Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Nie rozumiem do końca wypłacania skinow z tej strony. Z darmowych 5$ zarobiłem 43,23$. Aby wypłacić z tej strony pieniądze trzeba wpłacić 10$ i zagrać/postawić za te wpłacone 10$ na jakiś mecz abym mógł wypłacić te 43,23$. Moje pytanie brzmi: JEŻELI wplacilem na stronę 17,98$ muszę zagrać za te 17,98$ abym mógł potem wypłacić CAŁOŚĆ, albo... wystarczy ze zagram TYLKO za te 10$ i będę mógł potem wypłacić całość?

Nie działa :(

Opublikowano

jak chcesz wypłacić całość to musisz mieć tyle razem postawione

np. jak chcesz wypłacić 1337$ to musisz mieć tyle razem postawione na mecze, nie wygrane

tenor.gif

Opublikowano

Odradzam grania na tej stronie. Jak w innych postach na temat tej strony wspominałem, wygrałem 290 euro. Po wpłacie 10 euro i wybraniu skina do wypłaty, znikła z mojego konta na drake kasa i nie dostałem oferty wymiany.

Pisałem 3 dni temu do supportu i do tej pory nie odzyskałem kasy jak i kosy, która wybrałem do wypłacenia. Support milczy, 0 odpowiedzi.

Na FB jak i na czacie strony aż huczy, nie jestem jedynym poszkodowanym, a jest takich osób setki... Scam strona...

Opublikowano

@UP

Beka z ciebie ! Jak dla mnie to ty oszukujesz ludzi !

Witam. Nie rozumiem do końca wypłacania skinow z tej strony. Z darmowych 5$ zarobiłem 43,23$. Aby wypłacić z tej strony pieniądze trzeba wpłacić 10$ i zagrać/postawić za te wpłacone 10$ na jakiś mecz abym mógł wypłacić te 43,23$. Moje pytanie brzmi: JEŻELI wplacilem na stronę 17,98$ muszę zagrać za te 17,98$ abym mógł potem wypłacić CAŁOŚĆ, albo... wystarczy ze zagram TYLKO za te 10$ i będę mógł potem wypłacić całość?

Wystarczy ze wpłacisz skina o wartości 10$ i pamiętaj masz zagrać za 100% tego co wpłaciłeś. Później możesz brać z store co chcesz za te 43-60$ : )

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...