Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

War of Glory Medium | start: 04.02.2017r godz 19.00 ! SEASON 10 ! exp: 1000x / drop: 60%!

glorasek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 165
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystko fajnie pięknie tylko szkoda że nie jakiś hard low exp

Hard low exp moze kiedys :P głównym priorytetem jest teraz nowy system zadań :) mam nadzieje ze spodoba sie gracza ze moga zdobyc najmocniejszy set na serwerze, tak samo jak system bonusowych nagrod na Grand Resy :)

Zmienilismy tez system kasowania stat po grand resie od tej edycji otrzymuje sie po 20k do rozdania, dlaczego tak czesto bywalo ze ludzie nie robili GR bo bali sie ze nie zdaza dobic maxow na CSa, mysle ze teraz wbijajac 6 GR juz mozna byc spokojnym :)

Do czasu startu serwer bedzie ONLINE, mozna wejsc posprawdzac all ;)

Opublikowano

problem z zalozeniem konta, nie wysyla mi linku do weryfikacji ( w spam tez nie ma )

jak biore przypomnij haslo podajac e mail - jest napisane ze nie ma takiego e mail w bazie gry

jak zakladam nowe konto z tym e mailem - komunikat ze e mail zajety...

Opublikowano

a ten do sprawdzania to to ktory wkoncu SUB:D

Medium serwer tam masz 1 sub odpalony :)

Dacz podeslij mi tutaj na pm adres email oraz login na jaki zakladales konto to zweryfikuje :)

Opublikowano

Coraz krótsze te edycje, pewnie hajs się nie zgadza. Jedno jest pewne, dopóki nie zoptymalizujesz całego donate będziesz miał pustki jak na pulkach za komuny xD

2vuhg8m.jpg

Opublikowano

Mozesz mi tez zwerefikowac wyslalem ci na pw email i login

Aktywowane :)

equalxxx:

Troche zle pinformowany jestes co do dlugosci edycji ;) Ta akurat byla jedna z dłuższych, start mediuma byl w sierpniu ubiegłego roku ;)

Chyba ze piszesz o serwerze low, tak on startowal w grudniu i ma sie dobrze :)

Opublikowano

W sumie chyba jednak czas na przerzucenie się na coś co jest rozwijane cały czas i ma się nieźle mimo tego odrobinę widocznego p2w :P ale serwer jest całkiem przyjemny i dzis wieczorem zapewne zawitam w celu obadania serwera i sprawdzenia sobie mozliwosci rozwoju postaci ;)

Opublikowano

W sumie chyba jednak czas na przerzucenie się na coś co jest rozwijane cały czas i ma się nieźle mimo tego odrobinę widocznego p2w :P ale serwer jest całkiem przyjemny i dzis wieczorem zapewne zawitam w celu obadania serwera i sprawdzenia sobie mozliwosci rozwoju postaci ;)

Dzieki za mile slowa, ludzie widza tylko ze mozna cos kupic. Ale u nas nie kupisz resow, seedow, itemow z seedami, bloodangeli (tylko za zadania), kamieni, fenrirow, wingow 4rd, opcji JOH czy pink w itemach, nie kupisz statystyk.

Wiec troche to takie nie fair ciagle gadanie o przesadzonym donate, sa serwery gdzie kupisz praktycznie wszystko, a tutaj exe jest slabsze od socketow, bloodangeli, a wbicie GR nie jest jakos klopotliwe.

Wiadomo ze trzeba poswiecic jakis tam czas, ale taki donator nie kupi fenrira, wingow 4rd, tez musi expic jezeli chce je zdobyc, lub odkupic za konkretna cena od kogos kto to zdobedzie.

Zapraszam cie na naszego TeamSpeaka wieczorkiem jezeli masz ochote dowiedziec sie czegos wiecej o serwerze :)

Opublikowano

jedno pytanie? CRD przechodza na kolejna edycje ?tzn jak ma sie 10 k crd w web shopie na koniec edycji to leci to na nastepna edycje ??

