Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BOty?Cheaty?

monfiks1999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, 3 dni temu patrzyłem na sale chwaly, max lvl byl 80 dzisiaj patrze jest 160, ktos mi wyjasni jak? wiem ze byl event ale to i tak przesada chyba, nawet po 300 avki, to i tak cos nie tak. Bot?cheat?bug? 

Opublikowano

Najlepszym momentem na wzrost poziomu postaci są właśnie eventy .

Dużo grzybków + 3x po całej karczmie zrobić i już nam wzrasta lv,a do tego  złota miksturka i wierzchowiec smok bardzo dużo dają .

Opublikowano

Wszyscy stąd doświadczeni w sfgame widzę, Lvl rośnie Ci gdy dostaniesz klucz do lochów na 80, później exp leci jak szalony, przykład s34=2tyg serwer juz po 230+ mają. Wystarczy jedynie trochę zainwestować pieniędzy ;]

Opublikowano

cóż to działa tak, że aby zdobyć taką przewagę to potrzeba na prawdę sporo grzybów
pierwsze co robisz to misje za grzyby ofc 3 paski na gryfie
drugie koło fortuny kręcisz nonstop zawsze możesz dostać trochę expa/złota

trzecie w twierdzy lecisz pod akademie i skarbiec dzięki temu masz większe bonusy z koła (w twierdzy pomijasz budowanie budynków za grzybki)

czwarte lejesz nonstop lochy 1% szans to zawsze szansa na pokonanie bosa

piąte często zmieniasz itemy :)
szóste szukasz klejnotów jednak na kopalni lvl1/2 (chodzi o to aby mieć surowce na poważniejsze budynki)

siódme dobra gildia z %

ósme klaster który trzeba wbić bardzo szybko

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...