Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbardziej zbugowane serwery

DeLajt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam realizuje mały projekt. Moglibyście napisać jakie pamiętacie najbardziej zbugowane serwery metina? Nie chodzi mi o hamachi czy inne gówna :D (Mogą być te które już padły) I mniej więcej je opisać? Z góry dzięki piona! :)

Prosze nie powtarzac serwerow!

66344506193801885041.png

Widzimy się na 1.9

Opublikowano

Antaris

Cwaniaki dodali autokorektę do B.U.G.A.R.I.S :v

Kiedyś będzie tu zajebisty obrazek ... Ale to Kiedyś :P

Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.
— Mark Twain

Opublikowano

antaris,elaros,diamondmt2,cortium,muration i xenoxmt2 ale wybaczam :) chwile tam spędzone :D

Opublikowano

Muration, Atheron2, Itarius (administracja sama napisała że padł przez bugi) - NightCore S10 w górę Do tego Perełka Antaris.

Jak coś pisać na pw mam bardzo dużo takich przykładów :D

Ps. Powodzenia w projekcie.

Opublikowano

@esej Itarius? proszę Cie, nie bylo Cie tam to sie nie wypowiadaj i nie pisz bzdur, sam gralem i wbiłem max oraz zostałem do końca gry, a więc bugów nie było lecz przez patch który wszedł z powodu że za dużo dropiło ulepy niż tyle ile powinno być oraz cofka o 2h była, więc przez to ludzie odchodzili i padł.

Opublikowano

@MrCCape Skoro administracja sama napisała że były błędy to trzeba to uszanować :)

ME2FPKf.png

Ps. Następne osoby które wymienią Antarisa dostaną po 5 %.

Opublikowano

diamondmt2 + cortium = RAK

Hm.. ale wspomnij że ten Persergi bo jak ja pracowałem to jeszcze jakoś to wyglądało :v

Napisałbym Antaris ale ni :v

Xenox : D

Opublikowano

@MrCCape Skoro administracja sama napisała że były błędy to trzeba to uszanować :)

ME2FPKf.png

Ps. Następne osoby które wymienią Antarisa dostaną po 5 %.

A co, wolność słowa to upadła? xD

ANTARIS. 

Dodatkowo Rapsodius oraz Xenox <3 Bugowanie SM ammmm, te wyciąganie miliony rzeczy :3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

@esej Początek nie wystartował to fakt, ale to nie oznacza że ''BUG'' jak ty stwierdzisz. To były małe usterki, więc przekładali start o kilka dni póżniej jak dobrze pamiętam, przez to gracze nie odchodzili bo wiedzieli że to będzie serwer roku, dopiero jak wystartował to każdy pisał na wołąj ''SERWER ROKU''. Częściowo płakało przez system rybołówstwo i arcyzadanie, mnie osobiście spodobał się system. Dopiero po 2 tygodniach grania wyszedł patch który niestety rozwalił gospodarkę, byli zmuszeni cofnąć cofkę o 2h do tyłu, przez to gracze odchodzili, i padł. Muszę przyznać że to był jeden z najlepszych serwer jaki grałem.

Więc podsumując poważne bugi nie były, jedynie male poprawki aby bardziej umilić grę. Więc nie rozumiem dlaczego w tym temacie dałeś właśnie Itarius. W ogóle takie pytanie, grałeś tam?

Pozdrawiam

edit @Sielu czekam na nowy projekt, jeżeli w ogóle robisz. :D 

Opublikowano

"Nowa jakosc", cortium, diamondmt2 - marna podrobka diamonda (2011-2013) 'reaktywowana' przez gowniarza bez mutacji. Lanerisy ( czasy kiedy dzialal BP ) teriosy, inne gowna.

Zazwyczaj jestem dostepny 24/7, zdarzaja sie male przerwy :D 

Pomoglem/ spodobala Ci sie Moja wypowiedz ? Daj like B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...