Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[17] Po ilu meczach otrzymuje się ostrzeżenie za używanie trainera?

HjureN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja mam 1400 wygranych na jednym koncie i żadnego nie dosalem , na drugim koncie 500 i też nic nie dostałem .

Opublikowano

ja mam 1400 wygranych na jednym koncie i żadnego nie dosalem , na drugim koncie 500 i też nic nie dostałem .

bajki ;)

Ja rozgrywając nawet 4 mecze na godzine (3 razy w jeden dzien)  dostałem ostrzeżenie 

Opublikowano

Nie gadaj mistrzu że bajki bo sam mam 1200 i żadnego ostrzeżenia nie dostałem (raz mnie tylko wywali z ligi weekendowej na 4 które grałem), znajomy dopiero koło 1000 wygranych dostał ostrzeżenie i to tylko dlatego że robił codziennie limit :P

­

Opublikowano

U mnie sprawa wyglądała następująco. Dostałem ostrzeżenie po 1000 spotkaniach od tamej pory gram 7 spotkań na godzine nawet w drafcie. Na nowym koncie grałem po 10 spotkań na godzine w lidze ale nie grałem drafta. Dziś ustawiłem 10 spotkań na godzinę w drafcie i dostałem ostrzeżenie :) Wydaje mi się , że jest jakaś większa weryfikacja w drafcie bo zagrałem dosłownie pierwszy raz 10 spotkań w drafcie w godzine i dostałem ostrzeżenie. W Lidzę grałem non stop po 10 spotkań i owego ostrzeżenia nie dostałem. Tak jak wspomniałem wcześniej po 2 draftach również ostrzeżeń nie dostawałem a dopiero po 10 spotkaniach. Dziennie grałem 55 spotkań i wczoraj przekroczyłem limit może dlatego dziś o 10:37 wysłali ostrzeżenie a z tego co wiem zawsze wysyłali o 11 dlatego też sądzę , że to przez tego drafta.

I jeszcze pytanie do tych , którzy mają 1000 + gier i nie mają ostrzeżenia ile gracie spotkań na godzinne i dziennie? Ja mam 400 spotkań i grałem po 10 spotkań na godzine i dzisiaj w końcu ostrzeżenie.

Opublikowano

611 meczów rozegranych bez ostrzeżenia mam, trzeba po prostu myśleć, tak mi się wydaję, bo wygrywając każdy mecz 3:0 daleko nie zajedziecie. Dzisiaj po update trainery nie działają, bo offsety chyba zmienili i trzeba czekać na update'y od autorów trainerów.

Opublikowano

Ja mam ponad 2 tysiące meczów wygranych, i na razie nic. Sprzedałem też około 2,5 miliona coinsów. 

Teraz przestałem trainerować bo nepgax4o  nie wydał aktualki po ostaniej aktualizacji.

Pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...