Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Samia - Odradzam, opinia

Optyk09

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, temat tworzę dla tych co myślą nad grą na tym serwerze.

Serwera ogólnie nie polecam, wczoraj zacząłem, przegrałem calą noc by wbić 130lv i wymaxować eq. Dalej gra nie ma sensu bez jakichkolwiek wspomagaczy (Item Shop).

Odradzam gry wszystkim tym co nie zamierzają wydać kasy chyba, że chcą grac 24/7 by coś dropnąć.

Ogólnie Serwer ma 600 osób licznik nabijają sklepy offline i dropy, serwer słabo zabezpiczony działają dmg hacki,wall hacki, speed hacki itd itp.. Wbicie 200lv z is zajmuje max 2 dni.

Respy bossów są tak zalosne ze trzeba farmic calymi dniami by cokolwiek dropnac, na dodatek misje które są beznadziejne do wykonania i na 200lv ludzie robią misje z 100 poziomu.

Ogólnie ODRADZAM GRY na serwerze jest beznadziejnie wykonany  i nie marnujcieczasu, pozdro.

Opublikowano

Witam, temat tworzę dla tych co myślą nad grą na tym serwerze.

Serwera ogólnie nie polecam, wczoraj zacząłem, przegrałem calą noc by wbić 130lv i wymaxować eq. Dalej gra nie ma sensu bez jakichkolwiek wspomagaczy (Item Shop).

Odradzam gry wszystkim tym co nie zamierzają wydać kasy chyba, że chcą grac 24/7 by coś dropnąć.

Ogólnie Serwer ma 600 osób licznik nabijają sklepy offline i dropy, serwer słabo zabezpiczony działają dmg hacki,wall hacki, speed hacki itd itp.. Wbicie 200lv z is zajmuje max 2 dni.

Respy bossów są tak zalosne ze trzeba farmic calymi dniami by cokolwiek dropnac, na dodatek misje które są beznadziejne do wykonania i na 200lv ludzie robią misje z 100 poziomu.

Ogólnie ODRADZAM GRY na serwerze jest beznadziejnie wykonany  i nie marnujcieczasu, pozdro.

Już raz to napisałeś (post) i cię wyśmiali, to teraz zakładasz temat, na serwerze tragedii nie ma, nikt nikogo nie okrada, a jak tobie się nie podoba, to nie musisz tam grać. 3k ludzi jednak sądzi inaczej.

SNq6Ku7.png

Opublikowano

@haker2003, niektórzy mają chyba słabą pamięć i zapomnieli już jak skończył Athes.

Dla wytrwałych polecam lekturę gdzieś do 55 strony. Przy okazji zwróćcie uwagę na miesiąc w którym zostały napisane posty na stronie 55  a potem porównajcie to sobie z miesiącem rejestracji na forum Samii czterech członków Administracji i dajcie znać co wam to mówi.

http://www.mpcforum.pl/topic/1537734-athes-dedyk-medium/

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Ja rownierz nie polecam serwer nastawiony na isa bez isa gra nie ma sensu,gralem na wielu serwerach wiec moge co nieco  powiedziec status jakies 9 lat na serwerach prywatnych.Odradzam gry na tym serwie sklepow naj,, w uj a graczy zbytnio nie ma jak sa to obstawiaja calymi gildiami nieraz respy bossow i nie wydropisz nic,a jak ci sie uda cos dropnac to zeby cps ulepszyc naprawde trzeba miec szczescie ze nie spali ogolnie w mojej ocenie na 10 daje mu max 3

Opublikowano

No ja też się zawiodłam.
Wystarczy wejść na fora innych serwerów i człowiek dowie się ciekawych rzeczy - co najlepsze - potwierdzonych dowodami.

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano
1 godzinę temu, Mentorinoss napisał:

Opłaca się tam grać dalej jest 3k typa ?

Ja bym stawil tak 1.5k 

Serwer dla mnie taki sobie

Nawpierdylane wszystko co instnieje i jeszcze te misje

Slaby jest jeszcze drop eq EXP. Chujowszego systemu sie nie dalo 

Ludzie sie jaraja bo duzo rzeczy a tak naprawde to jest nudne jak chuy

Teraz jeszcze Turcy. To ze sa mnie nie denerwuje. Wywalone jaja

Dostalem bana za to ze sobie zabijalem (ale jak zabijalem shinsoo male lvl to wyjebane x D)

Nie wiem co tam w tym widzicie. Serwer jak serwer

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Serwer gówno, lecz nie dno ( dno to te od surka i xcruzera )
Pół sklepów zajebane ulepszaczami typu "Srebrny Kutas Twojego Starego", "Platynowy Kutas Twojego Starego" które, żeby się się dowiedzieć dco za pomocą ich się ulepsza trzeba spędzić w grze ponad 150h( żeby znać jako tako itemy ) niezrozumiałe systemy które są do dupy bo jest 1000 graczy na bosa,

xD

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...