Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy w najbliższym czasie startuje jakiś serwer S2 Low Rate?

snajper66

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

od AceMU zaczynalem , to bylo granie :yay: a co do tematu, to widzialem gdzies na ragezone jakis serwer s2 nowy, musisz sie rozejrzec

ptaki9wudw3tb4.gif

Opublikowano

ktoś mógłby sie pobawic w otwarcie takiego servera ;) nawet na low rates np 100exp i na wersji S2 albo tak jak wyzej pisalem ;)  jeśli oczywiscie ta osoba ma czas i warunki do tego ;)  i gwarancja by bylo to ze dużo ludzi by gralo :) 

Opublikowano

Myślałem nad postawieniem takiego serwera s2, ale wydaje mi się, że w tych czasach ten sezon nie ma prawa bytu. Co o tym sądzicie? Brak wingów 3lvl, mało itemków, mało eventów, grafika też nie powala. Jasne, klimat, ale po jakimś czasie graczom się to znudzi i będą chcieli przejść na nowszy sezon. Co o tym myślicie?

Jeżeli chodzi o pytanie autora tematu, jakiś czas temu startował polski rekordmu na s2, ale bez zabezpieczeń i teraz są dwie opcje, admin ogarnia stronę i antyhacka, albo po prostu zrezygnował.

Opublikowano

Wydaje mi sie ze zrezygnowal i sie poddał z ogarniecien servera... a szkoda bo było naprawde super :)  a co ja mysle o S2?  To wydaje mi się ze kazdemu graczowi i fanowi MuOnline powyzej 24 roku życia np Mi :D  spodobałoby sie gdyby ktos sie za to zabral i stworzył taki server ;) nie wiem jak inni ale ja bym pobiegał np. SM-em w złotej zbroi darksire i kundun staff +9 tez złoty :P    

czekam na opinie innych i twoją Cinu. ;)

Opublikowano

Wydaje mi sie ze zrezygnowal i sie poddał z ogarniecien servera... a szkoda bo było naprawde super :)  a co ja mysle o S2?  To wydaje mi się ze kazdemu graczowi i fanowi MuOnline powyzej 24 roku życia np Mi :D  spodobałoby sie gdyby ktos sie za to zabral i stworzył taki server ;) nie wiem jak inni ale ja bym pobiegał np. SM-em w złotej zbroi darksire i kundun staff +9 tez złoty :P    

czekam na opinie innych i twoją Cinu. ;)

Rozumiem, a jakie preferowałbyś ustawienia? Coś na wzór x-w z ogranicznikiem czasowym na rr?

Opublikowano

mnie sie pytasz Cinu o ustawienia ? :P   kiedysz to sięna forum były robione ankiety ktore wypełniali gracze i wtedy powstawał server :)   ale skoro już pytasz :P to mi by pasowalo tak 100exp i 50 drop lub mniej ;)  S2, 97d+99 albo 97j  :)  zadnych ograniczeń rr :/ normalnie 350lv i rr a na S2 400 i rr, staty kasowane po rr i max 500 pkt do rozdania ;)  tak mi sie podoba a jak reszcie to niech sie sami wypowiedzą :)

Opublikowano

mnie sie pytasz Cinu o ustawienia ? :P   kiedysz to sięna forum były robione ankiety ktore wypełniali gracze i wtedy powstawał server :)   ale skoro już pytasz :P to mi by pasowalo tak 100exp i 50 drop lub mniej ;)  S2, 97d+99 albo 97j   :)  zadnych ograniczeń rr :/ normalnie 350lv i rr a na S2 400 i rr, staty kasowane po rr i max 500 pkt do rozdania ;)  tak mi sie podoba a jak reszcie to niech sie sami wypowiedzą :)

No według mnie takie ustawienia są do kitu. Dlaczego? Bo gra będzie wyglądać tak: exp-afk-rr-exp-afk-rr i tak ciągle.

Opublikowano

no ja tylko napisalem jakie mi sie podobaja ;) od tygodnia dopiero gram w MU po 9 latach przerwy :P i jak wszedlem na S9ep1 to nie wiedzialem o co kaman xD  dlatego mowie ze inni tez powinni sie wypowiedziec na ten temat ;)

Opublikowano

To zależy jak rozumieć w najbliższym czasie. Ja po świętach planuje wypuścić wersje testową. Finalna będzie miała 16x exp kamyki poza chaosami z wypadajek a same chaosy z bc. Oczywiście edycja pvp a nie syf na resy.

Niestety o bezpłatną pomoc ciężko, a w internetach nie piszę wszystkiego.

Cinu co do twojego postu ,że s2 nie ma prawa bytu, co powiesz o tych którzy się na s2 zatrzymali i nie mają czasu ogarniać socketów czy elemental system?.

Opublikowano

To zależy jak rozumieć w najbliższym czasie. Ja po świętach planuje wypuścić wersje testową. Finalna będzie miała 16x exp kamyki poza chaosami z wypadajek a same chaosy z bc. Oczywiście edycja pvp a nie syf na resy.

Niestety o bezpłatną pomoc ciężko, a w internetach nie piszę wszystkiego.

Cinu co do twojego postu ,że s2 nie ma prawa bytu, co powiesz o tych którzy się na s2 zatrzymali i nie mają czasu ogarniać socketów czy elemental system?.

Sockety zawsze można wyłączyć. Po prostu sądzę, że w dzisiejszych czasach gracze mają inne wymagania, muhelper etc.

Opublikowano

Tyle ,że one pomagają w huncie.  To trochę bez sensu stawiać serwer na nowszych plikach i wszystko powyłączać.

Może i pomagają, ale przykładowo na serwerach z resami tylko psują pvp, bo ciężko to zbalansować ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja bym preferowal exp 1500 drop 60% staty zostaja po rr maxy to 32767 i gr po 80rr item +13 +28 +l +3 dowolne opcje gralem na takim serwerze 9lat temu i gralo sie fajnie i duzo graczy bylo :) oczywiście season 2

Opublikowano

Ja bym preferowal exp 1500 drop 60% staty zostaja po rr maxy to 32767 i gr po 80rr item +13 +28 +l +3 dowolne opcje gralem na takim serwerze 9lat temu i gralo sie fajnie i duzo graczy bylo :) oczywiście season 2

Szczerze powiedziawszy nie wiem czy w tych czasach takie coś by wypaliło. Wystarczy spojrzeć na inne serwery - na starcie wszystko super, ale po dwóch tygodniach online drastycznie spada, bo gra polega na exp-rr-exp-gr-exp, to jest straszne nudne. Gdy inny gracz zobaczy, że topka ma tyle resów, to od razu szuka innego serwera.

Opublikowano

No nie wiem są teraz rozne serwery ze topka ma nawet 21000 rr i ludzie graja. Ja mysle ze by wypalilo takie cos sam bym zrobil ale nie mam dobrych plikow:)

Opublikowano

No nie wiem są teraz rozne serwery ze topka ma nawet 21000 rr i ludzie graja. Ja mysle ze by wypalilo takie cos sam bym zrobil ale nie mam dobrych plikow:)

MMT 1.0.18 testowałeś?

Opublikowano

MMT 1.0.18 testowałeś?

Nie. Podeślij linka to przetestuje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...