Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

StoryOfMU - S6 E3 - x100 - Start 11.11.2016 Independence Day

StoryOfMu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

11_november_eng.png

11 listopada 1918 r. Rada Regencyjna przekazała Józefowi Piłsudskiemu władzę wojskową i naczelne dowództwo podległych jej wojsk polskich.

Tego samego dnia Niemcy podpisały zawieszenie broni kończące I wojnę światową. Po ponad 120 latach Polska odzyskiwała niepodległość

Zbliża się 98 rocznica tego jakże ważnego dla Polaków wydarzenia

postanowiliśmy uczcić to z rozmachem,

postanowiliśmy zdobyć własną niepodległość nie tylko dla siebie ale i dla wszystkich którzy to czytają!

Mamy dosyć rynku prywatnego w świecie serwerów MU,

dosyć obietnic bez pokrycia!

dosyć obietnic dotyczących serwerów na lata kończących działalność po tygodniach!

dosyć nieudolnego zarządzania prowadzącego do upadku serwerów!

Historia polski jest znana każdemu a historia prywatnych serwerów MU zaczniemy pisać od NOWA!

Sygnatura.jpg

http://www.storyofmu.com/

Start 11.11.2016

12:00 czasu polskiego

(11:00 GMT+0)

Mam przyjemność zaprezentować wam serwer powstały z pracy pasjonatów.

Szykowany od miesięcy, dopieszczany w każdym calu eliminujący słabe punkty i zabezpieczony w najwyższym stopniu!

Jesteśmy grupą która swoją przygodę z MU zaczynała wraz z pojawieniem się gry na rynku już w 2003 roku.

W międzyczasie obserwowaliśmy z zaciekawieniem zmiany które zachodziły i postanowiliśmy powrócić do momentu w którym

MU online było topową grą czyli do sezonu 6 oczywiście Episode 3.

Popularność tej wersji gry można zaobserwować chociażby po ilości serwerów stawianych właśnie na tej wersji.

No właśnie ale dlaczego mielibyście nas wybrać? Dlaczego spośród szeregu serwerów prywatnych mielibyście zagrać właśnie na StoryOfMU?

Jak już wspomniałem jesteśmy grupą pasjonatów, MU to gra która zdominowała czasy gdy byliśmy nastolatkami a więc łatwo policzyć że w tej chwili mamy już swoje lata.

Nie jesteśmy dziećmi którzy z poradnika stworzyli szablonowy serwer na domowej maszynie a za chwilę serwer zniknie bo mama każe wyłączyć komputer.

StoryOfMU to nasze hobby, nasze dziecko dopieszczone w każdym calu, edytowany od A do Z przez osoby które pliki serwerowe recytują na pamięć,

przez osoby które po latach prywatnego grania zaczerpnęli masę doświadczenia i pomysłów od kolejno upadających serwerów

dodali do tego swoją pasję i stworzyli grę która będzie wieczna... oczywiście że nie! nie będziemy nikomu opowiadać bajek!

Nie ma wiecznych serwerów prywatnych ale możemy wam obiecać rozgrywkę na lata!

Tego typu obietnice zapewne będą ignorowane ze względu na fakt że w każdym planowanym Long Termie znajduje się hasło "serwer na wiele lat".

Jednak żeby was zapewnić że u nas tak będzie nadmienię że serwer dedykowany na który się zdecydowaliśmy został opłacony na długi czas do przodu także

cokolwiek by się wydarzyło serwer będzie trwał dalej! Do zarządzania dostęp ma trzyosobowa niezależna grupa więc nawet gdyby z nieznanych przyczyn jedno z nas by było

niedysponowane pozostała dwójka zawsze będzie czuwać!

Przechodząc do rzeczy!

Sygnatura.jpg

Ustawienia rozgrywki:

EXP: 100%
DROP: 30%
DROP ZEN: 20%
MAX LVL: 400

Reset: 400 lvl, 600points *Reset

1-20 = 25KK*RR

21-59 = 500KK

60-69 = 600KK

70-79 = 700KK

80-89 = 800KK

90-99 = 900KK

100+ = 1KKK

Reset przez stronę internetową.

