Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PSD] Banner serwera!

MM55

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, oto oficjalny banner serwera stworzony przeze mnie. Banner jest już do pobrania ponieważ serwer został połączony :) 

Demo:

Cg0AHtA.gif

Downloadhttps://drive.google.com/file/d/0B5qELxaVu02WYWRDVURqMlBrWUU/view?usp=sharing

Skan: https://www.virustotal.com/pl/file/abc6bd49f07a758c85c33070cff21a9f96bd7ac2e8be074960e6b46814af5228/analysis/1484999996/

Zakazuję usuwania informacji o autorze banneru. 

Jeżeli masz problem z edycją banneru, napisz do mnie na gg lub email: [email protected]

Opublikowano

Tekst z tym obramowaniem i dziwnym cieniem wgl nie pasuje do tego zwyklego tła. Tło wygląda nudno, zero zmiany, kolory smutne i zimne w większości.

Nie rozumiem tej informacji o wykonawcy baneru, według mnie jest to bezużyteczne, bo i tak nikt nie będzie Cię szukał w internecie po twoim nicku na banerze. 

Według mnie musisz popracować nad kontrastem, dobieraniem obrazów i koloru/rodzaju fontu.

PS. Jeśli chcesz używać proste, przejrzyste fonty, to używaj tych Adobe z photoshopa. Jeśli nie masz photoshopa, to wystarczy pobrać parę fontów od nich.

Opublikowano

Tekst z tym obramowaniem i dziwnym cieniem wgl nie pasuje do tego zwyklego tła. Tło wygląda nudno, zero zmiany, kolory smutne i zimne w większości.

Nie rozumiem tej informacji o wykonawcy baneru, według mnie jest to bezużyteczne, bo i tak nikt nie będzie Cię szukał po internecie po twoim nicku na banerze. 

Według mnie musisz popracować nad kontrastem i dobieraniem obrazów i koloru/rodzaju fontu.

Dzięki za opinię! 

Opublikowano

Nie jest to bardzo profesjonalna praca ale na pewno komuś się przyda. Leci +

2631114929652511478662.gif
Opublikowano

Praca zbyt nie przypadła mi do gustu, ale zostawię, Łapkę za chęci ta czcionka tutaj mi nie brakuje i nazwę serwera dałbym w kwadrat.

Do gry nie wszedłem na moment, i nie, nie wszedłem dla monet

Wiem to, gdy tęsknie za domem, i kiedy pędzę na koniec Do gry nie wszedłem na moment, i nie, nie wszedłem dla monet

Wiem to, gdy tęsknie za domem, i kiedy pędzę na koniec 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...