Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GinoMU [PL] [Sezon 2] [x30] Beta

Gość Cinu.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 219
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No to teraz pytanie za 100 punktow , jaki macie anty cheat ?? 

Zaden darmowy anty hack nie jest wstanie zabezpieczyc tej wersji w stopniu grywalnym . 

Liveguard.

Opublikowano

Jak to wystartuje to będzie MEGA.

Grałem na x-world od 2006r. :) do zamknięcia 

Czekam na niego z niecierpliwością 

Pozdrawiam Malix/malix12/SuperBoss :D

Opublikowano

Czy podobają Ci się broni na jędnoręczne?

Mozna to przetlumaczyc ? 

Małe niedopatrzenie, już poprawiłem.

Co do tej zmiany, to tak jak Bosik napisał. Staffy też są zmienione. Według mnie jest to fajna zmiana, każdy będzie mógł zdecydować w jaką broń chce wbijać nagrody. No i przy okazji to lekki buff dla MG. Jeżeli chodzi o skille, mogę ustawić skill Cyclone dla wszystkich tych broni, które posiadają Uppercut, Slash itd. Bo powiedzmy sobie szczerze, do combo używa się tylko cyclone.

Opublikowano

Jak mam być szczery to ja bym zostawił te skille takie jakie są ;) Skill typu Power Slash np. w Rune to bardzo fajny skill do expa dla MG

Opublikowano

Jak mam być szczery to ja bym zostawił te skille takie jakie są ;) Skill typu Power Slash np. w Rune to bardzo fajny skill do expa dla MG

Mówię tu o wszelkich Axe'ach, Spearach itd. Oczywiście bronie dla MG będą z Power Slashem.

Opublikowano

W takim razie jeżeli chodzi tylko o bronie dla BK to w sumie może to być dobre rozwiązanie , zawsze jakaś różnorodność a nie tylko topowe bronie z mocnym dmg ;) sam preferuje bronie typu np. Double Blade

Opublikowano

W takim razie jeżeli chodzi tylko o bronie dla BK to w sumie może to być dobre rozwiązanie , zawsze jakaś różnorodność a nie tylko topowe bronie z mocnym dmg ;) sam preferuje bronie typu np. Double Blade

Właśnie taki miałem zamysł. Sezon 2 nie oferuje dużo itemów, a fajnie by było zobaczyć jakieś postacie z Light Saberami a nie tylko KB/BB.

Opublikowano

Nie zapominaj w tym momencie o Daybreaker który będzie raczej top1 z tym dmg ;) i jeszcze będzie można je nosić x2 ;)

Opublikowano

Nie zapominaj w tym momencie o Daybreaker który będzie raczej top1 z tym dmg ;) i jeszcze będzie można je nosić x2 ;)

Są jeszcze inne bronie, które mają większy dmg od teoretycznie najlepszego do pvp BB. Moim zdaniem jest to dobra zmiana, ale w każdej chwili mogę przywrócić domyślne ustawienia.

Opublikowano

i love it:d pisze tu od 2 lat o tych ustawieniach , czekam z utesknieniem i na pewno pomoge w testowaniu serwera, zycze powodzenia:D

Opublikowano

Witam tak jak wyzej pisano też czekalem na ten serwer długi czas, dlatego napisze coś od siebie.

Według mnie exp 50 jest wygorowany wliczając jeszcze w to vipa to naprawde przy opozniaczu resowym 2dni to można wbic w kilka godzin resa. Co do expu jestem za 30x ,bo jest wypośrodkowany między expami podanymi w ankiecie.Nie jest on wcale tragiczny,bo pamiętajmy ,że na x-world był dużo mniejszy i ludzie dawali rade wbijać resy.Co do expa jeszcze to im mniejszy exp tym dluższa rozgrywka, w każdej chwili zmniejszając exp można zwiększać opóźniacz resowy, więc jak dla mnie lepiej sprawe przemyśleć wcześniej niż potem narzekać.By mówić jeszcze o opóźniaczu przy danym expie to trzeba przetestować ,bo w praniu może wyjść całkiem inaczej.

Opublikowano

Zaden darmowy anty hack nie jest wstanie zabezpieczyc tej wersji w stopniu grywalnym . 

Żaden PŁATNY antyhack nie jest w stanie zabezpieczyć MuOnline przed hackami* - nie da się :P. Najpewniejszym zabezpieczeniem są zabezpieczenia po stronie serwera. 

Co do serwera to polecam i zawitam na pewno, powodzenia :)

iHacks  <3

Opublikowano

/atak

/sklep bless/chaos

Co to za komendy?