Max Stats: 32767

Sygnatura.jpg

Character Create:

MG - 260 LvL
DL - 280 LvL
SUMM - 300 LvL
RF - 320 LvL

Spoty 7-8 mobów zależnie od mapy.

Spoty dostosowane do ułatwienia rozgrywki na pierwszych LvLach po resie.

Rozsądnie rozplanowane spoty na Arenie - Przedział Tarkan - K2

MU Helper od LvL 70

Rozgrywka grupowa: 

Do 20 postaci w Gildi zrzeszonej w Max 1 Ally

Bonus Party Exp 10% lub 20% bonus za każdego członka PT zależnie od klasy.

Gold PT 80% Bonus EXP.

Sygnatura.jpg

A teraz to co każdy lubi najbardziej... w każdym razie do momentu zanim zacznie to robić :)

W tym wypadku zaskoczenia raczej nie będzie.

Nie ma potrzeby ingerować w coś co jest testowane od lat i sprawdza się bez zarzutu.

1.jpg

Bless: 100%
Soul: 50% / 75%+L
JoL: 75%

Item+10: 75%
Item +11: 70%
Item +12: 65%
Item +13: 60%
Item +14: 55%
Item +15: 50%

HRS: 50%
JoH: 85%

Chaos Weapon: 100%

Condor Feather : 60%
Wings 3rd: 40%

Piece horn: 70%
Broken Horn: 50%
Fenrir: 30%

Seed: 70%
Seed Sphere: 65%
Seed Sphere on item: 85%

Sygnatura.jpg

A teraz to nad czym prace trwały najdłużej.

Rozplanowanie Eventów zarówno jeżeli chodzi o czas jak i miejsce zajęło nam naprawdę dużo czasu, czerpaliśmy inspirację zarówno z innych serwerów,

które uzupełnialiśmy swoimi pomysłami jak i w sporej części z własnego doświadczenia. Każdy z potworów eventowych został dostosowany do

ustawień serwera, zadbaliśmy o to aby każde trofeum zdobyte w czasie polowań dawał satysfakcję i wasz trud był odpowiednio nagradzany.

Jestem pewny, że nie będziecie mieli czasu na nudę,

praktycznie o każdej porze dnia czy nocy bez względu na strefę czasową będziecie mieli do dyspozycji szereg wydarzeń urozmaicających rozgrywkę.

Oto przedsmak co was czeka:

Blood Castle: (Every 2h) - [bC] 1-3 = 1 jewel [bC] 4-6 = 2 jewels [bC] 7 = 3 jewels [bC] 8 = Talisman of Chaos Assembly

Chaos Castle: (Every 2h) - [CC] 1-5 = 1 jewel [CC] 6-7 = Ancient item

Devil Square: (Every 2h) - higher drop rate, for 1st 20kk zen/2nd 15kk zen/3rd 10kk zen

White Wizard: (Every 4h) 3 White Wizards per map Devias/Lorencia/Noria- Exe Items (BOK +1)

Crywolf Event/Balgass: (once a week) - Drop 5x K5

Red Dragon: (Every 4h) 3 Dragons per map Devias/Lorencia/Noria - Exe Items (BOK +1)

Skeleton King: (Every 4h) 2 Skeleton per map Lorencia/Noria - Jewels

Moss: (Every 6h) - 2 Minutes for buy items (Sword/Spear/Mace,Staff,Stick,Scepter,Bow/Crossbow) the chance to buy EXC items

Lunar Rabbit: (Every 4h) 5 mobs per map LostTower/Atlans/Tarkan/Aida - Jewels/Zen/Golden/Silver Key

Golden Invasion: (Every 6h) - Box of Kundum +1/5 Great Golden Dragon drops x4 Box of Kundum (+4/+5)

Doppelganger Event: (Every 15 minutes) - Brown/Silver chest zen, Gold chest jewels

Gaion's Order: (Every 15 minutes) - Monday - Saturday single jewels + parts Secronomicons / Sunday bundle jewels 30

Cursed Wizard Event (Every 5h) Invasion of 5 Cursed Wizard on Losttower  - Mini Wings + Tickets (2 items)

