuje z is-wsjo za free.TAK? Jakim prawem komus cos odradzasz miszczu? No chyba ze z fubusiem będziesz brylkami na allegro handlowal.spox

Każdy ma prawo do wyrażania swoich opinii , jak ci to nie pasuje to sorry nie mamy o czym rozmawiać.  Nie zrezygnuje , ale na pewno nie będą to ceny takie jak na serwerze pompy 200 zmianek to około 500 zł , pet/strój/fryzura 50 zł .. 10 medali z isa kosztuje 30 zł a musisz się liczyć z tym ze ci będzie je palić,  miszczu na swoim filmiku dropił w lochu małp przez około 30 min z podwójnym dropem z isa i co ? I dropnął jeden medal, i jak sam stwierdził nie będzie się w to bawić bo to dla niego za dużo :D Sugerujesz ze Fubu sprzedawał bryłki a na czym opierasz to co piszesz ? Podaj jakieś dowody bo jak na razie oprócz wypocin małysza gdzie nic nie udowadnia nie widziałem żadnych powtarzam żadnych konkretnych dowodów ze Fubu to robił, zresztą małysz sam koniec końców okazał się złodziejem. Więc czym są  oskarżenia złodzieja skierowane w  kierunku innego " złodzieja " popierając to na dowodach, które i tak nic nie wnoszą ? - dla mnie takie pieprzenie jest gówno warte... A tak z innej bajki ostatni serwer pompy utrzymał się chyba półtora miesiąca? I istniało tam straszne kolesiostwo , rozdawanie itmów itp . A wracając do is-a słuchałem wypowiedzi graczola i mówił on ze ten serwer będzie  przystosowany dla  graczy pod względem cen i ze będą one o wiele niższe niż te na pl-u a tymczasem są prawie takie same - może i nie kłamał biorąc pod uwagę, że graczami jest pompa team i ma IS za darmo - wtedy załatwienie 3000 zmianek na 43 śr w jelonku nie będzie stanowić żadnego problemu :) Według mnie ten classic padnie za miesiąc góra dwa - jak ludzie zaczną coraz mniej ładować w IS, padnie jak Pompamt2. Zresztą okaże się za jakiś czas kto miał rację -  I kiedy ty  będziesz płakać nad stracona kasą na classicu który padł, to ja będę ubijać metki w Red Lesie moim WP z ostrzem P na Balmorze . Pozdro :)

Opublikowano

Każdy ma prawo do wyrażania swoich opinii , jak ci to nie pasuje to sorry nie mamy o czym rozmawiać.  Nie zrezygnuje , ale na pewno nie będą to ceny takie jak na serwerze pompy 200 zmianek to około 500 zł , pet/strój/fryzura 50 zł .. 10 medali z isa kosztuje 30 zł a musisz się liczyć z tym ze ci będzie je palić,  miszczu na swoim filmiku dropił w lochu małp przez około 30 min z podwójnym dropem z isa i co ? I dropnął jeden medal, i jak sam stwierdził nie będzie się w to bawić bo to dla niego za dużo :D Sugerujesz ze Fubu sprzedawał bryłki a na czym opierasz to co piszesz ? Podaj jakieś dowody bo jak na razie oprócz wypocin małysza gdzie nic nie udowadnia nie widziałem żadnych powtarzam żadnych konkretnych dowodów ze Fubu to robił, zresztą małysz sam koniec końców okazał się złodziejem. Więc czym są  oskarżenia złodzieja skierowane w  kierunku innego " złodzieja " popierając to na dowodach, które i tak nic nie wnoszą ? - dla mnie takie pieprzenie jest gówno warte... A tak z innej bajki ostatni serwer pompy utrzymał się chyba półtora miesiąca? I istniało tam straszne kolesiostwo , rozdawanie itmów itp . A wracając do is-a słuchałem wypowiedzi graczola i mówił on ze ten serwer będzie  przystosowany dla  graczy pod względem cen i ze będą one o wiele niższe niż te na pl-u a tymczasem są prawie takie same - może i nie kłamał biorąc pod uwagę, że graczami jest pompa team i ma IS za darmo - wtedy załatwienie 3000 zmianek na 43 śr w jelonku nie będzie stanowić żadnego problemu :) Według mnie ten classic padnie za miesiąc góra dwa - jak ludzie zaczną coraz mniej ładować w IS, padnie jak Pompamt2. Zresztą okaże się za jakiś czas kto miał rację -  I kiedy ty  będziesz płakać nad stracona kasą na classicu który padł, to ja będę ubijać metki w Red Lesie moim WP z ostrzem P na Balmorze . Pozdro :)

z dziećmi od "pompy" nie wygrasz...Idą ślepo za swoim bożkiem ;)

Komputer: z NASA.

Opublikowano

Serwer sam w sobie jest całkiem fajny! :)

Przypomniały mi się stare czasy to na pewno.. bić się o spota w 10.. nigdy tego nie zapomnę :D

Już nie wywala z gry.. no może czasami.. 

