Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GreatMuOnline [BrakWebShopa][Season6ep3] Start 09.12.2016r

adik518

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Command u DL-a bedzie zostaławało albo chociaz blokowalo sie na pewnej ilosci zeby caly czas nie tracic 1k pkt na cmd ? :D

W tej kwesti nic nie działaliśmy ale jesteśmy otwarci na propozycja.. Zapraszam na forum serwera i zachęcam do pisania propozycji.

Bez nazwy-5.png

• Odpowiedzi 189
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A jak rf? ostatnio na wszystkich serv na jakich gram jest wykastrowany ze tak powiem jak bd u was ?

Pytasz w tej chwili o DMG zadawany w PVM czy PVP ?

Opublikowano

mam nadzieje ze nikt na samym poczatku nie bd mial mozliwosci wykupienia seala i pandy czy jednak bd tak mozliwosc ? Jesli tak to c*****o moim zdaniem :)

mam nadzieje ze nikt na samym poczatku nie bd mial mozliwosci wykupienia seala i pandy czy jednak bd tak mozliwosc ? Jesli tak to c*****o moim zdaniem :) 

Opublikowano

Panie panie i co z tym Dl i Rf? Poprawcie ich dmg w stosunku do poprzedniej edycji?

Ostatnio była z tym jakąś lipa... Wogole nie szło tym expic spokojnie.

Opublikowano

wlasnie jak RF  i DL bo na poprzeniej edycji DMG u DL-a  porazka

RF ma podkręcony DMG w PVM więc jest okey.

DL'a również podkrecilismy , ponieważ na poprzedniej edycji nie wykazywał zbyt dużej mocy :- )

Na kazdym serwerze RF rozwala na hit innych takze trzeba go zbalansowac

Jest zbalansowany jeźeli chodzi o dmg PVP natomiast pod PVM podkręciliśmy go delikatnie.

Pvm bd napierdzielal jak nalezy?

Tak.

Czy bd jakis balans jego bo jesli tak to ja podziekuje jednak

Jest Balans ale jak wygląda napisałem wyżej.

Również mam taką nadzieję.

Nibu fajnie sie zapowiada. Trzeba wpasc i obadac. Rozreklamowaliscie troche serwer? Zeby nie byla taka pyta jak u szewy

Oczywiście , że tak serwer w Polsce jest reklamowany na siedmiu forach i na 14stu zagranicznych , dzisiaj również pojawią się płatne reklamy na FB

Panie panie i co z tym Dl i Rf? Poprawcie ich dmg w stosunku do poprzedniej edycji?

Ostatnio była z tym jakąś lipa... Wogole nie szło tym expic spokojnie.

Wszystko jest jak należy :)

Opublikowano

Mozecie podac troche szczegolow tych zmian w balansie ? Konkretne cyferki, zeby po kilku dniach grania nie okazalo sie, ze postac "x" jest warzywem, a "y" niesmiertelna.

Opublikowano

Panowie a co z cmd u dl? Z racji tego że ta postać posiada jedną statystykę więcej niż pozostałe postacie proponuję żeby raz dodane staty w cmd nie kasowaly się po RR lub dołożyć 100 pkt po RR więcej dla tej klasy.

Opublikowano

Czy Rage fighter bedzie dosteny od 1 lvla?

@Edit   i rejestracja  cos nie dziala. caly czas pisze ze zle przepisalem kod z obrazka, a wiem ze przepisalem prawidlowo ;)

Opublikowano

jak chce zainstalowac klienta, to windows8 mi go blokuje :v

Wylij screenshota, co poradzimy ;-)

czemu nie moge się zarejestrować? wyskakuje mi informacja że wpisuje zły kod weryfikacyjny....

U nas wszystko wporządku proponuje zresetować cookies. Jeżeli problem nadal będzie się powtarzał napisz do nas na fanpage.

Czy Rage fighter bedzie dosteny od 1 lvla?

@Edit   i rejestracja  cos nie dziala. caly czas pisze ze zle przepisalem kod z obrazka, a wiem ze przepisalem prawidlowo ;)

To samo co wyżej a co do RF to nie jest on dostępny od 1lvlu

Bez nazwy-5.png

Opublikowano

dzięki, reset cookies pomógł.

2słowa o ustawieniach serwera, wydaje mi się że exp jest za wysoki zwłaszcza że w party jest 200%, nie wiem jak wy uważacie ale z mojego doświadczenia wynika,że jak jest zbyt duży exp to serwer bedzię stał jakiś czas a później zaczyna się robić coraz mniej interesujący i zaczyna się odpływ graczy.

Opublikowano

Nie moge sie zarejestrowac. Wpisuje dobrze Image Verification a mimo to pokazuje, ze wpisuje zle...

miałem ten problem przed chwilą, pomógł reset plików cookies.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...