Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

APO - Armia Podkarpacki OTS 7.6 + Rookgard

CrevaN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym zaprosić Was na jeden z najstarszych OTS'ów ( o ile nie najstarszy ) na polskiej scenie Tibijskiej - APO.

Jest to serwer pod klient 7.6, gdzie bocenie jest nielegalne i dość sprawnie tępione (z racji niskiej liczby online - która kiedyś była kilkukrotnie większa)

Ile istnieje APO? Nie wiem, ja najstarsze wspomnienie z tego serwera datuję jakoś na 2009 rok.

Posiada rookgard który jest hardkorowo rozwinięty (są rookstayerzy 2k lvl+ z racji istnienia tam innych mobów, lepszego eq itp.)

• Nazwa : Armia Podkarpacki OTS
  • IP : armia.toproste.pl
  • Wersja gry : 7.6
  • Raty serwera : domyślnie x5 - istnieje komenda !expstage która zwiększa exp od 15-500 poziomu oraz !speed którą stackujemy by dostać x% więcej expa, wpisywać musimy raz dziennie inaczej zaczniemy odliczanie od nowa.

231831485280734313241.png

726801485280734313241.png

555321485280734313241.png

Nie wiem ile nowego contentu doszło, wolę nie myśleć, sam mam zamiar grać na czilku i pomyślałem, że fajnie by było gdyby na serwer znów zawitało więcej osób niż te stałe ~70 :)

167161466687770313241.png

Opublikowano

Widzisz kolego , tez tam kiedys grałem , ale niestety na kazdego przychodzi czas i jest tu podobnie jak z Maryla Rodowicz , czas umierac a ona nasiłe probuje nadal byc widoczna.

Czasem zeby wspomnienia były miłe trzeba pozwolic je zatopic.

Opublikowano

Widzisz kolego , tez tam kiedys grałem , ale niestety na kazdego przychodzi czas i jest tu podobnie jak z Maryla Rodowicz , czas umierac a ona nasiłe probuje nadal byc widoczna.

Czasem zeby wspomnienia były miłe trzeba pozwolic je zatopic.

@PrawilnaTibia Ta ty grałeś polipie , chyba na saksofonie.

Grałem tam , nadal mam passy do swojego charka , najlepszy ots imo ever

Świdwin stacja kolejowa

KOSOVO NIE JEST SERBSKIE.

Opublikowano

@PrawilnaTibia

z tym, że panowie z APO nie robią niczego na siłę, dlatego nie widać reklam ani niczego jak to w przypadku medivii się dzieje (np. u bubbagame), a imo. serwer do żadnego innego kompleksów mieć nie powinien z racji ogromu kontentu jaki tam jest, co zresztą może właśnie nowych graczy odstraszać... ciężko ogarnąć wszystko, ale mi to dodaje smaczku jakiego nie znajdę na żadnym z rl otsów

167161466687770313241.png

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...