Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile maz. trwa reklamacja na xkom

wgnsy123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż 1 bądź 2 listopada dałem komputer na gwarancje do xkomu, ile ten sklep ma max. czasu na oddanie tego komputera? Pytam się bo mam zadania zawodowe do zrobienia, a te uszatki z tego przereklamowanego salonu lecą w ch#ja. Pozdro.

PS: w nazwie max.*

ezgif.com-resize.gif

Opublikowano

, srednio jest 2 tyg ale oficjalnie maja 1 miesiac  w wiekszosci serwisach. Poczytaj moze na i stronie albo poprostu zadzwon do nich dzisiaj i spytaj.

Opublikowano

To dotyczy naprawy w sklepie, jeśli sklep reklamuje u producenta dalsze tygodnie czasu trwania gwarancji producenta 14-28 dni  ROBOCZYCH plus czas na przesyłki.

Jednego nie zrozumiałem zamiast spytać sie samemu  w serwisie zadajesz tu bezsensowne pytanie. Szybciej dowiesz się u nich co ze sprzetem. Zresztą następny co nie umie policzyć 14 dni ROBOCZYCH , może na paluszkach ci wyjdzie  że to prawie 3 tygodnie które jeszcze nawet nie minęły, a ty już  srasz w gacie bojąc się spytać serwisu kiedy skończą i odeślą. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Dzwonilem, pytalem, mieli wyslac kuriera tydzien temu bo byl problem tylko z zasilaczem ktory sam mi uszatek z salonu wcisnal. Nie chcialem na nich najezdzac bo by mi na zlosc jeszcze cos ogarneli. Pytam sie bo mam kur#wa zadanie z przedmiotu zawodowego i nie mam mozliwosci zrobic go na innym sprzecie. Tak wiec te paluszki i gadanie mozesz sobie wcisnac daleko. Temat do zamkniecia bo wywola sie gownoburza zi jakims nołnejmem, elo.

ezgif.com-resize.gif

Opublikowano

To nie pytaj tu tylko serwisu, czas realizacji reklamacji od niego zależy a oni jak widać jeszcze mają 7 dni na skończenie i dopiero wysłanie.

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Dobra, komputer dostalem. Jednak wymienili płyte główną i ram. Pytanie jest takie. Odpalam kompa i pisze, że musze aktywować system windows, jak wpisuje kod który mam na obudowie to nie działa. Czy to z powodu tego, iż wziąłem od nich DOEM czy jakoś tak za 350 złotych i wymiana płyty głównej? Co teraz mam zrobić? 

ezgif.com-resize.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...