Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Święty Mikołaj i jego Elf wracają na MPCforum!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

867511481047298922683.png

Ho! Ho! Ho!

Moje sanie wylądowały tu po raz kolejny. Tej zimy będzie mi towarzyszył Elf Harper - mój wierny pomocnik. Mamy nadzieję, że byliście grzeczni w tym roku, bo przygotowaliśmy dla Was liczne atrakcje! Obserwujcie nasze profile, aby nie ominęły Was żadne wydarzenia.

214961481047298922683.png

Każdego roku jestem przez Was zasypywany przeróżnymi życzeniami, które chyba nigdy nie przestaną mnie zaskakiwać. Będę oczekiwał Waszych listów do 24 grudnia, a później postaram się spełnić Wasze prośby.

691391481047298922683.png

Elf całe zimowe wieczory nuci świąteczne piosenki. Przyłączcie się do niego i wystartujcie w świątecznej edycji Idola. Wszystkich zainteresowanych zapraszamy na formowy serwer TeamSpeak (ts3.MPCforum.pl) w najbliższą sobotę (10 grudnia) o godzinie 17. Nikt nie wyjdzie z pustymi rękami!

660971481047298922683.png

Wiemy, że nie każdy lubi śpiewać. Niektórzy wolą rysować lub pisać - dla nich właśnie organizujemy dwa równoległe konkursy "na powitanie".

Zadaniem uczestników będzie narysowanie Świętego Mikołaja/Elfa lub napisanie wiersza o Świętym Mikołaju/Elfie (jedna forma do wyboru).

274361481047298922683.png

Wystaw na próbę swoje szczęście i napisz odpowiedź do tego tematu. Każdy post weźmie udział w losowaniu nagród, a ich liczba zależy od Was! Im więcej odpowiedzi się pojawi - tym większa będzie pula nagród możliwych do zdobycia!

Dokładne informacje o trwających konkursach znajdziecie na profilach Świętego Mikołaja i Elfa.

Za przygotowanie grafiki i nagród konkursowych, serdecznie dziękujemy naszemu pomocnikowi - Neosieł.

W zamian za zaangażowanie - poziom jego plakietki zostanie zwiększony o jeden stopień.

rQYwYSn.jpg­

• Odpowiedzi 209
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

System nagród nie ma sensu jeżeli za zrobienie grafiki do "ważnego" tematu dostaje sie upgrade, cały zamysł trudniejszego zdobywania plakietek idzie w dupe - w takim razie po co to zmieniono? 

Zeby nie oftopp to zycze wszystkim udlawienia sie prezentami od mikołaja.

6146014808531721540391.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...