Całkiem fajnie się gra.. zarywam nockę! :)

wystarczy zrobić mapy 1x1 z 5 spotami do expienia i "poczujesz stary klimat" bez reklamy u jutuberów po milion widzów

gdyby nie youtuberzy jak jakiś graczol, czy nitro to na tym czymś by nie było nawet 200 online

ale youtube w dzisiejszych czasach odgrywa naprawdę zbyt dużą rolę w życiu większości osób

tenor.gif

Opublikowano

Jak dla mnie to kolejny skok na hajs i nic więcej. Jak zobaczyłem ceny isu to lekko się zdziwiłem. Rozumiem, że serwer musi się utrzymać i jeszcze trochę zarobić ale nie przesadzajmy. Na serwerze grają ludzie ale połowa i tak odejdzie jak "Pompateam" skończy robić reklamę. 

ZAHONnaMPC-1339068796.png

Opublikowano

Jak dla mnie to kolejny skok na hajs i nic więcej. Jak zobaczyłem ceny isu to lekko się zdziwiłem. Rozumiem, że serwer musi się utrzymać i jeszcze trochę zarobić ale nie przesadzajmy. Na serwerze grają ludzie ale połowa i tak odejdzie jak "Pompateam" skończy robić reklamę. 

Tu gra bite 5k online jak nie lepiej :) Nawet juz nie musza robic reklam sam sie serwer kręci. Co do is kto Ci każe kupować? :) 

Opublikowano

Pobrałem, zarejestrowałem się. Podczas tworzenia konta w oczy rzuciło mi się hasło a raczej jego długość- za krótkie, nie chciało się zmienić w bazie danych, typowy gotowiec. Odpalam luncher a tu Lorem Ipsum! Yyyy... Ok. Wchodzę w ustawienia i brak rozdzielczości FHD? Yyyy.. Ok. Odpalam i moim oczom ukazuje się starożytne gui. Logowanie trwa i trwa... stworzyłem postać, zalogować się nie udało, kolejny raz nie próbuje, wychodzę . Nie chce myśleć jaka tragedia jest na tym serwerze podczas gry. Fuszerka pełną gębą. Taki serwer to ja mogę postawić zaraz. Ludzie tragedia, dawno nie grałem w mt2 ale od tamtych czasów te nasze polskie privy się nie rozwinęły wcale. Wszystko jest robione na odwal, nic nie jest zrobione od początku do końca dobrze. Nie jeden stawiał serwer przez rok, usprawniał wszystko i to samo co wyżej. Mam wrażenie, że to działa tak: "Mniej więcej wszystko działa, da się grać to wypuszczamy". GG! Nie tędy droga...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tu gra bite 5k online jak nie lepiej :) Nawet juz nie musza robic reklam sam sie serwer kręci. Co do is kto Ci każe kupować? :)

@DraGTS nikt mi nie każe bo nawet nie zamierzam wejść na ten serwer. Może jest teraz 5k graczy ale później ta liczba szybko spadnie.

ZAHONnaMPC-1339068796.png

Opublikowano

Dla mnie serwer bomba, pierwszy raz od 2 lat na metinie i nawet nawet, ale zaskoczyło mnie ta sytuacja że czekałem do 5:00 żeby fms podropić.... taki uj jak Marysi stanie po 4 osoby na każdym ch -,- to jest jedyny minus tego ciągłego 2k osób... Misji trochę mogło by być więcej

Opublikowano

Dla mnie serwer bomba, pierwszy raz od 2 lat na metinie i nawet nawet, ale zaskoczyło mnie ta sytuacja że czekałem do 5:00 żeby fms podropić.... taki uj jak Marysi stanie po 4 osoby na każdym ch -,- to jest jedyny minus tego ciągłego 2k osób... Misji trochę mogło by być więcej

Popieram misji powinno być więcej.. na plu nie miałem takich problemów z kasą jak tutaj haha :D 

Ciężko znaleźć wolne spoty na bo.. no ale szczerze mówiąc to nawet taki widok cieszy.. dawno nie grałem na takim serwerze.. 6-8 k osób online :O Kanały zapełnione  :lenny:

Upp Piszecie, że serwer pod is.. kto wam każe kupować? ja gram bez is'a i jakoś leci.. fakt ceny są ciut za drogie i dlatego może nie mam zamiaru wydawać po 50-100 zł.. fakt mam ale takie pieniądze wolę poświęcić na coś innego.. :) 

yPanDsZ.png

Opublikowano

Popieram misji powinno być więcej.. na plu nie miałem takich problemów z kasą jak tutaj haha :D

Ciężko znaleźć wolne spoty na bo.. no ale szczerze mówiąc to nawet taki widok cieszy.. dawno nie grałem na takim serwerze.. 6-8 k osób online :O Kanały zapełnione  :lenny:

Upp Piszecie, że serwer pod is.. kto wam każe kupować? ja gram bez is'a i jakoś leci.. fakt ceny są ciut za drogie i dlatego może nie mam zamiaru wydawać po 50-100 zł.. fakt mam ale takie pieniądze wolę poświęcić na coś innego.. :)

Mam wrażenie, że jesteś jakimś przydupasem, na każdy argument, ty masz kontrargument. Jak w sądzie. 

