Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak odwołać się od VAC bana?

Randomekk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dostałem vaca za nic. Oczywiście będzie, że nie mogłem dostać vaca za nic. Kiedyś haxowałem, około 2 lata temu na innym koncie. Na kompie nie mam haxów do csa. Wiem, że ktoś kiedyś się odwołał od vaca więc pytam co robić. W cs'a praktycznie nie gram, ale mam na nim skiny.

Opublikowano

Nie odwołasz się od ban'a, to znaczy możesz ale i tak nic nie zdziałasz, sprawdź pierw czy jest to żółty czy czerwony, jeśli czerwony to od Overwatch'a - to wtedy ewidentnie ktoś musiał Cię specjalnie zgłosić że używasz cheatów i tym sposobem dostałeś, jeśli żółty to wykrył Cię Anti-cheat Valve.

Tak czy siak, nie ma szans żeby Cię odbanowali.

Opublikowano

Nie odwołasz się od ban'a, to znaczy możesz ale i tak nic nie zdziałasz, sprawdź pierw czy jest to żółty czy czerwony, jeśli czerwony to od Overwatch'a - to wtedy ewidentnie ktoś musiał Cię specjalnie zgłosić że używasz cheatów i tym sposobem dostałeś, jeśli żółty to wykrył Cię Anti-cheat Valve.

Tak czy siak, nie ma szans żeby Cię odbanowali.

Ale ty wiesz, że nawet przy OW skanuje cię VAC? Gracze też bezpośrednio nie banują (edit- chodzi o to, że to nie dany gracz cię banuje tylko system oparty o werdykty wiarygodnych ludzi).. tak samo masz różne stopnie wiarygodności userów przy OW. Taki gold nova, który robi dziennie 10 OW i każdego zgłasza za cheaty, a okazuje się, że są czyści ma słaby pływ na decyzję. To jest nawet opisane w regulaminie OW. Tylko gracze, którzy podejmują często właściwe decyzje i bardzo rzadko się mylą mają tak naprawdę wpływ na OW.

Nie ma banów za nic i nigdy nikt nie dostał bana VAC ZA NIC.

Opublikowano

"skanuje cie vac" ale nie oszukujmy sie, ich system jest gówniany.
Vac za nic? Scream na smurfie dostał kiedyś vaca - nie sądze żeby sie odpalał :] 

Opublikowano

Bana dostał w środku 2015 kiedy OW już był.

Nie zmienia to faktu, że jakiś byle Janusz z goldem nie jest ScreaMem. OW się nie myli, Scream gra na nadludzkim poziomie i pewnie sam bym go zreportował.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...