Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zdobyć skrzynkę

Gość happi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ELO

jak zdobyć skrzynkę

w większości gier ja/ally miał S

już gram nawet specjalnie w skupieniu tylko po S'kę i mimo że ją dostaje to skrzyni jak nie było tak nie ma

od wczoraj 4 czy nawet 5 fragmentów klucza, a skrzyni 0

http://prntscr.com/d6dwmv

było jeszcze kilka gierek, ale nie chce mi się screena robić

jest jakiś sposób na skrzynke? :v

halp :|

Opublikowano

Sprobuj inna postacia, lub w 5 osob i dostancie wszyscy S, jesli nadal nie bedzie chodzic to zglaszaj do supportu.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Też miałem taki problem, ale w moim przypadku wystarczylo kupienie nowej postaci tam nawet nie musialem Wbić S, tylko ktoś w teamie ją zdobył i ja też > czyli potem na tej postaci też robie S i mam 2 skrzynki na jednym ogniu. 

Cierpliwości.. Jak mówisz że od wczoraj otrzymujesz tylko fragmenty klucza, za którymś razem poleci.

p.s ja na koncie mam 9 kluczy które zdobylem przez ostatni czas a 0 skrzynki xD bo limit wykorzystany > poprostu może zwiększyli drop kluczy

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Nie miałeś przypadkiem chat restricta i teraz masz zablokowane?

nigdy nie miałem restricta

Też miałem taki problem, ale w moim przypadku wystarczylo kupienie nowej postaci tam nawet nie musialem Wbić S, tylko ktoś w teamie ją zdobył i ja też > czyli potem na tej postaci też robie S i mam 2 skrzynki na jednym ogniu. 

Cierpliwości.. Jak mówisz że od wczoraj otrzymujesz tylko fragmenty klucza, za którymś razem poleci.

p.s ja na koncie mam 9 kluczy które zdobylem przez ostatni czas a 0 skrzynki xD bo limit wykorzystany > poprostu może zwiększyli drop kluczy

popróbuje z tymi postaciami

Opublikowano

bc9689dd299a44ae81e0ac25363580f7.png

JAK POTRZEBOWAŁEM KLUCZY TO MIAŁEM 18 SKRZYNEK

JAK POTRZEBUJE SKRZYNEK TO SAME FRAGMENTY

Opublikowano

Ja np. mam tak, że skrzynki lecą za każdy mecz, z S (postacią którą oczywiście wcześniej jej nie zdobyłem), natomiast fragmenty 1 na tydzień :)

anigif_sub-buzz-27474-1516737829-1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...