Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GinoMU [PL] [Sezon 2] [x30] Beta

Gość Cinu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dawane tutaj pomysły to utopia nie pasująca w ogóle do tej gry mogę się założyć, że nie wypali serwer gdzie będą kary za afk i zakaz pk. Może kiedyś parę lat temu było to realne teraz nie jest z jednej prostej przyczyny nie ma w tej grze nic takiego co zachęci do gry aktywnej czytaj siedzeniu przy komputerze. Może znajdzie się 10 maniaków, którzy będą tu grali nic więcej, a jakie konfitury się ujawnią na forum to już inna historia.

• Odpowiedzi 219
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dawane tutaj pomysły to utopia nie pasująca w ogóle do tej gry mogę się założyć, że nie wypali serwer gdzie będą kary za afk i zakaz pk. Może kiedyś parę lat temu było to realne teraz nie jest z jednej prostej przyczyny nie ma w tej grze nic takiego co zachęci do gry aktywnej czytaj siedzeniu przy komputerze. Może znajdzie się 10 maniaków, którzy będą tu grali nic więcej, a jakie konfitury się ujawnią na forum to już inna historia.

Czyli lepiej zezwolić na afk, tak? Nie będzie Ci przeszkadzać serwer widmo? I kolejna osoba, która już zakłada, że projekt nie wypali i będzie tylko 10-20 online...dzięki za wsparcie ;)

Co do możliwości odpalenia multi acc na 1 IP - myślałem nad 2/3 klientami.

Testy otworzę w poniedziałek o godzinie 18:00.

Opublikowano

Czyli lepiej zezwolić na afk, tak? Nie będzie Ci przeszkadzać serwer widmo? I kolejna osoba, która już zakłada, że projekt nie wypali i będzie tylko 10-20 online...dzięki za wsparcie ;)

tak samo jak afk jak i multiacc zabijaja ta gre, odradzam cos takiego

Opublikowano

tak samo jak afk jak i multiacc zabijaja ta gre, odradzam cos takiego

a zrób i 15 kont na jedno IP aby nie można było się logować z jednego urządzenia  w tym samym czasie. <^_^>

Opublikowano

Uwazam ze po resie powinno cofac do 1 lvla a nie do 250 i tez uwazam ze staty nie powinny zostawac tylko po resie powinno dostawac sie tradycyjnie troche punktow. Osobiscie chcialbym 100 punktow * res chociaz niektorzy by narzekali ze malo to mozna dac troche wiecej. Tak czy inaczej jesli staty beda zostawac i jeszcze po resie bedzie od razu 250 lvl to gra stanie sie zbyt latwa i dosc szybko wykoksi sie wysokie staty a przeciez chyba nie o to chodzi zeby szybko wbilo sie koks staty i rzucilo gre prawda? Reszta ustawien serwa swietna poza tym co wyzej napisalem.

Opublikowano

Powinno ? kto Ci tak powiedzial ? To ze teraz jest moda na 1lvl po rr i 500 pkt za ten res nie oznacza, ze KAZDY serwer musi miec taki system : ) Za bardzo juz chcecie ustawiac serwer pod Was samych : )

Opublikowano

Uwazam ze po resie powinno cofac do 1 lvla a nie do 250 i tez uwazam ze staty nie powinny zostawac tylko po resie powinno dostawac sie tradycyjnie troche punktow. Osobiscie chcialbym 100 punktow * res chociaz niektorzy by narzekali ze malo to mozna dac troche wiecej. Tak czy inaczej jesli staty beda zostawac i jeszcze po resie bedzie od razu 250 lvl to gra stanie sie zbyt latwa i dosc szybko wykoksi sie wysokie staty a przeciez chyba nie o to chodzi zeby szybko wbilo sie koks staty i rzucilo gre prawda? Reszta ustawien serwa swietna poza tym co wyzej napisalem.

