Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wow legion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Obecnie battlechest, to koszt 20zł po wysypie kodów z filmem.

Nifencjusz lubi to

Jeżeli pomogłem Daj + I'll be happy :)

Wystarczy kliknąć :)

giphy.gif

Opublikowano

Obecnie battlechest, to koszt 20zł po wysypie kodów z filmem.

Gdzie znalazłeś "Battlechest" za 20zł ? Mogę prosić o link?

Opublikowano

Nie wiem czy mogę wstawiać linki z allegro, dlatego po prostu powiem Ci co masz zrobić. Wejdź na allegro i tam wpisz battlechest z kategori gry mmo online. Teraz szukaj.

giphy.gif

Opublikowano

Szukałem już przed tym jak to napisałeś i po tym i nie ma żadnego za 20 zł ^^ wiem że zalatuje cebulą ale 20zł to 20zł.

Opublikowano

Czesc

Nie chcialbym zakladac nowego tematu . A pytanie mam podobne w sumie , bo o wersje Legion. O co chodzi z tym awansem postaci na 100 lvl na Legionie. Normalnie mi awansuje postac na 100 lvl i bede zaczynal od razu od tego lvlu nie od 1 ?. Troche dziwnie to zrobili wedlug mnie bo gra traci caly urok imo.

Opublikowano (edytowane)

Czesc

Nie chcialbym zakladac nowego tematu . A pytanie mam podobne w sumie , bo o wersje Legion. O co chodzi z tym awansem postaci na 100 lvl na Legionie. Normalnie mi awansuje postac na 100 lvl i bede zaczynal od razu od tego lvlu nie od 1 ?. Troche dziwnie to zrobili wedlug mnie bo gra traci caly urok imo.

Tak, automatycznie zaczniesz od 100 poziomu.

Edytowane przez Ceneq
Opublikowano

Boost, nie jest skierowany do nowych graczy, a do starych wyjadaczy, którym content tbc wotlka nie jest obcy i przez całe życie w niego grali. Boost jest po to, aby ominęli żmudne expienie i korzystali jak najszybciej z nowego dodatku i grali np ze znajomymi.

giphy.gif

Opublikowano

Dzieki za odpowiedzi. Jednak kupie narazie podstawe tylko zeby zobaczyc co i jak. Tylko wlasnie przelalem te 15 euro na konto battle i mialem nadzieje ze pieniazki pojawia sie od razu . Czy trzeba czekac te 3 dni jak pisza? Pytam bo w innych grach jak gralem pieniadze byly od razu na kontach po 1 min max.