Zaikan Event (Every 3h) Invasion of 5 Zaikan on Tarkan - Crest of monarch/Loch's Feather + bundle jewels (2 items)

Coś dla naprawdę wymagających:

Castle Deep: (Every Saturday on 18:00) - 3 waves mobs, in 3rd wave 2-4 Erochims. drop items 380 lvl + Magic Backpack - randomly (2 items)

Nightmare Event / Kanturu Event: (Every 6h)- Nightmare drop Items 380 lvl (2 items)

Raklion Event / Selupan: (Every 6h) - Drop socets items (2 items)

Medusa: (Every 6h) - Drop Items 380 lvl (2 items)

Kundun Invasion (every 6H) Invasion of Kundun on Karutan2/Kalima/Raklion - items 380 (2 items)

Najciekawsze - Dlaczego? Gm eventy to kwestia wyobraźni a wyobraźnie mamy sporą:

GM Events - GM box, What's inside? (Mini wings/simple jewels/bundle jewels/Box of kundum 1-5/Pet Panda/Pet Skeleton/Skeleton Ring/Zen)

Sygnatura.jpg

Heart Of Love

Items +5/+8+12opt (Sphinx/Scale/Wind/Jawels)

Silver Medal

Items +5/+7+12opt (Dragon/Legendary/Guardian/Light Plate/Violet Wind/Sacred/Storm Crow/Jawels)

Golden Medal

Items +7/+9+12opt (Dragon/Legendary/Guardian/Light Plate/Violet Wind/Sacred/Storm Crow/Jawels)

Star of Sacred Birth

Zen/Imp/Jawels

Box of heaven

Zen/Imp/Jawels

Cherry Blossom

10 White - Random Jewel

30 Red - Random Bundled Jewels 10

255 Gold - Condor Feather or random Acc Items (Warrior/Apollo/Gaia)

Lucky Coins

10 lucky coins - Imp/Random Jawel

20 lucky coins - Bundled Jewels 10 (Bless/Soul/Chaos)

30 lucky coins - Demon/Rudolf/Bundled Jewels 10 (Creation/Life)

Sygnatura.jpg

/post - messege global from 50lvl ~~1kk
/addstr /addagi /addvit /addene /addcmd - add points
/re auto - auto party /re off - auto party off
/ware - max 1 extra warehouse

Tymczasem zapraszam na nasze forum

banner.png

download.png

• Odpowiedzi 475
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja nie wiem, co jest w wtym sezonie 6e3? Wszystko tylko na tym sezonie wychodzi z takimi samymi ustawieniami. A pozniej 100 online i codziennie spada, gdzie po tyg juz jest lipa

Opublikowano

EagleWorld - dziękujemy i zapraszamy do wspólnej gry.

chyba kolejne nowe konto kogoś z przeszłością i kolejny podobny serwer..same klony na s6 :)

Konto firmowe aczkolwiek jeżeli to ma coś zmienić mogę udostępnić login konta prywatnego.

Szczerze niewiele to da gdyż moja aktywność na tym forum była znikoma do tej pory i udostępnienie loginu konta z kilkunastoma postami nie podwyższy mojej wiarygodności.

Działałem do tej pory na rynku Węgierskim, to pierwsza publikacja na rynek międzynarodowy, zresztą właśnie szykuję publikację na rynek węgierski gdyż zależy mi na uczestnikach zarówno polskich, węgierskich oraz ogólnie chciałbym dotrzeć do jak największej liczby odbiorców. Sam mam podwójne obywatelstwo i połowę życia spędziłem właśnie na Węgrzech także obie nacje są mi bliskie.

Zresztą zapraszam na otwarcie i poznanie się bliżej może to rozwieje wątpliwości.

Ja nie wiem, co jest w wtym sezonie 6e3? Wszystko tylko na tym sezonie wychodzi z takimi samymi ustawieniami. A pozniej 100 online i codziennie spada, gdzie po tyg juz jest lipa

Tak jak wspomniałem robimy to ponieważ to lubimy. Serwer jest całkowicie Free2Play, nie ma to być jakieś dodatkowe źródło dochodu czy cokolwiek w tym stylu.