Raczej szybko się nie wbije koks statow jak jest ogranicznik res :P
Opublikowano

Panowie Wy już sami nie wiecie czego chcecie. Zostające staty to pomysł idealny to robienia postaci tak jak chcemy a nie po każdym resie " a moze rozdam teraz tak albo tak"

Opublikowano

Moja filozofia kazdej gry jest prosta - im trudniej tym lepiej ... malo graczy ma takie poglady jak ja dlatego nie spodziewam sie ze wiekszosci to sie spodoba. Jest masa badziewnych serwerow gdzie jest za latwo, za duzy exp, za latwe resy, itemy FO, ludzie graja na kilka kont w oknie, afkuja cala noc... takie ustawienia sprawiaja ze nie moge sobie zagrac na zadnym serwie bo rozgrywka na takich badziewiach nie jest dla mnie atrakcyjna i tak jak kazdy gracz moge wypowiadac sie co by mi pasowalo a co nie. Jesli to nie przejdzie to bedzie mi bardzo przykro ze na jedynym serwie gdzie byla szansa ze zostanie wprowadzone cos sensownego odpowiadajacego moim preferencjom nie uda sie. Jak lubicie latwe serwy gdzie staty zostaja to sobie idzcie na taki serwy, jest ich pelno ... a tutaj niech bedzie jakies wyzwanie. Ten caly serwer warius mu tak byl chwalony itp ... i co? afki juz powbijaly max resy na kilku kontach w krotszy czas niz miesiac i gra sie "skonczyla" ..... szkoda gadac .... niestety z roku na rok w grach jest coraz mniej hardkorowych graczy i coraz wiecej takich co ida na latwizne .... pozdro ... niezaleznie od ustawien i tak sprobuje tego serwa ...

Opublikowano

Niestety nie da się zrobić serwera, który by odpowiadał każdemu  T_T Twoja propozycja jest dla mnie zbyt hardkorowa, od początku planowałem stałą cofkę do określonego poziomu, gdyż nie lubię cofki do 1 z kasującymi się statystykami przy takim expie. Co do wariusa, nic dziwnego, jeżeli jest dostępny vip, pewnie jakieś seale no i kochany muhelper  ._.

Opublikowano

Niestety nie da się zrobić serwera, który by odpowiadał każdemu  T_T Twoja propozycja jest dla mnie zbyt hardkorowa, od początku planowałem stałą cofkę do określonego poziomu, gdyż nie lubię cofki do 1 z kasującymi się statystykami przy takim expie. Co do wariusa, nic dziwnego, jeżeli jest dostępny vip, pewnie jakieś seale no i kochany muhelper  ._.

ok, zobaczymy jak bedzie to wygladalo w praktyce, fajnie ze rusza dzis beta, pogram i zobacze i skomentuje pozniej swoe odczucia ... a i zgadzam sie z toba ... lubie hardkorowe ustawienia ;p wiesz mi to najbardziej by marzyl sie serw z expem x1 :D:D:D no ale zdaje sobie sprawe ze znalezienie chetnych na cos takiego to ciezka sprawa :P

Opublikowano

Nie działa mi ani forum ani oficjalna strona a tym bardziej linki do rejestracji i pobrania bety. :(

Sprawdź jeszcze raz, mi wszystko działa. Jeżeli problem nadal występuje, to daj znać na pw/gg.

Opublikowano

jakieś plany co do startu? jakas data?

Okolice 20-25 lutego.

Opublikowano

Wkoncu sie doczekalem info o tym serwie ^^ 

Bardzo ciekawie to wyglada mam nadzieje ze dlugo postoi i zrobi swoje na polskiej scenie MuOnline.

Gratuluje i zycze jak najlepiej ;)

Admin Focusmu

Opublikowano

"Na zakończenie chciałbym tylko powiedzieć, że powrót do starych czasów, kiedy stało się ciągle "na bramie" w Devias jest jak najbardziej możliwy."

Nie. Będzie z czasem kilka online i po zabawie. Nie wygrasz z serwerami gdzie królują multi acc i helper. Pamiętasz Y-World? Co tam było? To samo - na początku ile online a potem klapa. Znajdzie się garstka graczy którzy będą uparcie siedzieć przed monitorem ale to już nie te czasy. Chwała X-Worlda ani Freedom MU (ustawienia bardziej do tego drugiego podobne) nie wróci.

Życzę powodzenia i wytrwałości, przyda Ci się.

Opublikowano

To w koncu zostaja staty po resie i ten 250lvl? Bo jak tak to nie warto nawet zaczynac:P

Jeszcze widze ARENA +_+ no nic powodzenia w projekcie tak czysiak a szkoda bo liczylem na konkretny low rate bez spotow i statow po 32k...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...