Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z kompilacją Klienta

neversayyes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam uzywam Visual Studio 2013. Świeżutka instalka nic nie ustawiałem oprócz include lib i tego drugiego... robie wszystko tak jak robi to NoName ale mam takie błedy podczas kompilacji:

Unknown compiler version - please run the configure tests and report the results

warning C4100: 'blocking' : unreferenced formal parameter

warning C4996: 'strcpy': This function or variable may be unsafe. Consider using strcpy_s instead. To disable deprecation, use _CRT_SECURE_NO_WARNINGS. See online help for details.
7>          D:\Program Files (x86)\Microsoft Visual Studio 12.0\VC\include\string.h(112) : see declaration of 'strcpy'

warning C4996: 'fopen': This function or variable may be unsafe. Consider using fopen_s instead. To disable deprecation, use _CRT_SECURE_NO_WARNINGS. See online help for details.
6>          D:\Program Files (x86)\Microsoft Visual Studio 12.0\VC\include\stdio.h(211) : see declaration of 'fopen'

i tak dalej... ( podobne błedy ) jak to naprawić? 

Tak jak wspominałem pracuje na tutorialu od NoName a w VS działam pierwszy raz :/

a oto wynik kompilacji:

16>          This conversion requires a reinterpret_cast, a C-style cast or function-style cast
16>  Generating Code...
========== Build: 14 succeeded, 2 failed, 0 up-to-date, 0 skipped ==========

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...