Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

War of Glory Medium | start: 04.02.2017r godz 19.00 ! SEASON 10 ! exp: 1000x / drop: 60%!

glorasek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sobote kazdy kto mi napisze na gg: 4884533 i powola sie na MPC dostanie seala na 7 dni :)

Zapraszam :) nie ma sensu sluchac dennego spamu w tym tamacie :) jak widac nie tylko kasa sie liczy :) ale jak to mowia konkurencja lubi srac w innych tematach tylko nie swoich :)\

Szukasz nowosci, nowych sezonow wbijaj do nas, my nie stoimy na s6 :) za kilka dni test s12 :)

i koniec edycji ?xDDD

• Odpowiedzi 165
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

O YankeS :D Akurat ten pan jest wyjątkiem spośród nie wielu, a kiedyś był normalny, nagle teraz coś mu strzeliło do głowy -.-

Może i jest 50, može być więcej co prawda, ale kto to liczy. Na innych zagranicznych serwerach też masz ten sam sposób przyciągania ludzi, tyle że tam masz nieograniczoną ilość kont które możesz odpalić na jednym komputerze. Tutaj odpalisz max 3 konta i na tym siě kończy. 

A tak na marginesie teraz ta gra powoli zaczyna umierać, ludzie znajdują sobie lepsze mmorpg - nowsze. To już nie to samo co kiedyś było gdy na serwerze walczyło 700 online. Teraz wchodzą nowe mechaniki w grach, nowe rozwoje postaci to wszystko przyciąga graczy do zagrania w coraz nowsze produkcje. 

Brakuje czegoś nowego co by nowych ludzi przyciągnąć do tej starej gry, ale jak się słyszy cały czas wszędzie nie tylko tutaj w tym temacie, ale wszędzie na każdym serwerze psioczenie,wyzywanie, mówienie że serwer jest do dupy, nie graj lub inne durne rzeczy to człowiek się zniechęca. To już zostawiam wam co z tym zrobicie, moim zdaniem na tym serwerze mogło być więcej graczy bez jednej gildii która cały czas uprzyksza granie innym graczom... Czekam na ten moment kiedy admińistracja ich wyjebie z tego serwera - to już moje zdanie proszę sobie nie brać tego do siebie, ale taka prawda, gdyby tej jednej gildii nie było to tutaj gra z nowymi graczami znacznie inaczej by wyglądała...

Pozdrawiam dobre Veto, mam nadzieję że kiedyś tutaj wrócicie :)

Opublikowano

Zachowanie takie jest na tym serwerze w normie, admini nic nie robią.

pNqQfCX.png?1

Ihdglxz.png?1

50 max online jest resza multi acc.

Ta osoba zostala juz zbanowana ;) tak samo jak ty ;) za chamskie zachowanie no ale widzisz innych siebie nie ^^

Opublikowano

Osoby ktore napisza do mnie na GG: 4884533 swoj login oraz dopisek "MPC Forum" otrzymaja kod na 3 dni gold vipa :) 

Login i dopisek :) czekam :)

Opublikowano

Osoby ktore napisza do mnie na GG: 4884533 swoj login oraz dopisek "MPC Forum" otrzymaja kod na 3 dni gold vipa :)

Nikt Ci nie napiszę to jest prymitywny serwer. 40 online ^^

Opublikowano

Nie jestem pewny czy to serwer jest prymitywny ;) wyrwales bana i co wielkie spiny jakie to ble itp ? Wez sie nie kompromituj.

Opublikowano

Przez weekend na serwerze +50% expa oraz 50% wiecej creditów za Grand Resa !

Zapraszam na serwer. Na naszym profilu FB event do wygrania 150 darmowych silver coinow !

Opublikowano

Online Players:

Online (181)

Active Players in 24H: 473

Total Online: 181

Jakie 40?

Opublikowano

Online Players:

Online (181)

Jakie 40?

To są multikonta... 

Opublikowano

Online Players:

Online (181)

Jakie 40?

To są multikonta... 

Może i tak, ale na jakim innym serwerze nie masz multikont? Nawet na zagranicznych możesz sobie nieograniczoną ilość zrobić, a tam to już jest przesada.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Exp BOOST EVENT !

Event trwa od 01.04.2017 do 03.04.2017.

100% wiecej expa normalnego i master !

750 silverow za Grand Reset ! 50% wiecej !

150 wcoinow dla kazdego za darmo !

50% wiecej creditów za donate !

Zapraszamy równiez na nasze forum gdzie znajdziecie linka do pobrania clienta Sezonu 12 !

Tak własnie rozpoczelismy testy najnowszej wersji :)

Zapraszamy gorąco :)
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

17917782_1559197024121422_74383674194438

Event start 15.04.2017-17.04.2017.
100% more exp ! Normal and Master !
100% more Goblin Points !
100% more credits for Grand Resets !
50% more credits (paypal, payu, bank transfer) !
New Unique AUCTION !
JOIN NOW ! 
http://medium.warofglory.pl

Share this post on facebook page and win: 300 silver coins !
After share write me pm (fb profile) with login !

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...