Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy RPG  

12 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki nowy tryb RPG stworzyć ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prowadzę sieć serwerów RPG i innych trybów pod IP:xyz

Na koncie mam takie serwery RPG jak:

- Ylath-RPG (2016 rok)

- Metin2-RPG (2015 rok)

Jaki zrobić projekt w 2017 roku ?

Zaznaczcie w ankiecie. Myślę o Star Wars by zrobić gorąco :)

A jeżeli Star Wars to jaka frakcja w fabule ? Shitowie czy Jedai ?

Zdecydujcie, jeżeli inny napiszcie w poście (i inne propozycje dotyczące trybów)

Sieć Serwerów RPG E-Craft.PL

1.7-1.13

Opublikowano

Jak można wiedzieć ile grało osób na poprzednich serwerach? Dalej stoją? Jeśli nie, to czemu?

Fajnie by było zobaczyć Metin2, te polepszanie, dropienie, klepanie metinów itp.

Opublikowano

Uważam, że przenoszenie innej gry do minecrafta to głupota i nigdy nie wychodzi to w stopniu zadowalającym. Jeżeli jednak już chcesz zapożyczyć jakieś uniwersum to gwiezdne wojny wydają się najciekawszym rozwiązaniem. Może lepiej zamiast brać się za kolejny projekt rozwijaj ten, który jest w dziale publikacji.

Opublikowano

Uważam, że przenoszenie innej gry do minecrafta to głupota i nigdy nie wychodzi to w stopniu zadowalającym. Jeżeli jednak już chcesz zapożyczyć jakieś uniwersum to gwiezdne wojny wydają się najciekawszym rozwiązaniem. Może lepiej zamiast brać się za kolejny projekt rozwijaj ten, który jest w dziale publikacji.

Jak można wiedzieć ile grało osób na poprzednich serwerach? Dalej stoją? Jeśli nie, to czemu?

Fajnie by było zobaczyć Metin2, te polepszanie, dropienie, klepanie metinów itp.

Metin2 robiłem już tak jak pisałem (mieszane i stare)

Na serwerach jest ponad 25 000 kont, ale online gra średnio codziennie w tym samym czasie 25-30 osób.

Serwery stoją i będą stać. A ja robię serwery jedyne w minecraft (nawet w stylu Call Of Duty takich efektów skryptowych na "Ylath" można zauważyć).

Star Wars nie będzie problemem mam pomysł wystarczy txt 3D i kody :x

Sieć Serwerów RPG E-Craft.PL

1.7-1.13

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...