Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z odebraniem skina na DrakeMoon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Zagrałem sobie na drakemoon.com, coś tam wypadło i chciałem to sobie wypłacić i zaczynają się schody.

Przy każdej próbie wyskakuje błąd jak w załączniku.

Steam'a mam ustawionego tak jak na zdjęciu.

Dzisiaj dokonałem weryfikacji mailowej wpisując Steam Guard Code.

I teraz pytanie czy muszę odczekać 7 dni na coś tam zanim będę mógł je odebrać?

Czy może chodzi o to że nie mam portfela na Steam i dopiero po jego założeniu i wydaniu 5 euro po 15 dniach będę mógł coś odebrać? Czy e eurosy trzeba wydać na grę czy można skina za to kupić?

Nie ukrywam że jestem w tym kompletnie zielony.

Z góry dzięki za pomoc.

post-1537454-0-55161600-1478157172_thumb.jpg

post-1537454-0-00673400-1478157558.jpg

Opublikowano

1 komunikat mówi

Obecny przedmiot nie jest dostepny do wypłaty (niemaja go w swoiej bezie, musisz poczekac)

Wysłane z mojego Y635-L01 przy użyciu Tapatalka

2 komunikat udostępnij publiczne wymiany

Dałeś oprawny link tradeurl? Zrestartuj go,

Wysłane z mojego Y635-L01 przy użyciu Tapatalka

Pomocne? Daj +. To tylko chwila

Moje Skrypty

Opublikowano

1 komunikat jest oczywisty, chodzi mi właśnie o ten 2 komunikat.

tradeurl restartowałem 2 razy i wpisywałem nowy, wcześniej miałem komunikat którego nie zapamiętałem ani nie zapisałem, dotyczył on "coś tam coś tam 7 dni", własnie po zrestartowaniu url pojawia się coś takiego.

Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi,

czarodzieju nie wiem czy się zrozumieliśmy, w obecnej chwili mam komunikat nr 2 z pierwszego z załączonych zdjęć.

Zanim zmieniłem pierwszy skopiowany TRADEURL pojawiał się komunikat o 7 dniach, po jego zmianie komunikat przepoczwarzył się w to co widać na fotce.

Jest to moja pierwsza wymiana, stąd moja zieloność...

Opublikowano

Chyba Cię zasmucę, czy na drakemoon użyłeś czyjegoś kodu(tak jak udostępnił go Izak i inni) bez doładowywania sobie konta tam? 

Cześć.

Opublikowano

Użyłem kodu, parę dolców doładowałem ze swojej skarbonki.

Myślałem że sam kod a wtedy nie da się od nich odebrać tego skina.

Cześć.

Opublikowano

Ok czyli nie pozostaje mi nic innego jak 10 listopada powiedzieć czy czekanie przyniosło jakiś efekt.

...

Ok jest jakiś postęp przed chwilą zaktualizowałem TRADEURL i pojawił się komunikat "Your escrow i not enabled ord 7 day limit is not over"

Czyli czekamy :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Niestety na tą chwilę wciąż nie mogę odebrać przedmiotów i w dalszym ciągu mam ten komunikat:  "Your escrow i not enabled ord 7 day limit is not over".

W poprzednią sobotę zainstalowałem aplikację na telefonie i dalej nic.

Ktoś ma jeszcze jakieś pomysły ??

Wycięte z FAQ steam:

"3) I have enabled Mobile Authentication, why do I still have trade/market holds?

• After you enable mobile authentication, you have to wait for 168 hours (7 days) to pass. After that you will no longer have holds."

Spróbuję później popołudniem.

_________________________________________________________________________________________________________________________

Wszystko jasne, po zainstalowaniu steam na telefonie, uruchomieniu mobilnego tokena i odczekaniu dokładnie 168 godzin wszystko działa.

DZIĘKI ZA POMOC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...