Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przerabianie klienta 34k na source

SonGoku01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam drobny problem, gdyż nie do końca wiem jakie pliki muszę zmienić. Prosiłbym, aby ktoś mi wypisał jakie zmiany muszę wprowadzić w starym kliencie (34k), aby działał on jako 40k. (nie mówię tutaj o bince, bo to oczywiste, bardziej mam na myśli zmiany w root etc, wszystko co jest wymagane do poprawnego działania.

Za pomoc wynagrodzę limitami, dzięki! ;)

Opublikowano

Zmieniasz item_proto na nowe i powinno już śmigać, oczywiście też kompilacja binki 

Po takiej zmianie crashuje klienta. Niby się loguje, ale po załadowaniu ekranu niby wchodzi do gry (można do tego dojść po ruszaniu myszką) ale na ekranie jest ekran startowy. Czyli niby zalogowana postać, ale widać ekran startowy ;x

Opublikowano

Zmieniasz item_proto na nowe i powinno już śmigać, oczywiście też kompilacja binki 

Po takiej zmianie crashuje klienta. Niby się loguje, ale po załadowaniu ekranu niby wchodzi do gry (można do tego dojść po ruszaniu myszką) ale na ekranie jest ekran startowy. Czyli niby zalogowana postać, ale widać ekran startowy ;x

Sysser wróżbita nie jestem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...