Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak naprawić taktykę?

kamcio25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, zakładam bo już mnie nerw bierze na to nie wychodzenie napastnika do akcji... Nie mam pojęcia jak to ustawić tak aby przy konstruowaniu akcji napastnik wychodził fajnie do podania na atak... Gram formacjami 41212(2), 4321, 433 normalna i (4) i w większości napastnicy stoją sobie albo latają w linii pomocy.. Ustawione mam na nim wybiegaj za plecy obrońców, trzymaj sie środka, własną taktyke tez juz na różne sposoby testowałem i jest jedna wielka tragedia...

Mam styl rozgrywania krótkich podań i czasami długie podanie na dobieg, czy to na skrzydło czy na środek, ale oczywiście napad zero reakcji.. Nie mam siły już do tej gry i do tego co tu sie dzieje.. Albo po prostu ja nie umiem grać albo nie wiem co.. Najlepiej gra mi się Musą i Emenike. Ale to i tak dalekie od ideału... Ustawiałem gre z kontry i to samo.. nie wiem, nie mam pojęcia, jak ustawie na superofensywny to jest deczko lepiej tylko że wtedy mam zero obrony.. Miałem już dziesiątki składów i nadal nie mam pojęcia o co chodzi w tej grze.. Rozegrałem juz setki meczy (bilans 202-60-156) i nadal coś jest nie tak w tym rozprowadzaniu akcji. Może cos doradzicie bo sam obejrzałem dziesiątki filmów na youtube i nadal jest tragedia.. Brakuje mi już sił do tej gry, albo robie nie takie składy, albo własna taktyka nie taka..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...