Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie zacząć od 0 gre

Rectual

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, wiem że temat był wałkowany milion razy ale chodzi mi o odpowiedź na pytanie gdzie zacząć gre od 0 nie pod względem aukcji tylko ludzi

To co sie dzieje teraz na serwerach PL jest dla mnie nie zrozumiałe kradzież alienków była jest i bedzie ale żeby atakować swoich jak bronią mapy ?

Ludzi bez klanu organizowali wylot na mape zacząłem bronić swojej mapy  i moja firma zamiast mi pomagać zaczeła mnie lać :P szukam serwera gdzie firma nie wykańcza swoich tylko pomaga i jak widzi że walczysz z inną firmą to bije ją a nie Ciebie.

Nie wiesz gdzie grać ?
Startujesz z serwerem chcesz mieć jak największa ilość graczy ?

Zapraszam : Klik

Opublikowano

Dziś zacząłem na czeskim 2 zobaczymy jak bedzie jak podobnie do PL to zobacze Niemcy 6 :D

Nie wiesz gdzie grać ?

Opublikowano

To co sie dzieje teraz na serwerach PL jest dla mnie nie zrozumiałe kradzież alienków była jest i bedzie ale żeby atakować swoich jak bronią mapy ?

Ludzi bez klanu organizowali wylot na mape zacząłem bronić swojej mapy  i moja firma zamiast mi pomagać zaczeła mnie lać :P szukam serwera gdzie firma nie wykańcza swoich tylko pomaga i jak widzi że walczysz z inną firmą to bije ją a nie Ciebie.

2. Tacy ludzie mogę się wszędzie znaleźć :D

Gram na razie na jednym z polskich serwerów i nie narzekam :p

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Ogólnie zacząłem na Czeskim 2 tylko tak od wczoraj nie widać ani jednego polaka ale na szczęście Czesi są wyrozumiali i z nimi translatorem idzie się dogadać :D

Nie wiesz gdzie grać ?

Opublikowano

Wszedzie jest tak ze klan z topki jest mieszany i bije kazdego po plecach... tego nie unikniesz jak gram na pl1 i nie narzekam bo w tej grze juz malo liczy sie firma a bardziej klan.

Opublikowano

Atakowali mape ludzie bez klanu :)

Nie wiesz gdzie grać ?

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Ja ci polecam zagrać na PL3 najlepiej na EIC. Jest tam dużo akademii więc na pewno znajdziesz coś dla siebie jeśli będziesz wchodził na Ts.

A klany wielofirmowe są raczej tępione jeśli się jakieś pojawią.

Opublikowano

Wszedzie jest tak ze klan z topki jest mieszany i bije kazdego po plecach... tego nie unikniesz jak gram na pl1 i nie narzekam bo w tej grze juz malo liczy sie firma a bardziej klan.

nick?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...