Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy strona DrakeLounge to scam?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jeżeli stworze stronę drakedarmoweskinybezscamu.com to znaczy że to będzie strona twórców drakemoona i będzie w 100% legit?

Podbijam temat bo mam ponad 40e do wypłacenia, a nie wiem czy warto wpłacać

Opublikowano

Strona legit, ekipa drakemoona promuje ją na tj giveawayach youtuberow itd... trzeba być idiotą bądź osobą bez zadnej wiedzy na temat takich stron żeby wypluć taką argumentację jak @Rizek ;(

Moje osiągnięcia życiowe:

✖ 25 ✖ 100 ✖ 250 ✖ 500 ✖ 1000 

Opublikowano

Strona legit, ekipa drakemoona promuje ją na tj giveawayach youtuberow itd... trzeba być idiotą bądź osobą bez zadnej wiedzy na temat takich stron żeby wypluć taką argumentację jak @Rizek ;(

@cloudTV

Dlaczego od razu wyzywasz? Czy jeżeli wchodzę na strone drakelounge, to muszę być na bieżąco z tym, co kręcą youtuberzy? Nie jara mnie ani zagraniczny, ani polski youtube, więc nie oglądam... Mało było takich sytuacji, gdzie youtuberzy promowali scam? Zadałem kulturalne pytanie, a ty musisz wyzywać, bo ktoś nie jest tak perfekcyjny jak ty :') Pomyśl czasem zanim napiszesz ;)

@top

Strona legit, właśnie wypłaciłem ;)

Opublikowano

Pomoże ktoś kto faktycznie już wypłacił coś z drakelounge'a? Jak to działa, trzeba wpłacić 10$ żeby wypłacić wygrane na stronce dolarki, rozumiem, spoko. Ale czy trzeba grać wpłaconą kasą żeby cokolwiek wypłacić? 

Opublikowano

No ja ostatnio wpłaciłem to 10 dolarów, zagrałem za nie ale konto mi się zbugowało, dopiero support mi odblokował wypłacanie, więc no stronka legitna a support pomocny 

Opublikowano

Trzeba wpłacić, zagrać dodatkowo za 10$ (nie musi być w jednym becie) a następnie mamy możliwość wypłaty dowolnej kwoty ;)

Opublikowano

Nie można, musisz zagrać za to 10e ;) Ale nawet jeżeli przegrasz to 10e, to i tak jesteś do przodu (prawdopodobnie ;) )

Opublikowano

Sory za spam, ale nadal nie do końca rozumiem te zasady, wiec opisze sytuacje dokładnie: Otrzymałem 5$ z refa, z których udało mi sie ugrać 50$, teraz musze wplacic skina za te 10$, nastepnie zagrać za wpłaconą kwotę, czyli 10$ i dalej moge wypłacić skina o wartości 50$ + 10$ jesli uda mi sie ugrać tym co wpłacę, czy jak wpłaciłem tylko 10 i za 10 zagrałem to moge wyjąć tylko skina za 10? Napisalem do supportu ale głucha cisza :D

Opublikowano

Nie, chodzi o to, że jeśli w sumie na stronie przebetujesz np 100 dolarów, z czego na koncie masz 50 dolarów, to po wpłacie tych 10$ nie musisz za nie grać, ale od razu wypłacić :P

Opublikowano

Sory za spam, ale nadal nie do końca rozumiem te zasady, wiec opisze sytuacje dokładnie: Otrzymałem 5$ z refa, z których udało mi sie ugrać 50$, teraz musze wplacic skina za te 10$, nastepnie zagrać za wpłaconą kwotę, czyli 10$ i dalej moge wypłacić skina o wartości 50$ + 10$ jesli uda mi sie ugrać tym co wpłacę, czy jak wpłaciłem tylko 10 i za 10 zagrałem to moge wyjąć tylko skina za 10? Napisalem do supportu ale głucha cisza :D

Żeby wypłacić 50$ musisz przebetować razem 50$.

Np. jak masz 5$ z refa, postawisz na oddsy 2.0, będziesz miał 10$, potem znowu 2.0 = 20$ na koncie, ale przebetowane 15$. Więc jakbyś do tego wpłacił 10$ i chciał wypłaciić 30$ to musisz 15$ jeszcze przebetować.

tenor.gif

Opublikowano

Historie mojego betowania wrzucam na zdjeciu, to wszystko z refa 5$, czyli teraz doplacam 10$, betuje za 10$ i moge wyciagnac to wszystko co na zdjeciu(suma tego, za ile obstawiałem łącznie)+ ewentualne 10 jesli wygram?

Edit: Jeszcze jedno, czy jesli wyplace juz skina, to pozniej od nowa cała historia, czy to tylko jednorazowo trzeba wpłacić a potem juz moge w nieskonczonosc wyciagać co ugram?

post-1547011-0-16265400-1485453954_thumb.png

Opublikowano

Postawiony hajs: 47,67$

Wygrany hajs: 90,29

Aby wypłacić 90.92 musisz zabetowac jeszcze za ~43$

Ex Lider Counter-Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...