Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klient 40k by Lajk Kolejny problem :/

neversayyes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem dodalem sobie itemy do klienta wszystko ladnie pieknie tylko jest problem bo EPack nie tworzy plikow xml ktore sa mi potrzebne do edycji a gdy rozpakowuje icon jakims innym packerem to potem albo itemy nie mają nazw albo ikony sie nie wyswietlają :/

da sie temu jakoś zaradzić?

Opublikowano

ale po co ci pliki xml ??

Pakujesz normalnie . Konwertujesz item proto od terenza

potem dump proto pakujesz item_proto podmieniasz w locale ..  

Epack daje rade sam dodawałem eq itemki itp i działa all 

Aniela Bogusz [*]

Opublikowano

EPack jest o tyle dobry, że nie musisz się bawić wpisami, to co dodasz, samo się aktualizuje i packer sam dodaje to do wpisów, tak więc nie jest Ci to potrzebne.

Co do item_proto_dump.xml jeśli o to Ci chodzi, to polecam Ci użyć M2ToolUP od Terenzo, gdzieś na forum znajdziesz jak poszukasz, ktoś na pewno wstawił reupload, bo o ile dobrze pamiętam link wygasł.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

MT2TolUP By Terenzo (Lub) Ultra Tool JachuPL Ale nie napisze Ci czy jest tam dokładnie ta opcja .xml.

Opublikowano

MT2TolUP By Terenzo (Lub) Ultra Tool JachuPL Ale nie napisze Ci czy jest tam dokładnie ta opcja .xml.

Jest bo tam są archivery od Tima ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...