Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Święty Mikołaj i jego Elf wracają na MPCforum!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 209
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W tamtym roku towar był lepszy chyba dlatego że diler był bogatszy, w tym roku sprzedajesz jakieś c**jstwo którego nie da się wykorzystać..

Na c**j mi te plakietki, choinki c**je buje dzikie węże.. dajcie monitory albo coś co będzie się chciało używać.. bardziej zmotywujecie do pracy innych

@Makin weź pierwszą wypłate z forum i zainwestuj w lepszego mikołaja bo ten to jakiś biedak co rozdaje jakiś bubel 

Opublikowano

Wesolych panowie ;)

<18:17:02> "MarmarukHD" został zablokowany permanentnie na serwerze przez "Otek" (Teamspeak przeznaczony dla ludzi.)

Opublikowano

Zdrowych i wesołych świąt bożego narodzenia, udanego sylwestra, by rok 2017 był lepszy od ubiegłego. Spełnienia najskrytszych marzeń i wszystkiego co najlepsze drodzy użytkownicy, moderatorzy i administratorzy tego forum życzy _Piotr_

Mam nadzieję że coś wygram :)

Opublikowano

jako ze nie wiem w jakim dziale jest ten oto temat, nie wiem też czy go skomentowałem.

Dlatego chyba ale moze nie koniecznie. Życzę wam wesołych a także gorącego sylwka z niezłymi paniusiami/faceciami i czego tam byście jeszcze chcieli

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...