Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zagrać w Pokemony na iPhonie 4?

NethirGame

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam tak jak w temacie czy na iphone 4 da rade jakoś zagrać w pokemon go? Posiadam ios 7 i brak aktualizacji. Z góry dzięki za pomoc :)

Teoretycznie się da, musiałbyś spróbować postawić iOS 8 na swoim telefonie.

Opublikowano

Nie da rady. Telefon jest już za stary na grę, nie wgrasz nowszego systemu.

Z tego, co wiem są obejścia i można jakoś wgrać iOS 8 na iPhone 4. :P Ale to więcej zabawy z tym jest, nie wiem czy koledze będzie się chciało.

Opublikowano

Nie da rady. Telefon jest już za stary na grę, nie wgrasz nowszego systemu.

Z tego, co wiem są obejścia i można jakoś wgrać iOS 8 na iPhone 4. :P Ale to więcej zabawy z tym jest, nie wiem czy koledze będzie się chciało.

@Miyoshi W legalny, w pełni działający sposób się nie da. Może JailBreak, ale i tak dla mnie to grubymi nićmi szyte. Jeżeli Apple nie wspiera danej wersji systemu na urządzeniu, to nie ma sensownej opcji obejścia tego.

Odmienną sprawą jest to, że iPhone 4 jest tak stary, że w podstawowych operacjach jak Facebook czy Instagram dławi się bardzo mocno, nie ma szans odpalenia na nim Pokemon GO. Mam 4S gdzieś w szufladzie, ostatnio używałem jako zapasowego i używałem to w tym przypadku duże nadużycie. iPhone dławił się przy przesuwaniu stron w menu czy wybieraniu numeru. Za stary sprzęt, w tej chwili iPhone 5S to minimum, za 1000 zł już można śmiało na aukcjach wyrwać nowy. ;)

5465845486.png

• 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...