Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy strona kickback.com to scam?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tam skiny są może raz na 2 miesiące xD

btw. jak ogarnąłeś ten numer telefonu? próbuję różne z us to ciągle zajęte są lub "Temporary unavailable"

tenor.gif

Opublikowano

btw. jak ogarnąłeś ten numer telefonu? próbuję różne z us to ciągle zajęte są lub "Temporary unavailable"

Nie stać Cię na wykupienie skinów z tej strony? Nie pisz bzdur.

@Autorze, opisz dokładniej swój problem. Ta strona to nie scam, za szmaragdy uzyskane z gry 1 vs 1 lub tworzenia monet, typu "orzeł czy reszka" można wygrać naprawdę sporo. Odradzam grę w pojedynkę, ponieważ jakieś 70% graczy to Rosjanie - cziterzy. Poza tym to spoko strona, troszkę niedopracowana i zaniedbana. Jeśli jesteś cierpliwy, to pewnym czasie można zdobyć dobre skórki.

Opublikowano

Nie stać Cię na wykupienie skinów z tej strony? Nie pisz bzdur.

@Autorze, opisz dokładniej swój problem. Ta strona to nie scam, za szmaragdy uzyskane z gry 1 vs 1 lub tworzenia monet, typu "orzeł czy reszka" można wygrać naprawdę sporo. Odradzam grę w pojedynkę, ponieważ jakieś 70% graczy to Rosjanie - cziterzy. Poza tym to spoko strona, troszkę niedopracowana i zaniedbana. Jeśli jesteś cierpliwy, to pewnym czasie można zdobyć dobre skórki.

??

ich boty mają kilkadziesiąt tysięcy euro w eq, ale jak chcesz coś wypłacić to jest tylko informacja, że jak będą to poinformują mailem

100% scam free

tenor.gif

Opublikowano

Jak co będzie, to poinformują? Przedstaw dowody, bo jak na razie piszesz bez sensu. 

Nie wiem, czy jesteś tam jakimś modem i chcesz naciągnąć kolejnych na jeden z większych scamów, ale ok.

Gdy chcesz kupić jakikolwiek item to się wyświetla takie coś:

0s6ReT1.png

A to ich boty:

http://steamcommunity.com/groups/kickbackbots#members

Na przyszłość polecam naukę czytania ze zrozumieniem, bo jak na razie to nie umiesz zinterpretować 1 prostego zdania, w dodatku musząc wtrącić swoje 3 grosze odpowiadasz bezsensownie.

tenor.gif

Opublikowano

Normalnie kupiłem klucze z tej strony, a żadnego problemu nie było. Ja swoje zdanie już wyraziłem i nie mam zamiaru wdawać się z nikim w jałowe dyskusje.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Siemka

Mam jedno pytanie.

Z tych codziennych darmowych rubinów i "coin flip" uzbierałem sobie 11000.

Czy, aby coś wypłacić muszę coś najpierw wpłacić?

Opublikowano

Normalnie kupiłem klucze z tej strony, a żadnego problemu nie było. Ja swoje zdanie już wyraziłem i nie mam zamiaru wdawać się z nikim w jałowe dyskusje.

Pozdrawiam.

Czyli przez ostatnie pół roku, czy rok nie korzystałeś z tej strony. Skoro nie jesteś na bieżąco to jakim cudem się tu wypowiadasz, skoro na steam/hltv/youtube jest wiele tematów o tym, że ta strona to scam.

Nie wiem, czy jesteś jakimś trollem, ale nie próbuj nakłonić innych ludzi do straty swoich wirtualnych skórek.

tenor.gif

Opublikowano

Że skinów wypłacić nie można to odrazu scam ???

Ja kiedyś też nie mogłem i próbowałem do skutku, aż się udało wypłacić, tylko jak pojawiał się jakiś skin to zaraz po jego pojawieniu znikał, a na markecie zostawał i dlatego nie można było wypłacić, 

Pozdrawiam.

Czyli przez ostatnie pół roku, czy rok nie korzystałeś z tej strony. Skoro nie jesteś na bieżąco to jakim cudem się tu wypowiadasz, skoro na steam/hltv/youtube jest wiele tematów o tym, że ta strona to scam.

Nie wiem, czy jesteś jakimś trollem, ale nie próbuj nakłonić innych ludzi do straty swoich wirtualnych skórek.

Nie chce być obrońcą, ale nikt ci nie rozkazał wpłacać tam skinów... można je wypłacić bez depozytu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...