Ogólnie nie zagrałem z czterech prostych powodów:

a)Asig

b)"Pompa team"

c)1 miesiąc.

d)słaba reklama, siedzę w "metinach" od dłuższego czasu, a dopiero teraz słyszę o takim serwerze.

Osoby, które są w temacie będą wiedzieć o co chodzi. 

Ps. Czekam na barmorę, jedyny serwer. który ma szanse zaistnieć w tym roku. Ps. Zagrałbym sobie na Balantii, bądz xenoxie^^ :D

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Ciekawi mnie czy asig będzie tworzył eq z navi, tak jak to było na nawie. W jeden dzień jakieś 2 postacie +75 lvl z trutami +48 sr, gdzie obie postacie miały full eq +9, skille p. Jedna postac miała nick Xeer, dlatego już wiadomo kogo były wtedy te postacie. A wielki asig pisał na forum, że te truty były mixowane ręcznie, a nie stworzone. 

Kolejna sprawa gdyby nie ta reklama waszych wielkich youtuberów to ten serwer miałby z 200 graczy online, bo jeśli miałbym już grać gdzieś to wolalbym pla. Kolejna kwestia jest taka, że 1-2 miesiące i cała ta pompateam będzie miala gdzieś ten serwer, jak i gre na nim.

Opublikowano

Ciekawi mnie czy asig będzie tworzył eq z navi, tak jak to było na nawie. W jeden dzień jakieś 2 postacie +75 lvl z trutami +48 sr, gdzie obie postacie miały full eq +9, skille p. Jedna postac miała nick Xeer, dlatego już wiadomo kogo były wtedy te postacie. A wielki asig pisał na forum, że te truty były mixowane ręcznie, a nie stworzone. 

Kolejna sprawa gdyby nie ta reklama waszych wielkich youtuberów to ten serwer miałby z 200 graczy online, bo jeśli miałbym już grać gdzieś to wolalbym pla. Kolejna kwestia jest taka, że 1-2 miesiące i cała ta pompateam będzie miala gdzieś ten serwer, jak i gre na nim.

Z całym szacunkiem ale po 2 miesiącach to na pewno nawet i mi znudzi się ten serwer a pompa team nie jest tak do końca odpowiedzialna za jego działanie. 

Jak widać youtuberzy (Nitro) zaczęli nagrywać dopiero wczoraj gdzie start był 3 dni temu.. nawet i bez tego było mega dużo graczy online.. fakt dodawali tylko jakieś posty na fb, że startuję ten serwer i to pewnie też zachęciło graczy do przetestowania ale jak widać bez zapowiedzi/prezentacji na mpc też można się wybić :) 

yPanDsZ.png

Opublikowano

Z całym szacunkiem ale po 2 miesiącach to na pewno nawet i mi znudzi się ten serwer a pompa team nie jest tak do końca odpowiedzialna za jego działanie. 

Jak widać youtuberzy (Nitro) zaczęli nagrywać dopiero wczoraj gdzie start był 3 dni temu.. nawet i bez tego było mega dużo graczy online.. fakt dodawali tylko jakieś posty na fb, że startuję ten serwer i to pewnie też zachęciło graczy do przetestowania ale jak widać bez zapowiedzi/prezentacji na mpc też można się wybić :)

Po im jakąs prezentacja na mpc, jak oni mają po 1mln widzów. Nie nagrywali, ale grali i każdy o tym wiedział. Po dwóch miesiącach nie da się na takim serwerze osiągnąć wszystkiego, a caly pompa team to fakt, że nie jest odpowiedzialny, ale ludzie nie grają, bo serwer jest dobry tylko, że ich bogowie tam graja. Pewne jest to, że jak by to nie cały pompateam, to ten serwer już by był pusty, bo jest to zwykły serwer, gdzie takie serwery były już na mpc i padały jeden po drugim, bo nie miał kto na nich grać. 

Już nie mówiąc o IS, gdzie jest cholernie drogi i taka osoba, który chodzi do szkoły nie ma czego tam szukać. 

Opublikowano

Póki co niech admini zrobią ład z drophackami. Na dolinie gdzie respi się best specjalisty stoją sobie kolesie z dh i sobie hehehe fms-y dropią. A admini jedynie "Shinso jest!" na czacie piszą.

Opublikowano

Jakby był tani IS to byście płakali że każdy ładuje, teraz chociaż ładują osoby które na to stać i tyle :)

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Opublikowano

Jakby był tani IS to byście płakali że każdy ładuje, teraz chociaż ładują osoby które na to stać i tyle :)

Otóż to.. 

Przerwa techniczna na serwerze! 

Zaczęły się ataki.. 

Odpalać mi to! Muszę dobić 40 lvl!  :D

yPanDsZ.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...