Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy zagraliścieby na serwerze z modami 1.10?

TheMatts

Serwer  

29 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagralibyście?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, przygotowałem serwer Survival (beż zadnych gildii, dropu z kamienia itp.) na Modach na wersje 1.10.
Wszystko jest dopracowane na guzik, pluginy, mody + poradnik jak je zainstalowac.

Zagralibyście na takim serwerze 1.10? (Ankieta lub udzielenie się poniżej).

Ponieważ wszyscy grają na serwerach 1.7/1.8, a wersje te są... no jak by to powiedzieć. Nudne.
Polskie serwery Minecraft są strasznie nudne, ciągle to samo. (Prawdopodobnie społeczność Minecrafta updała przez takie same serwery.)

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Ja raczej preferowałbym serwer nawet i na 1.10, aczkolwiek czysty i klasyczny bez modów, także osobiście chyba bym nie zagrał.

Ponieważ wszyscy grają na serwerach 1.7/1.8, a wersje te są... no jak by to powiedzieć. Nudne.
Polskie serwery Minecraft są strasznie nudne, ciągle to samo. (Prawdopodobnie społeczność Minecrafta updała przez takie same serwery.)

Społeczność Minecrafta upadła przez dzieci, serwery robione w celach czysto-zarobkowych i walące po oczach niepotrzebne modyfikacje połączone z żałosnym dropem z kamienia.

Opublikowano

Ja raczej preferowałbym serwer nawet i na 1.10, aczkolwiek czysty i klasyczny bez modów, także osobiście chyba bym nie zagrał.

Społeczność Minecrafta upadła przez dzieci, serwery robione w celach czysto-zarobkowych i walące po oczach niepotrzebne modyfikacje połączone z żałosnym dropem z kamienia.

Jakbym robił już czysty, to na 1.11, nowe struktury, moby, itemy i plecaki.

Chociaż może.

Opublikowano

Ostatnio na modach grałem na 1.7.2 więc osobiście popieram pomysł. Tylko nie na 1.10 tylko 1.11

Wysłane z mojego myPhone Q-Smart Slim przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Nie chciałbyś nawiązać współpracy ? Sam mam zamiar postawić serwer na modach. Przygotowaną mam paczkę tak jak ty. Szuka kogoś z kim mógłbym kupić lepszą maszynę.

Jakbyś był zainteresowany pisz tu lub na skype: mateusz_ll2

Dzięki :)

Lenovo IdeaPad Y50-70

Procesor: Intel Core i7-4710HQ 2.5 GHz
Karta grafiki: NVIDIA GeForce GTX 860M - 4096 MB
Pamięć: 8192 MB  

Opublikowano

Nie chciałbyś nawiązać współpracy ? Sam mam zamiar postawić serwer na modach. Przygotowaną mam paczkę tak jak ty. Szuka kogoś z kim mógłbym kupić lepszą maszynę.

Jakbyś był zainteresowany pisz tu lub na skype: mateusz_ll2

Dzięki :)

Odpiszę na PW.

Dzięki wszystkim za odpowiedź, serwer prawdopodobnie powstanie.

@Edit

Zawsze możecie jeszcze wyrazić swoją opinię.

Opublikowano

Minecraft upada, jesli chcesz stworzyc taki serwer musisz przygotowac specjalny launcher, niektorzy nawet nie potrafia zainstalowac paczki.

Opublikowano

Ja bym zagral gdyby bylo cos ciekawego i orginalnego.

<18:17:02> "MarmarukHD" został zablokowany permanentnie na serwerze przez "Otek" (Teamspeak przeznaczony dla ludzi.)

Opublikowano

Gdyby pomimo modyfikacji serwer działał stabilnie, a crashe klienta/serwera zdarzałyby się dosyć rzadko chętnie bym zagrał ;)

Opublikowano

@ref

Moglibyście zaproponować swoje modyfikacje na 1.10 :D

Biomes O' Plenty, Tinkers' Construct, ImmersiveEngineering, Chisel & Bits, Mekanism

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...