Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CandyBot nie włącza się

Asesis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z CandyBotem... otóż nie włącza się. Pobrałem z jakiegoś poradnika, bo oryginalny link nie działa, no i nie uruchamia się w ogóle aplikacja. Wyskakuje tylko przez pół sekundy ładowanie na kursorze i zero reakcji.. Ktoś wie o co chodzi?

Opublikowano

Pisałem już, że link oryginalny z elitepvpers nie działa.

Okazało się, że nie miałem .NET 4.5 xD ale teraz problem leży gdzie indziej... Mam biały ekran tam gdzie powinna być ta mała mapa... Kiedy włączę "dużą mapę" na miejscu "małej mapy" pojawia się ekran z gry, ale zfreezowany... No i kiedy kliknę start bota, dosłownie strzela w minimapę na "dużej mapie" i nie zbiera boxów.

Opublikowano

I tez działa w background, czy typowy klikacz? Ahaa i mógłbyś dać linka, bo ten z fusa strony mi od razu usuwa bo jest zagrożony xD

No dobra mam tego fsbota , ale znowu jest problem... taki sam jak w candybocie > Jak jest alphabrowser to normalnie można latać itd. ale jeszcze w głównym menu bota powinna być ta mała mapa, u mnie jest czarne tło... identycznie jak w candybocie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...