Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2PL bez ISa?

Czop123321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiadomo że bez IS dużo czasu trzeba poświęcić ale warto, przynajmniej masz pewność że nie upadnie. Teraz dobry event na zarobek(polecam z m2bobem), po 30lvl dropimy alchemie sporo wartą, ogólnie sporo nowości, ludzie wracają na serwery, trzeba poświęcić dużo czasu i można wszystko zdobyć :D

Opublikowano

No to coraz bardziej nabieram chęci na powrót a ba jakim serwie najlepiej teraz zacząć? Aa i czy działa jeszcze kamer mod czy tylko płatny m2bob? :D

Opublikowano

Działa i to i to, poza tym m2bob jest teraz darmowy z jedną opcją(expienie), reszta fajnych opcji to już premium. Negros/Tortuga bo tam najwięcej ludzi.

Opublikowano

Patrząc na to co dzieje się Tam a na prywatnych serwerach to jedno i to samo. Administracja nic nie robi, wbija raz na miesiąc banując po x botów. Chociaż na pl plus jest taki, że nie padnie po 1-2 miesiącach.

Jeśli miałbym zaczynać na jakimś serwerze MT2 wybrałbym SG. Polskie znaki (był niedawno ich update), dużo ludzi i szybki, przyjemny zarobek. W tydzień wbiłem 43lv robiąc przy tym misje, bojowca, dropiąc i zarabiając na EQ min. FMS +9

sygna.png

Opublikowano

bardzo się opłaca, kto myśli inaczej jest po prostu pajacem.

PL jest o wiele lepszy, i wszystko teraz możesz dropnąć co potrzeba

PS zapraszam na samos

tumblr_nkcalyLwew1r9spw1o1_500.gif

Opublikowano

Jasne ze sie oplaca, mozesz nawet grac z IS'em nie inestujac w niego nawet zlotowki. Co jakis czas dostepne sa kupony SM ktore mozna kupowac za yangi. Rekawiczki mozna dropic z metkow w RL i mapach 90+ lub poprostu ze zwyklych skrzyn bossow. Do wszystkiego mozna dojsc nie wydajac nawet zlotowki wystarcza checi w tej chwili :)

wolf-of-wall-street-leonardo-dicaprio-sl

Odwiedziłem Hades jak Achilles i znów wracam
nie mam słabych punktów bo mnie zanurzyli w adidasach

Opublikowano

Siema.

Co do WoM2 polecam serdecznie :) gram,mało bo mało ale coś pykam i naprawdę zapraszam:)

Shinshoo-gilidia Furious :) 

Co do Pla-polecam Samos,ludzi wcale nie mniej jak na negrosie,łatwo zarobić na małym lvlu :),jak szukasz ekipy na Samos Shinshoo pisz pw z chęcia od zera zacznę :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...