Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z mapą z warsztatu Steam

NeVbIe213

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc ma taki problem stworzyłem mapę dodałem ją do warsztatu i jak chce ją odpalić pisze że nie można znaleźć serwera dedykowanego . Wie ktoś jak kto naprawić ? Żeby dało się odpalić tą mapę?

Opublikowano

https://steamcommunity.com/app/730/discussions/0/617328967246904208/

Na steamcommunity, pod takim samym tematem jak twój tylko że w języku angielskim znalazłem prawdopodobny sposób rozwiązania tego problemu

"I have finally found the issue,

If you upload a map there doesnt seem to be an issue, but when you try to update the it says that there is no dedicated server found.
So the solution is to rename your map, and then reupload it and delete your previous map.
It worked for me so i hope it works for you ♥♥♥ well. :)"

Więc tak kolega z steamcommunity piszę, że rozwiązaniem jest zmiania nazwy mapy, po czym reuploadujesz ją (wrzucasz ponownie do warsztatu) i usuwasz wcześniejszą wersję mapy. (tą pierwszą)

Warto spróbwać

Delete your map from workshop                Usuń twoją mapę z workshop
Change name of your map                         Zmień nazwę twojej mapy
Upload it again on workshop                      Wrzuć ją ponownie na workshop (warsztat)
Subscribe to download it                            Zasubskrybuj ją, żeby pobrać
Play                                                             Graj

Nigdy nie byłem najlepszy z angielskiego, więc mogłem nie dokładnie przetłumaczyć, ale myślę że dasz radę

117-AwardImgMaster-1475160600.png

Opublikowano

https://steamcommunity.com/app/730/discussions/0/617328967246904208/

Na steamcommunity, pod takim samym tematem jak twój tylko że w języku angielskim znalazłem prawdopodobny sposób rozwiązania tego problemu

"I have finally found the issue,

If you upload a map there doesnt seem to be an issue, but when you try to update the it says that there is no dedicated server found.

So the solution is to rename your map, and then reupload it and delete your previous map.

It worked for me so i hope it works for you ♥♥♥ well. :)"

Więc tak kolega z steamcommunity piszę, że rozwiązaniem jest zmiania nazwy mapy, po czym reuploadujesz ją (wrzucasz ponownie do warsztatu) i usuwasz wcześniejszą wersję mapy. (tą pierwszą)

Warto spróbwać

Delete your map from workshop                Usuń twoją mapę z workshop

Change name of your map                         Zmień nazwę twojej mapy

Upload it again on workshop                      Wrzuć ją ponownie na workshop (warsztat)

Subscribe to download it                            Zasubskrybuj ją, żeby pobrać

Play                                                             Graj

Nigdy nie byłem najlepszy z angielskiego, więc mogłem nie dokładnie przetłumaczyć, ale myślę że dasz radę

Zrobiłem tak ja napisałeś i nie pomogło :/

@weCzarek

Poszukałem w necie i znalazłem tohttp://g4g.pl/pl/tworzenie-listy-map-za-pomoca-valve-workshop , nie wiem czy o to chodzi czy o cos innego 

Opublikowano

@NeVbIe213

No cóź wygląda na to, że sposób już spalony.

Prawdopodobnie to nie jest twoja wina.

Poszukam jeszcze czegoś w anglojęzycznym forum, jak znajdę zrobię edytację postu

117-AwardImgMaster-1475160600.png

Opublikowano

Spróbuj jeszcze raz ale z inną mapą i napisz mi jak wyszło. Mogę wiedzieć ile waży mapa? 

Mapa waży 0.162 MB i zaraz spróbuje z inna mapą i ci napisze .

Stworzyłem nową mape dodałem ją i działa da sie na niej grać 

Opublikowano

Spróbuj jeszcze raz ale z inną mapą i napisz mi jak wyszło. Mogę wiedzieć ile waży mapa? 

Mapa waży 0.162 MB i zaraz spróbuje z inna mapą i ci napisze .

Stworzyłem nową mape dodałem ją i działa da sie na niej grać 

No w takim razie problem z mapą. Jak ją instalowałeś ? 

Ci chodzi jak ją dodałem do warsztatu ? 

Opublikowano

Odpaliłem konsole w cs go , w konsoli wpisałem workshop_publish , wyskoczyło okno po prawej są czy opcje naklejka , skin i mapa wybrałem mape klikam dodaj , dodałem nazwe , opis , miniaturkę , wybrałem mape którą chce dodać , jaki jest to tryb gry , zaakceptowałem regulamin . 

To samo zrobiłem jak dodałem druga mapa na której da sie grac

Opublikowano

Też map taki problem z mapą że jak ją odpalę przez konsole to są bronie na ziemi ale jak przez warsztat to nie ma broni  na ziemi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...