Jedni zbierają znaczki inni robią serwery. Z doświadczenia wiem że 6.3 jest jedną z lepszych wersji i właśnie dlatego tych serwerów jest najwięcej. Oczywiście możecie się ze mną nie zgadzać.

Szczerze mówiąc mniejsze znaczenie ma dla mnie ilość osób online a większe opinia o serwerze osób zalogowanych.

Zresztą z doświadczenia wiem że jeżeli serwer nie wzbudza zastrzeżeń technicznych to osiągnięcie 200 osób online nie stanowi większego problemu.

Opublikowano

No drodzy Państwo dorzuciłem kilka dodatkowych informacji które was mogą zaciekawić :)

Serwer cały czas jest testowany przez kilka osób które się zgłosiły do Beta testów. Oczywiście non profit.

Zachęcam do wyrażania opinii w temacie:)

W dniu dzisiejszym zostały odpowiednio zmodyfikowane statystyki topowych Bossów jak Meduza, Kundun czy też Selupan.

Tak naprawdę to bawimy się detalami gdyż plan mamy zrealizowany w pełni.

Opublikowano

Na wstępie proszę wszystkich o wypowiedzi w temacie a nie na priv. Cieszę się że zaciekawił was nasz projekt aczkolwiek pytania które otrzymuję na priv się powtarzają i defakto moje odpowiedzi stają się szablonowe a troszkę mi głupio przez to bo preferuję raczej podejście indywidualne. Także z góry przepraszam że moje odpowiedzi są jakie są ale w ciągu ostatnich 16 godzin dostałem ponad 30 wiadomości także sami rozumiecie.

to typowy polski serwer czyy robicie reklame na zagranicznych forach?

Nie ma mowy o typowo polskim serwerze, z doświadczenia wiem że polska scena mu to  w większości to starzy wyjadacze skaczący z serwera na serwer właściwie nie wiadomo dlaczego. Efektem tego jest potężne zainteresowanie na otwarcie i wyludnienie serwera po dwóch tygodniach. Publikacje na temat otwarcie umieszczamy również na portalach międzynarodowych jak i na forach regionalnych wybranych (znanych nam) państw.

Storyofmu a co z maya?bd leciec glorious i odpowiedniki ?

Co do maya to ustawiony jest drop itemków LvL 380 a poziom trudności myślę również będzie satysfakcjonujący.

Zapowiada sie ciekawie :)

Czekamy :)

o ktorej planowany start?

Z racji że jest to dzień wolny od pracy (w każdym razie w Polsce) to myślę że mając to na względzie godzinę startu ustalimy na godzinę w okolicy południa ale to może jeszcze się zmienić. Na pewno pojawi się wkrótce informacja szczegółowa na ten temat.

Opublikowano

Co do twojej odpowiedzi to powiem ci ze tak samo bylo na moon mu i nie sprawdzilo sie to ani troche..latwiej bylo zebrac seta od 380 lvl niz wlasnie glorious i jego odpowiedniki. Jesli mozecie zmiencie drop z maya

Opublikowano

Obserwowałem właśnie wyżej wymieniony serwer ze strony prywatnej aczkolwiek nie miałem okazji wizyty na maya.

Nie widzę większych przeszkód żeby dostosować mayę do standardów na poziomie Gloriusa gdyż reszta bossów normę na lvl 380 wyrobi.

Mamy jeszcze kilka dni do startu także przetestujemy wariant który proponujesz i zastosujemy ten praktyczniejszy.

Opublikowano

A jak to bedzie ze sprawa Multi-Kont ;d ? Mam nadzieje, ze bedzie jakies ograniczenie do 2.. max 3 ;d Bo zaraz wszystkie spoty beda oblegane przez " Dropajki " ^^ ;d

Opublikowano

Uzupełniłem informację o kosztach za poszczególne RR gdyż poprzednia była niekompletna i mogło się wydawać że osiągnięcie max statów nie jest możliwe.

