Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gothic 3 - mam błąd przy instalacji QuestPack'a

Mateiso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam gothic 3 na steamie polska wersja, po zainstalowaniu uruchamiam patch 1.75.14 czy jakoś tak ;p po czym chcę wgrać quest pack 4.2 ale piszę że potrzebuje do tego polskiej wersji gry oraz wersji co najmniej 1.73, jakieś sugestie w czym może tkwić problem?

Opublikowano

W jakiej kolejności wszystko instalowałeś?

Polecam usunąć grę, jej folder ze steam`a i pobrać grę, następnie pobrać i zainstalować najpierw spolszczenie (też zależy skąd je bierzesz, podałbym ci tam gdzie zawsze brałem i działało, ale nie chce mi się bawić w skany, pozdrawiam), potem najnowszy patch do gry, potem dopiero Quest Pack.

Sam instalowałem w takiej kolejności i działało.

Opublikowano

Usuwałem już grę i wszystko z nią związane, spolszczenie nie mam bo mam polską wersję gry na steamie ( juz jest spolszczone, działa ) Instaluje w kolejności Gothic 3 > Patch 1.75 > Quest pack i nie działa, po prostu sobie chyba odpuszcze

Opublikowano

Ja nadal nie wiem, skąd niektórzy mają polską wersje na steam, bo jej nie ma :D

Może kiedyś była polska wersja i wtedy ten kto kupił ma ją, nie wiem.

Jest taka strona

po-polsku.pl

tam pobierz spolszczenie do G3 i zainstaluj. Jeżeli będziesz mógł i wtedy spróbuj od nowa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...