Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Smoke z TT do CT-Spawn DE_DUST2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie widziałem nigdy smoke z tt do ct spawna a gram i widziałem dużo. Skoro twierdzisz że jest lepszy to mi go pokaż (bez zajmowania longa itp)

Opublikowano

Nie wiem jak myslisz ale gdyby wpadal ze nic nie widac to molotov na winde i masz spokoj bez obawy ze ci nagle w smoke sie schowa potem zraszuje i zrobi masakre na longu.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Ty nie rozumiesz, że rzucanie tego smoke z TT jest bezużyteczne?

A po drugie jest on słaby?

:((  Na jakim poziomie grasz, że twierdzisz, że ten smoke jest bezużyteczny? Gdy masz sytuację 1v2 to warto rzucić takiego smoka, przebiec na top mida i wypeekować osobę, która będzie rotowała z B na A, bo dostanie info, że jesteś na longu. :)

Bardzo dobry smoke!

Opublikowano

Co ty teraz napisałeś to ja nawet nie. Po pierwsze patrz na daty postów nim napiszesz swój, bo aż musiałem zobaczyć ten c*****y filmik jeszcze raz żeby wiedzieć o co ci chodzi. Po drugie takie głupoty zachowaj dla siebie.

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kreatywny smołk, mimo, że uważam dusta za niekompetentną mapę i na niej nie gram, to myślę, że przyda się dla innych. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...