Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strony, na których obstawia się mecze CS:GO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w temacie szukam cos do betowania meczy w csgo cos jak stare csgolounge bylbym wdzieczny jakby ktoś wypisał wszystkie 

Opublikowano

Drakelounge.com jak dla mnie na ten moment najlepsza strona z betowaniem, dodatkowo poza cs'em można też betować mecze z innych gier

Opublikowano

Drakelounge.com

Sprawdzona strona od właścicieli drakemoon.com.

Jeżeli tego nie zmienili to na start masz 5 $, ale musisz wpłacić 5 $ i zagrać za te wpłacone 5 $, abyś mógł wypłacić ;3

Opublikowano

Drakelounge.com

Sprawdzona strona od właścicieli drakemoon.com.

Jeżeli tego nie zmienili to na start masz 5 $, ale musisz wpłacić 5 $ i zagrać za te wpłacone 5 $, abyś mógł wypłacić ;3

na drakelounge trzeba wpłacić 10$, a jak chcesz wypłacić np. 20 to musisz mieć tyle postawione razem

tenor.gif

Opublikowano

csesport (często są bardzo korzystne procenty, różniące się znacznie od kursów na innych stronach)

csgofast (hltv)

drakelunge (możesz spróbować bo za darmowe 5$, a tak to nie polecam ;d) 

34239885046803378909.png

"Mówią, że tutaj miłość to paliwo

A ja mam w chuju czy mnie kochają czy nienawidzą."

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Orientuje się ktoś może czy zostało dodane automatyczne draftowanie meczy? Oraz jak wygląda wypłata, nie ma z nią problemów takich jak były kiedyś?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...