Opublikowano

Trochę wyładniała ta strona  i ładna publikacjaO_o

1. Mam nadzieję, że te statystyki po GR to dostajemy co Grand Reset więcej do rozdania? 1 GR - 20k, 2 GR - 40k, 3 GR - 60k, itd.

2. Core Magrify, chyba nie jest taki cienki i chyba go dopakowaliście tak samo jak Lorda Silvestra i nie lecą ciągle z niego Muuny na których można jeździć jak na fenrirze? Było trochę tego dużo jakby na to nie patrzeć.

3. MG set socket dalej popsuty?

4. Cena bloodangel setów acc została zmniejszona? Jeśli tak to ile się dostaje przeciętnie za skrzyneczkę od - do waluty Ruud, tak aby kupić jeden item acc bloodangel setu?

5. Battle Core będzie włączony czy wyłączony nadal?

6. No dobra za wykonanie tam 10 GR dostajemy wingii 4 rd Conquerory. Zakładam, że są one odrazu +15, a co z wingami Angel and Devil z zabijania bossów(Golden erohima i Kunduna) z tego co pamiętam leciały ów wingii, ale były one słabsze od wingów 3 rd+15. Zostały w tej kwestii rozwiązane jakieś zastosowania? Chodzi mi o wygranie takich wingów, tyle že +15 tak samo jak Conquerory czy znów będzie tak, že jedynie za aukcje będzie je można zdobyć?

Opublikowano

jedno pytanie? CRD przechodza na kolejna edycje ?tzn jak ma sie 10 k crd w web shopie na koniec edycji to leci to na nastepna edycje ??

Nie, TOP 5 tylko dostaje nagrody na nowa edycje.

Trochę wyładniała ta strona i ładna publikacjaO_o

1. Mam nadzieję, że te statystyki po GR to dostajemy co Grand Reset więcej do rozdania? 1 GR - 20k, 2 GR - 40k, 3 GR - 60k, itd.

2. Core Magrify, chyba nie jest taki cienki i chyba go dopakowaliście tak samo jak Lorda Silvestra i nie lecą ciągle z niego Muuny na których można jeździć jak na fenrirze? Było trochę tego dużo jakby na to nie patrzeć.

3. MG set socket dalej popsuty?

4. Cena bloodangel setów acc została zmniejszona? Jeśli tak to ile się dostaje przeciętnie za skrzyneczkę od - do waluty Ruud, tak aby kupić jeden item acc bloodangel setu?

5. Battle Core będzie włączony czy wyłączony nadal?

6. No dobra za wykonanie tam 10 GR dostajemy wingii 4 rd Conquerory. Zakładam, że są one odrazu +15, a co z wingami Angel and Devil z zabijania bossów(Golden erohima i Kunduna) z tego co pamiętam leciały ów wingii, ale były one słabsze od wingów 3 rd+15. Zostały w tej kwestii rozwiązane jakieś zastosowania? Chodzi mi o wygranie takich wingów, tyle že +15 tak samo jak Conquerory czy znów będzie tak, že jedynie za aukcje będzie je można zdobyć?

1. Tak dokladnie jak piszesz. Za 1 GR 20k za 2 GR 40k itd

2. Nie wszystko jeszcze ustawilismy mamy kilka dni ;) zajmiemy sie tym.

3. Niestety ciezko mi jest mi to ustawic, wszystko przez to ze brak 1 itemu i jednoczesnie mniejsza ilosc opcji do redukcji obrazen.

4. Cena itemu to obecnie 100.

5. Tak bedzie wlaczony chociaz kilka dni po stracie pewnie. Polaczy to serwer low i medium.

6. Problem byl tego typu ze dropily +0, nie wiem czy jest mozliwosc zmiany tego jezeli bedzie to to poprawie, dobrze ze o tym piszesz.

Opublikowano

No i czekalem na nowa edycje i sie doczekałem. Gralem u was na pierwszej edycji, piekne czasy 2 sezon wtedy chyba byl :D

Co z balansem PVP? bo nie wiem jak to teraz u was z tym jest?

