Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 17 - nieprawidłowo działająca lewa gałka w padzie

W4rrock

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Otóż kupiłem sobie pada ( jakiś chinol) i w grze nie działa mi lewa gałka (w gore i dół działa , ale w prawo i lewo już nie) . To da się jakoś zmienić czy to jest już raczej wina fabryczna pada?

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

Na moje jest to wina pada. Sam miałem to samo w starym padzie jak grałem jeszcze w fife 14, gdzie nie działała mi w ogóle prawa gałka (nawet po zainstalowaniu steroników do niego), po czym przerzuciłem się na pada od x360 i wszystko działa normalnie aż do dzisiaj. W ostateczności możesz zobaczyć na internecie czy nie ma żadnych sterowników do tego chinola, a jeśli nic się nie znajdzie to na moje nie pozostaje nic innego jak kupno nowego pada, ale nie chinola tylko jakiegoś logitech/pad od x360/xone s (pamiętaj, żeby nie kupować od xbox one tylko od xbox one s, bo te 2 pady różnią się (może nie wizualnie, ale padem od s'ki lepiej się gra  :) i co chyba najważniejsze nie trzeba kupować adaptera do pada od xbox one s jeśli masz bluetooth w PC :D)

Opublikowano

To jakiego pada przewodowego do 250 zł polecacie jeszcze jak można zapytać ? :)

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

To jakiego pada przewodowego do 250 zł polecacie jeszcze jak można zapytać ? :)

Czemu akurat przewodowego? :D

Jeśli MUSI być przewodowy to pad od x360.

Jeśli nie musi o pad od xbox one s :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...