Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GoldBot - Bot do margonem mini

bluefine

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Update 2.3

jako iż dostałem na pw wiadomość od pewnej osoby ze zgłosiła projekt na panel margonem, cały projekt z githuba został usunięty a nowy plik exe został zakodowany żeby utrudnić zablokowanie bota. zmieniłem tez Progressbar'y na zwykły text oraz zablokowałem opcje bonus exp gdyż w margonem obecnie niema tego eventu i tylko by crashowala bota.

link jak zawsze zaktualizowany w temacie

• Odpowiedzi 408
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nowa wersja crashuje po kliknięciu login :<

EDIT: Jest to unhandled .NET Framework exception [2092]. Zapewne pominąłeś /> czy coś takiego :v

Opublikowano

wersja 2.3 jest spakowana żeby było trudniej dostać się do kodu i zablokowac bota przez co avira nie moze sie tam dostać i mówi ze to wirus, wczesniejsze wersje beda pewnie dzialac caly czas lecz nie bedzie do nich zadnych update 

Opublikowano

To, że siedzisz w silverze to nie żaden bug :)

Zły screen , wstawiłem już dobry.

Jeżeli chodzi o bota to dodałeś liczby zamiast tych pasków i to jest fajne , powinieneś dodać jeszcze poziom jaki jest aktualnie tak jak ktoś wcześniej podał taki pomysł i jeszcze przypisać świat do postaci , żeby nie trzeba było wybierać oddzielnie świata i postaci. Jeżeli chodzi o mapy do bota to przykładowo jak mam odkryte 4 mapy to w bocie pokazuje mi tylko 3 mapy jak mam odkryte 10 map w bocie pokazuje mi tylko 9 map itd.

Opublikowano

Ja bym bardzo prosił o zmianę tego expa na % bo jak mamy 8312348291 expa na iles tam też to ciężko ogarnąć ile do lvla brak ^^. Dzięki z góry.

Opublikowano

Dobra, bo widzę, że mnie, naczelnego testera botów tu jakaś forumowa inba ominęła. 
Niech ktoś, najlepiej @bluefine da pełną listę funkcji i znanych błędów. Czyli - co bot robi, czy wybiera automatycznie mapki, ale też - czy się zwiesza, co zrobić w przypadku @rubens99 i tak dalej. 
Chodzi mi oczywiście o aktualną wersję.

Opublikowano

Ale one mnie leczą , ale jak zginę to już nie leczą ... takie są moje obserwacje 

Mam identycznie, ale jak zostawisz na noc to po pewnym czasie ogarnie że leżysz (jak będzie chciał walczyć na nowo) wtedy Cię uleczy i zacznie dalej walczyć.

@top

Bocik spoko, przejrzysty, tylko irytuje mnie że jeśli brakuje mi np 5% do max hp to on używa poty po 1,5k xD

if( awesome ){

console.log('This is Awesome');

}else{

$('body').addClass('give-me-awesome');

}

Opublikowano

Dziwna sprawa z tym ze nie leczy, nie miałem takich problemow moze zalezy od rodzaju mikstur jakie masz, moze niektóre mikstury maja inne parametry, (używam od tunii jak coś i bez problemow)

co do tego ze uzywa mikstury jak brakuje ci 5% hp jest nie mozliwe bo działa to według algorytmu

To jest ukryta treść, proszę

czyli jezeli TwojeHp + WartoscLeczaca > MaxHp

nie użyje mikstury, bo przekroczy twoje maksymalne HP

Opublikowano

Siema! Pierwszy raz będę używał tego typu bota i mam takie pytanie żeby go odpalić muszę być na mapie na której chcę expić dobrze rozumiem? ; >

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...