Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

StoryOfMU - S6 E3 - x100 - Start 11.11.2016 Independence Day

StoryOfMu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak tam postępy prac? Jest szansa, że dzisiaj ruszymy ponownie? A co do rekompensaty za serwer off, podnoszenie exp'a na weekend jest mega nie fajne - nie wszyscy mogą z tego skorzystać, a przez off poszkodowani są wszyscy, wcześniej padła fajna propozycja, seal/panda, które aktywujemy sami to najrozsądniejsze rozwiązanie :) - tak mi się wydaje. Czekamy na informację @1361622928-U485574.pngStoryOfMu

• Odpowiedzi 475
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Działamy wolno niestety ze względu na pracę tak jak wspomniałem.

W przeciwieństwie do reklamowanego na poprzedniej stronie serwera komercyjnego my działamy hobbistycznie a nie zarobkowo także wiadomo że na swoje hobbi musimy zarobić pracując nazwijmy to na etacie w związku z czym musicie jeszcze się uzbroić w cierpliwość i na pewno dam znać jak określimy godzinę startu.

A co do samej reklamy nawet nie będę tego komentował...

Opublikowano

Nikt nie pogania, normalnym jest to, że ludzie pracują :), nawet taką informację jak udostępniłeś wyżej, warto jest napisać :))! Pomyślcie w wolnej chwili o "wynagrodzeniu" offtime'u, ewentualnie ustosunkujcie się do propozycji zawartych w temacie :).

Opublikowano

Angels i 2,5k online... Taaa... Byłem tam to jedyne co spotkałem to zajebane ludźmi-sklepami a czat mniej aktywny niż tutaj. Serwer widmo a te online to chyna ile się ludzi przez tydzień logowalo

Opublikowano

Drodzy panowie jak wiecie nie krytykuje konkurencji. Wiem ile pracy kosztuje praca nad serwerem i to szanuje ale też nie lubię nieuczciwosci a licznik online na wspomnianym wcześniej serwerze to jedna wielka komedia rozmawiałem kilkoma osobami którzy jednoznacznie stwierdzają ze nie ma takiej opcji żeby licznik podawał prawdziwa liczbę ale na tym zakończę swoją wypowiedź gdyż sam się nie logowałem i bazuje na tym co słyszę.

Przechodząc do sedna serwer gotowy pozostała nam synchronizacjia strony także wkrótce będzie można logować. Potwierdzę jeszcze wam dokładnie jak oficjalnie otworzymy dostęp. Narazie jeszcze proszę nie łączyć się z serwerem gdyż próby łączenia i wielokrotne odświeżanie strony nam utrudnia prace.

Co do rekompensaty umówmy się ze pogadamy o tym jak odpoczniemy po 16h pracy nad przywróceniem serwera do ładu i nad dodatkowymi zabezpieczeniami.

Opublikowano

Jeśli bazy będą nietknięte po ataku, to nie powinno to jakoś bardzo odbić się na populacji bo ludzie zobaczą ze w razie czego dzień odpoczynku, i można grać dalej bez obawy o poświęcony czas, a to jest jedna z głównych przyczyn wyludniania się serwerów, i ich śmierci po tego typu rzeczach.

O widzę jakieś podrygi zaraz powinien ruszyć

Opublikowano

Panie adminie, wszystko spoko tylko ze strony zniknely credyty + czas online do wymiany, lacznie ladna sumka... co z tym fantem zrobimy? 

Edit

Credyty juz sa, jeszcze ten czas online :D

Snopi

Opublikowano

Przechodząc do sedna serwer gotowy pozostała nam synchronizacjia strony także wkrótce będzie można logować. Potwierdzę jeszcze wam dokładnie jak oficjalnie otworzymy dostęp. Narazie jeszcze proszę nie łączyć się z serwerem gdyż próby łączenia i wielokrotne odświeżanie strony nam utrudnia prace.

Gdzieś chyba przeoczyłem moment w którym wam potwierdziłem że serwer gotowy.

Opublikowano

1. Czemy DL nie ma zmienionych pkt za rr ? mówiłeś, że to zmienisz? :)

2. Helper dalej jest od 80.

///3. ZAPRASZAM WSZYSTKICH GRACZY DO WSPÓLNEJ GRY 

Punkty za rr? Mówiłem o punktach po rr ale nie będziemy tego zmieniać. Wymaga to zbyt obszernych zmian których nie warto robić dla tych pojedynczych punktów.

Co do helpera będzie to wymagało patcha niestety celem pozbycia się okienka który wam blokuje dostęp przed 80 lvlem. Dam jeszcze znać jak tą kwestię rozwiążemy.

Nie moge zalozyc konta,czemu ?

Przetestowałem z 2 różnych IP i bez problemu zakładam konto.

Co z rekompensatami za ofa

Na naszym forum była już wstępna informacja na ten temat i jak wymyślę optymalne rozwiązanie to na pewno ogłoszę to na http://boardmu.com/

Opublikowano

Pierwszy raz spotykam sie z taka sytuacja przy zakladaniu konta... Po wpisaniu wszystkich potrzebnych informacji w prawym rogu pojawiaja sie errory,informujace ze nalezy podac informacje.... Nie rozumiem tego za bardzo,bo tak jak wspomnialem spotykam sie z czyms takim pierwszy raz

Opublikowano

Ja jednak podziekuje za wspolna gre :) Przy wiekszych rr, robi sie juz za duzy hardkor z kasa, a to nie dla mnie. Gdy sie pracuje, nie ma czasu latac sie co chwile na eventy, zeby zdobyc jakies jwl do sprzedania, bo w PT ilosc zebranych zen jest znikoma. Jezeli ktos ma czas siedziec caly czas przed kompem, albo wpadac non stop na eventy, to jakos da rade, w innym przypadku jest masakra. Rozumiem wszystko, ale w granicach rozsadku :) Mimo wszystko fajnie sie gralo, ale te zeny wykanczaja.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...