A jak to bedzie ze sprawa Multi-Kont ;d ? Mam nadzieje, ze bedzie jakies ograniczenie do 2.. max 3 ;d Bo zaraz wszystkie spoty beda oblegane przez " Dropajki " ^^ ;d

W tej chwili nie mamy ustawionej bramki IP aczkolwiek najprawdopodobniej ograniczymy rozgrywkę do 3 postaci zalogowanych jednocześnie z jednego IP.

Ten temat jeszcze nie jest przesądzony ale na pewno oficjalny komunikat na ten temat jeszcze się pojawi.

identyczne ustawienia jak moon mu :)

jaka administracja tutaj ? mx1 czy sam draven ? :)

Jedyna rzecz jaką zaczerpnęliśmy z Moon Mu to ustawienia NPC w Devias które cieszyły się dużym zainteresowaniem.

Oczywiście posiadamy na to zgodę pomysłodawców tychże ustawień.

Pozostałe ustawienia są nasze od A do Z, zresztą beta testy naszego serwera trwają od początku września a z tego co wiem Moon pojawiło się w połowie października także mamy lekką nieścisłość w datach:)

Opublikowano

Character Create:

MG - 260 LvL

DL - 280 LvL

SUMM - 300 LvL

RF - 320 LvL

MU Helper od LvL 70

Rozgrywka grupowa: 

Bonus Party Exp 10% lub 20% bonus za każdego członka PT zależnie od klasy.

Gold PT 80% Bonus EXP.

Logo.jpg

A teraz to co każdy lubi najbardziej... w każdym razie do momentu zanim zacznie to robić  :)

Nie ma potrzeby ingerować w coś co jest testowane od lat i sprawdza się bez zarzutu.

1.jpg

Bless: 100%

Soul: 50% / 75%+L

JoL: 75%

Item+10: 75%

Item +11: 70%

Item +12: 65%

Item +13: 60%

Item +14: 55%

Item +15: 50%

HRS: 50%

JoH: 85%

Chaos Weapon: 100%

Condor Flame: 60%

Wings 3rd: 40%

Piece horn: 70%

Broken Horn: 50%

Fenrir: 30%

Seed: 70%

Seed Sphere: 65%

Seed Sphere on item: 85%

Obrazek_T_a.jpg

Rozplanowanie Eventów zarówno jeżeli chodzi o czas jak i miejsce zajęło nam naprawdę dużo czasu, czerpaliśmy inspirację zarówno z innych serwerów,

które uzupełnialiśmy swoimi pomysłami jak i w sporej części z własnego doświadczenia. Każdy z potworów eventowych został dostosowany do

ustawień serwera, zadbaliśmy o to aby każde trofeum zdobyte w czasie polowań dawał satysfakcję i wasz trud był odpowiednio nagradzany.

praktycznie o każdej porze dnia czy nocy bez względu na strefę czasową będziecie mieli do dyspozycji szereg wydarzeń urozmaicających rozgrywkę.

Blood Castle: (Every 2h) - [bC] 1-3 = 1 jewel [bC] 4-6 = 2 jewels [bC] 7 = 3 jewels [bC] 8 = 4 jewels

Chaos Castle: (Every 2h) - [CC] 1-5 = 1 jewel [CC] 6-7 = Ancient item

Devil Square: (Every 2h) - Better drops, for 1st 20kk zen/2nd 15kk zen/3rd 10kk zen

White Wizard: (Every 1h) 3 White Wizards per map Devias/Lorencia/Noria- 1 Jevel of Bless

Crywolf Event/Balgass: (once a week) - Drop 5x K5

Red Dragon: (Every 4h) 3 Dragons per map Devias/Lorencia/Noria - Jewels

Skeleton King: (Every 4h) 2 Skeleton per map Lorencia/Noria - Jewels

Moss: (Every 6h) - 2 Minutes for buy items (Sword/Spear/Mace,Staff,Stick,Scepter,Bow/Crossbow) the chance to buy EXC items

Lunar Rabbit(Every 4h) 5 mobs per map LostTower/Atlans/Tarkan/Aida/Kanturu/LaCleon - Jewels + Zen + Golden/Silver Key

Golden Invasion: (Every 6h) - Box of Kundum +1/5 Great Golden Dragon drops x3 K5 x2 K4 (1 hour for kill all goldens)

