Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AK-47 |Blue Lamminat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa przedmiotu:

Stan: Lekkie zuzycie

Typ wyceny (Euro,dolary,klucze itp):euro

Zdjęcia:brak
Dodatkowe Informacje: kałaszek niby zwykły, ale z najkejką complexity gaming kato 2k14 ile bedzie warte z nią?

@Ememenss

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

zdrap naklejke i sprzedaj na rynku 

fajny profit bedzie

34239885046803378909.png

"Mówią, że tutaj miłość to paliwo

A ja mam w chuju czy mnie kochają czy nienawidzą."

Opublikowano

na markecie najtańszego z complexity masz za 4,5€, może zeszłoby za 3,5-4€ w ciągu kilku dni

Okulary polecam https://steamcommunity.com/market/listings/730/Sticker%20|%20compLexity%20Gaming%20|%20Katowice%202014?l=polish

i co w zwiazku z tym? jakbys mial pare takich na kalachu to pewnie, ze bys dostal wiecej niz market za tego ak, ale ty masz tylko 1.

wystaw 1.5$ wiecej niz market, wiecej na pewno nie dostaniesz pomijajac fakt ze ta naklejka jest brzydka i tak

Opublikowano

na markecie najtańszego z complexity masz za 4,5€, może zeszłoby za 3,5-4€ w ciągu kilku dni

Okulary polecam https://steamcommunity.com/market/listings/730/Sticker%20|%20compLexity%20Gaming%20|%20Katowice%202014?l=polish

Mam okulary od 5 lat. Napisałem, że najtańszego laminata z wlepą complexity masz za 4,5€, to po co mi jakieś linki wklejasz xD

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...