Ten wbudowany clicker to zwykły klikacz prawy/lewy przycisk czy coś więcej?

Opublikowano

"Jest to mój pierwszy i z pewnością ostatni serwer."

Dlaczego? Dlaczego dopiero teraz sie zdecydowales na taki projekt? Jaka mam gwarancje, ze dotrwasz gdy bedzie 3 online, gdy zaczna Cie DDOsowac etc itd.

Zbyt dlugo siedze w tym by polegac tylko na ustawieniach ktrore imo so bardzo ciekawe.

Nie jest to atak na Twoja osobe sam zapewne wiesz jak wyglada scena serwerow Mu online dlatego co poza zaufaniem Tobie sprawi, ze tu zagram? (oczywiscie mysl globalna :D )

EDIT:

literowki :F

Opublikowano

marakuja piszesz tak jakby na tym serwerze kończyło się Tb życie a Cinu jest tym który może sprawić, że pożyjesz dłużej :D A koniec serwera będzie dla Cb katastrofą.

To ustawienia i pozytywne nastawienie do projektu Admina sprawi, że wystartuje a całą reszta zależy tylko i wyłącznie od osób które będą chciały tutaj zagrać.

Nikt nie może przewidzieć ile będzie online i jak długo będzie to chodzić, dzieci są już przyzwyczajone do otrzymywania wszystkiego na tacy i nie pamiętają czasów Mu Online gdzie lvl 350 biło się nawet 2 dni na expie x10-15 a nie jak teraz 20 minut na expie x400-800.

Gwarantuje Tobie, że serwer ma bardzo dobre ustawienia i przyciągnie starych wyjadaczy którzy pamiętają czasy gdy gra wyglądała w taki właśnie sposób. Nie liczyłbym na "młodzież" bo tak jak napisałem wyżej, będzie dla nich za trudno ;)

Opublikowano

Nie liczyłbym na "młodzież" bo tak jak napisałem wyżej, będzie dla nich za trudno ;)

Może to nie jest problemem brak Helpera wymaga  poświecenia czasu co w przypadku gdzie większość jest w pracy albo zajmuje się rodzina niema możliwości grać cały czas. Jak się niczym z 5 lat i więcej wstecz nie zajmowało oprócz szkoły np w moim przypadku to można było grac :D 

Co nie zmienia faktu że chętnie zagram .

Powodzenia w projekcie 

Opublikowano

Żaden PŁATNY antyhack nie jest w stanie zabezpieczyć MuOnline przed hackami* - nie da się :P. Najpewniejszym zabezpieczeniem są zabezpieczenia po stronie serwera. 

Co do serwera to polecam i zawitam na pewno, powodzenia :)

Dla tego napisalem ze w stopniu grywalnym , czyli aby co 2 osoba nie latala na haxach z takich fajnych forum jakie bylo ihacks np ;p 

Czyli hakerstwo na poziomie > Otworz plik exe > Zaladuj maina > JESTĘ HAKERĘ 

gif.gif

Opublikowano

ciachotek dlatego jest zastosowane coś takiego jak OPÓŹNIACZ RR - który pozwoli każdemu wbić rr np w 2 dni ;) osoba pracująca i ucząca się będzie miała dosyć czasu by wbić rr albo nadrobić lvl w momencie gdy inna będzie czekała, co prawda później może być płacz ,że ludzie mają 10rr i ciężko będzie to nadrobić ale nie oszukujmy się, są osoby które mają więcej czasu na gre i takie które mają mniej. Różnica niewielka 10rr gdy bez opóźniacza mogłoby to być i 100. W końcu wyjdzie tak ,że każdy będzie robił wtedy kiedy będzie mógł inni po 2 dniach a inni po 3 (według możliwości) i z tym trzeba się liczyć ;) 

Grałem na X-World prawie 10 lat wiec wiem jak to będzie wyglądało ;)

Opublikowano

Wg mnie to exp 30 i opóźnienie resa co najmniej o 3dni, waham się o cofkę do 250lvlu, osobiście wolałbym do hmm 150 max. 50%exp vip to jednak spora różnica, PK tylko w davias?  urok tej gry to porządne napieprzanie się ;) co do helpera to stare dobry muwindows mode to najlepsza sprawa. A i jeszcze jedno żeby nie było możliwości grania na 2 kontach bo nic tak nie w**rwia jak ludzi którzy bija exp latajac ze swoim ee, to wypacza caly sens gry i zdecydowanie zniechęca osoby które chcą sobie w normalny sposób po katować mu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...