Doppelganger Event(Every 15 minutes) - Brown/Silver chest zen, Gold chest jewels

Gaion's Order: (Every 15 minutes) - Monday - Saturday single jewels + parts Secronomicons / Sunday bundle jewels 30

Cursed Wizard Event (Every 5h) Invasion of 5 Cursed Wizard on Losttower  - Mini Wings + Tickets (2 items)

Zaikan Event (Every 3h) Invasion of 5 Zaikan on Tarkan - Crest of monarch/Loch's Feather + bundle jewels (2 items)

Castle Deep: (Every Saturday on 18:00) - 3 waves mobs, in 3rd wave 2-4 Erochims. drop items 380 lvl + Magic Backpack - randomly (3 items)

Nightmare Event / Kanturu Event: (Every 6h)- Nightmare drop Items 380 lvl (3 items)

Raklion Event / Selupan: (Every 6h) - Drop socets items (3 items)

Medusa: (Every 6h) - Drop Items 380 lvl (3 items)

Kundun Invasion (every 6H) Invasion of 3 Kundun on Arena/Karutan2/Kalima 1 per map - items 380 (3 items)

Najciekawsze - Dlaczego? Gm eventy to kwestia wyobraźni a wyobraźnie mamy sporą:

GM Events - GM box, What's inside? (Mini wings/simple jewels/bundle jewels/Box of kundum 1-5/Pet Panda/Pet Skeleton/Skeleton Ring/Zen)

Logo.jpg

Heart Of Love

Items +7/+11+12opt (Sphinx/Scale/Wind/Jawels)

Silver Medal

Items +7/+9+12opt (Dragon/Legendary/Guardian/Light Plate/Violet Wind/Sacred/Storm Crow/Jawels)

Golden Medal

Items +9/11+12opt (Dragon/Legendary/Guardian/Light Plate/Violet Wind/Sacred/Storm Crow/Jawels)

Star of Sacred Birth

Zen/Imp/Jawels

Box of heaven

Zen/Imp/Jawels

Cherry Blossom

10 White - Random Jewel

255 Gold - Box of Kundum +5

Lucky Coins

20 lucky coins - Demon/Rudolf/Bundled Jewels 10 (Bless/Soul/Chaos)

30 lucky coins - Panda/Skeleton/Bundled Jewels 10 (Creation/Life)

Logo.jpg

to sa ustawienia w tocike w tocke z moona 

jedynie co was wyróżnia to brak eventu dark iron knight (mam nadzieje ze bd wtedy spot z nimi ) 

inaczej system rr oraz helper ze od 70

a takto identyko jak na moon 

//ps a co ustaliliscie z mayem ? :> w sensie drop ?

Opublikowano

Character Create:

MG - 260 LvL

DL - 280 LvL

SUMM - 300 LvL

RF - 320 LvL

MU Helper od LvL 70

Rozgrywka grupowa: 

Bonus Party Exp 10% lub 20% bonus za każdego członka PT zależnie od klasy.

Gold PT 80% Bonus EXP.

Logo.jpg

A teraz to co każdy lubi najbardziej... w każdym razie do momentu zanim zacznie to robić  :)

1.jpg

Bless: 100%

Soul: 50% / 75%+L

JoL: 75%

Item+10: 75%

Item +11: 70%

Item +12: 65%

Item +13: 60%

Item +14: 55%

Item +15: 50%

HRS: 50%

JoH: 85%

Chaos Weapon: 100%

Condor Flame: 60%

Wings 3rd: 40%

Piece horn: 70%

Broken Horn: 50%

Fenrir: 30%

Seed: 70%

Seed Sphere: 65%

Seed Sphere on item: 85%

Obrazek_T_a.jpg

Blood Castle: (Every 2h) - [bC] 1-3 = 1 jewel [bC] 4-6 = 2 jewels [bC] 7 = 3 jewels [bC] 8 = 4 jewels

Chaos Castle: (Every 2h) - [CC] 1-5 = 1 jewel [CC] 6-7 = Ancient item

Devil Square: (Every 2h) - Better drops, for 1st 20kk zen/2nd 15kk zen/3rd 10kk zen