Opublikowano

1. Mossa itemy poprawcie żeby to co sensownego z niego się kupowało, nie wiem przypuścimy losowe itemy od +4 do +9, exe też jakiś prcent szans, zawsze to ryjek cieszy jak widzi się co się wylosowało. Tak samo te itemy specjalne kupuję i kupuję i dalej nie mogę ich wylosować.

2. Może Sherry Blossom dodacie, zawsze to jakaś dodatkowa zachęta do zbierania i wymienienia u NPC-a. 

3. Skoro Battle Core ma być włączony to za Chaos Castle Survival of Fittest nagroda są wingii +0 albo+15 nie pamiętam.

4. Działa w Torment Squarze ten ring na expa?

5. To teraz nie ma suba Gold Vip?

6. Owszem za achivementa zrobionego dostaje Silver Coiny, a widzę, że jeszcze się dostaję Honor pointsy pewnie te Reputacj, gdzie sprawdzić ile się ich ma - to nie są przypadkiem Platinum Coiny?

Opublikowano

1. Mossa itemy poprawcie żeby to co sensownego z niego się kupowało, nie wiem przypuścimy losowe itemy od +4 do +9, exe też jakiś prcent szans, zawsze to ryjek cieszy jak widzi się co się wylosowało. Tak samo te itemy specjalne kupuję i kupuję i dalej nie mogę ich wylosować.

2. Może Sherry Blossom dodacie, zawsze to jakaś dodatkowa zachęta do zbierania i wymienienia u NPC-a. 

3. Skoro Battle Core ma być włączony to za Chaos Castle Survival of Fittest nagroda są wingii +0 albo+15 nie pamiętam.

4. Działa w Torment Squarze ten ring na expa?

5. To teraz nie ma suba Gold Vip?

6. Owszem za achivementa zrobionego dostaje Silver Coiny, a widzę, że jeszcze się dostaję Honor pointsy pewnie te Reputacj, gdzie sprawdzić ile się ich ma - to nie są przypadkiem Platinum Coiny?

1. Poprawie rate na exe, chociaz to gracze chcieli zeby tego mniej dropilo ;D

2. Jest to jakis pomysl, trzeba by tylko pomyslec co z nagrodami ;)

3. Z tego co pamietam to ten event nie odbywa sie na BattleCore tylko normalnie na Event Square.

4. Tak.

5. Nie ma suba vip, dostajesz przywileje jak exp i pralke ale na normalnych subach, jest dodana dodatkowa arena vip dla posiadaczy statusu gold.

6. W sumie masz racje nie widac tego jednak mozna policzyc 1 stage = 1 punkt reputacji, jest tez ranking achievementow wiec i tam mozna sprawdzic. 

Na koniec edycji nagrody i nowa edycja. Na takich samych ustawieniach?

Jak na koniec i na nowa ? Nagrody top5 dostaja nagrode na nowa edycje, nie bardzo wiem o czym piszesz. Ustawienia nie sa takie same, zawsze sa jakies poprawki itp 

Startuje i to z kopyta,nastepną rate na pralke trzeba oddac wiec donate musi w tej edycji dobrze wypasc:|

No i po co znowu tu wchodzisz, kazdy serwer jaki bym nie wypuszczal czy to ja czy ktos inny hejtujesz, ktos ci za to placi czy juz tak masz ?

Zazdroscisz ? postaw serwer i tez moze dobrze wypadniesz, bo jak narazie duzo mowisz zeby cie nie urazic, a malo robisz.

Pardas jak chesz stestowac kilka ustawien, ktore ci interesuja zapraszam na gg. Napisz przetestujemy ew poprawimy.

Opublikowano

Wchodze po ty aby wypowiedziec sie na temat serwera kazdy ma do tego prawo.Boli cie to ze twoj serwer jest tak odbierany?Sam sobie zapracowales na taka opinie;>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...