Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pęknięte drony

gw_skrzypek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Do tej pory byłem pewny, że drony pękają przy 100%. Ale wczoraj zdarzyło się coś dziwnego - pękło mi po 20:00 6 Irysów, a dwa zostały z 75% uszkodzeń - a szkód zawsze miały wszystkie tyle samo, bo były naprawiane za jednym zamachem. Możliwe że to jakiś błąd i powinienem pisać do supportu?

Opublikowano

Witam. Do tej pory byłem pewny, że drony pękają przy 100%. Ale wczoraj zdarzyło się coś dziwnego - pękło mi po 20:00 6 Irysów, a dwa zostały z 75% uszkodzeń - a szkód zawsze miały wszystkie tyle samo, bo były naprawiane za jednym zamachem. Możliwe że to jakiś błąd i powinienem pisać do supportu?

Daj screena z dzienniczka 

Opublikowano

Jak nie miałeś cpu naprawiającego drony na statku to i tak raczej Ci nie oddadzą.

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

Opublikowano

Jak nie miałeś cpu naprawiającego drony na statku to i tak raczej Ci nie oddadzą.

Może mu nie pękły, tylko się hangar zlagował. Zdarzyło mi sie klika razy.. xD Ale masz rację, nie ma po co pisać jeśli nie miałeś na statku CPU

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...