White Wizard: (Every 1h) 3 White Wizards per map Devias/Lorencia/Noria- 1 Jevel of Bless

Crywolf Event/Balgass: (once a week) - Drop 5x K5

Red Dragon: (Every 4h) 3 Dragons per map Devias/Lorencia/Noria - Jewels

Skeleton King: (Every 4h) 2 Skeleton per map Lorencia/Noria - Jewels

Moss: (Every 6h) - 2 Minutes for buy items (Sword/Spear/Mace,Staff,Stick,Scepter,Bow/Crossbow) the chance to buy EXC items

Lunar Rabbit(Every 4h) 5 mobs per map LostTower/Atlans/Tarkan/Aida/Kanturu/LaCleon - Jewels + Zen + Golden/Silver Key

Golden Invasion: (Every 6h) - Box of Kundum +1/5 Great Golden Dragon drops x3 K5 x2 K4 (1 hour for kill all goldens)

Doppelganger Event(Every 15 minutes) - Brown/Silver chest zen, Gold chest jewels

Gaion's Order: (Every 15 minutes) - Monday - Saturday single jewels + parts Secronomicons / Sunday bundle jewels 30

Cursed Wizard Event (Every 5h) Invasion of 5 Cursed Wizard on Losttower  - Mini Wings + Tickets (2 items)

Zaikan Event (Every 3h) Invasion of 5 Zaikan on Tarkan - Crest of monarch/Loch's Feather + bundle jewels (2 items)

Castle Deep: (Every Saturday on 18:00) - 3 waves mobs, in 3rd wave 2-4 Erochims. drop items 380 lvl + Magic Backpack - randomly (3 items)

Nightmare Event / Kanturu Event: (Every 6h)- Nightmare drop Items 380 lvl (3 items)

Raklion Event / Selupan: (Every 6h) - Drop socets items (3 items)

Medusa: (Every 6h) - Drop Items 380 lvl (3 items)

Kundun Invasion (every 6H) Invasion of 3 Kundun on Arena/Karutan2/Kalima 1 per map - items 380 (3 items)

GM Events - GM box, What's inside? (Mini wings/simple jewels/bundle jewels/Box of kundum 1-5/Pet Panda/Pet Skeleton/Skeleton Ring/Zen)

Logo.jpg

Heart Of Love

Items +7/+11+12opt (Sphinx/Scale/Wind/Jawels)

Silver Medal

Golden Medal

Items +9/11+12opt (Dragon/Legendary/Guardian/Light Plate/Violet Wind/Sacred/Storm Crow/Jawels)

Star of Sacred Birth

Zen/Imp/Jawels

Box of heaven

Zen/Imp/Jawels

Cherry Blossom

10 White - Random Jewel

255 Gold - Box of Kundum +5

Lucky Coins

20 lucky coins - Demon/Rudolf/Bundled Jewels 10 (Bless/Soul/Chaos)

30 lucky coins - Panda/Skeleton/Bundled Jewels 10 (Creation/Life)

Logo.jpg

to sa ustawienia w tocike w tocke z moona 

jedynie co was wyróżnia to brak eventu dark iron knight (mam nadzieje ze bd wtedy spot z nimi ) 

inaczej system rr oraz helper ze od 70

a takto identyko jak na moon 

//ps a co ustaliliscie z mayem ? :> w sensie drop ?

No i co z tego, ze sa podobne ? Zreszta, co w tym walkowanym caly czas MU mozna zmienic hm ? Dac kurde Bananowego Krolika zamiast Moss'a czy cos ? ^^ dodac do dropu Skarpety Pumy zeby sie KONIECZNIE wyroznial czyms serwer ? ^^ Roznica jest jedna i to ogromna miedzy Nimi - Tamten juz padl :) a ten ma szanse zaistniec na scenie MuO, Zobaczymy tylko na jak dlugo :)

Opublikowano

Przecież to pewnie te same osoby co miały MoonMu tylko zmieniły nicki i wciskają farmazony o jakimś firmowym koncie. ESSI bydlaku, Badsoul z tej strony :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...