Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Od pewnego czasu mam zamiar wypłacić skina z drakelounge'a, ale niestety kończy się to na "zamiarze" wypłaty. 

Problem polega na tym, że gdy widzę jakiegoś skina za odpowiednią ilość $ i chcę go wypłacić, to oczywiście - klikam na niego po czym: "PURCHASE". Powinno być wszystko ok, ale niestety - albo coś się nagle zlaguje i wyskakuje komunikat o złożeniu oferty(ale nic nie dostaje), lub przekierowuje mnie na stronę z ofertą, tylko że jak mam zamiar kliknąć gotowość do wymiany, to automatycznie oferta się anuluje. Dawniej nie miałem z tym problemu - skiny wypłacałem bez problemu. Wiecie może o co może chodzić? Ostatnio zauważyłem ładny skok w online na stronie(kiedyś 1.5k max w godzinach szczytu, a teraz dochodzi do 3k).

/Przy pierwszej próbie wypłaty(czyli wyskakuje sam komunikat, ale nic się nie dzieje), tracę $$$ i muszę czekać 15/20 min, aż mi je automatycznie zwróci. 

No i standardowo, ponawiając pytanie: co zrobić? :D

@Edit

Screen: http://prntscr.com/e2txs8

Opublikowano

Podczas trwania majora miałem podobny problem, ale było to spowodowane tym, że takich skinów po 10 / 20 dolarów było strasznie mało i wszyscy chcieli je wypłacać, oferta przychodziła i zaraz była anulowana bo ktoś inny już ją wypłacił, ale po kilku próbach i około odczekanych 2 dni udało mi się wypłacić skina :p

Opublikowano

Podczas trwania majora miałem podobny problem, ale było to spowodowane tym, że takich skinów po 10 / 20 dolarów było strasznie mało i wszyscy chcieli je wypłacać, oferta przychodziła i zaraz była anulowana bo ktoś inny już ją wypłacił, ale po kilku próbach i około odczekanych 2 dni udało mi się wypłacić skina :p

Tylko właśnie czekam już 2/3 dni. :P

Zauważyłem, że jeden skin za odpowiednią ilość $$$ stoi cały czas w Store i nikt go nie wypłaca... No właśnie, prawie nikt. Ja próbuję i nic, nie da się, bo laguje. :P

Opublikowano

No i standardowo, ponawiając pytanie: co zrobić? :D

Czekać, spróbuj wypłacić skiny w nocy 2-3 najlepiej, najmniej ludzi wtedy jest

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...