Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NOWY SERWER FOCUSMU! ZAPRASZAMY S6EP3 dynamiczny exp 24 luty 2017 start!

damiangg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
To jest ukryta treść, proszę

Witam wszystkich!
Mam zaszczyt przedstawić nowy projekt serwera oparty na stabilnych licencjowanych plikach PREMIUM PLUS od firmy IGCN, która zajmuje sie dystrybucją plików z najwyższej półki
oraz DMNCMS BLESSING PACKAGE.
Projekt powstał w styczniu 2017 roku, a jego celem jest zrewolucjonizowanie Świata MuOnline, oraz w przyszłych edycjach duży rozwój pod kątem subserwerów i multiserwerów a także zasięgiem siegnąc poprzez krańce Europy do całego Świata. Ma na celu wnieść dużo nowości, jednocześnie nie zapominając o zachowaniu starego dobrego klimatu MuOnline, co stworzy rewelacyjną atmosferę na serwerze. Jest to serwer o róznorodnej konfiguracji dla tych którzy naprawde lubią te gre i tak by reszta też ją polubiła.
Rozgrywka jest podzielona na różne "niewidzialne progi" - które mają na celu podkreslić rywalizację ale i nie zamęczyć różnymi napotkanymi trudnościami w grze.
Rozumiem że spora część graczy nie popiera webshopu, jednak powstał on by pokrywać koszty utrzymania oraz licencji. 
Serwer został stworzony bazując się na dotychczas zdobytych doświadczeniach przy współpracy z innymi serwerami, oraz na wiedzy wieluletnich graczy.

Przedstawiamy nasz projekt : FocusMu!

Startujemy 27.02.2017 o 18:00 !

Oferujemy:
- Świetnych dowódców, którzy reprezentują sobą wysoki poziom,
- Fachową pomoc, jak i szybką reakcję, z strony ekipy serwera,
- Każdy jest traktowany równo, na serwerze nie ma różnicy czy gracz posiada VIP lub nie,
- Różnego rodzaju eventy tworzone przez nasz team
- Częste  aktualizacje,
- Na Serwerze nie ujrzysz żadnych klas prywatnych, czy rzeczy niewiadomego pochodzenia. 
Serwer utrzymuje się poprzez dobrowolne wpłaty graczy, a gra na nim jest w pełni darmowa!
- Otwarta na propozycje administracja.

Nazwa Servera: FocusMu
Wersja: Season 6 Episode 3
Max il. Graczy Online: 1000+
Godziny działania: 24/7
Serwer dedykowany: TAK
Vip System: TAK, (Znizki na : ukrycie ekwipunku na www, pk clear, reset master skill tree; wiekszy exp i drop ) 
CashShop: TAK
Spoty: TAK

Strona www:
Fanpage :

EXP :
Sub / VIP 
650-350/ 850-550
Master EXP :
Sub / VIP 
150 / 250
Drop :
Sub / VIP 
30 / 40 %
BB: OFF
HP Mobów: 100% 
Maximum master level: 200
Max staty: 32767
Max Level Itemów: +15+28
Gildia: od 180 lvl
MG: od 220 lvl
DL: od 250 lvl
SU: od 250 lvl
RF: od 300 lvl
Jewel of Bless: 100%
Jewel of Soul: 60%
Jewel of Soul + Luck: 75%
Jewel of Life: 60%

Punkty za lvl:
Normal/Marlon Quest
DK: 5/6
DW: 5/6
Elf: 5/6
SUMM: 5/6
MG: 7
DL: 7
RF: 7

Partyexp
Normalne Party 2 graczy = 5% więcej exp
Normalne Party 3 graczy = 10% więcej exp
Normalne Party 4 graczy = 15% wiecej exp
Normalne Party 5 graczy = 20% więcej exp
Set Party 3 Players = 15% więcej exp
Set Party 4 Players = 20% więcej exp
Set Party 5 Players = 25% wiecej exp

Chaos Machine (+10 / +15)
SUB :
+10 = 80 % szans na sukces
+11 = 70 % szans na sukces
+12 = 60 % szans na sukces
+13 = 55 % szans na sukces
+14 = 50 % szans na sukces
+15 = 45 % szans na sukces
VIP :
+10 = 90 % szans na sukces
+11 = 80 % szans na sukces
+12 = 70 % szans na sukces
+13 = 65 % szans na sukces
+14 = 60 % szans na sukces
+15 = 55 % szans na sukces

Reset:
Reset wykonujemy na 400 lvl
Kasowanie statystyk+ 500 pkt * (liczba resetow) dla kazdej klasy 
Koszt: 1.000.000 zen

Grand Reset:
Grand Reset wykonujemy na 100rr i  400 lvl 
Kasowanie statystyk +10000 pkt * (liczba grand resetow) dla kazdej klasy do rozdania co GR 
Kredyty do WS : 500 
Koszt: 2.000.000.000 zen

Blood Castle: TAK (co 4 godziny) NOWA WIEKSZA MAPA 
Devil Square: TAK (co 6 godzin)
Chaos Castle: TAK (co 3 godziny)
Illusion Temple: TAK (codziennie o 17)
Castle Siege: TAK (niedziela od 20 do 22)
CRYWOLF EVENT: TAK (3x w tyg)
Nightmare Event: TAK (co 10 godzin)
Hatchery Event: TAK (co 24 godziny)
Doppelganger: TAK
Imperial Fort: TAK
Last Man Standing: TAK
Medusa: TAK (co 12 godzin)
Red Dragon: co 4h
Skeleton King: co 12h
Gold Invasion: co 6h
White Wizard: co 8h
Happy Hour: 18:00 (Podczas HH zdobywamy 80 exp wiecej)
Kundun: co 12h
xMas Attack(Santa): off

- Magic Bagpack dostepny za goblin punkty ! zwieksz pojemnosc swojego inventory !
-3d camera
-unstuck character (warp lorencja z panelu uzytkownika)
-auto party system
- Personal Shop za zeny/chaosy/soule/blessy !
- Recconect-System automatycznie podlaczy cie do gry gdy tylko odzyskasz neta 
- Loren Market i Tablica Ogłoszeń !
- Nowa Mini Mapa !
- Balans postaci !
- Gens System !
- Nagrody Goblin Points za eventy / golden moby
- Zamiana creditow na WCoinC
- LOCK SYSTEM !!! Zabezpiecz swoje hasło
- Zdobywaj punkty GoblinPoints za zabijanie BOSS Mobow: Selupan, Medusa, Nightmare, Kundun, etc
- Marry system
- WEB MARKET
- Happy Hour event ! exp +80x
- MUBOT SYSTEM Wbudowany w gre !
- Ticket Support system zarabiaj kredyty zglaszajac problemy i pomagajac nam udoskonalac serwer w jak najlepszy sposob!!!
- Referrals: uzyj unikatowego kodu aby zaprosic jak najwiecej osob i zgarnac nagrody!

Suppressor
Angra

Jeśli chcesz wspomóc serwer pomóż nam rozreklamować FocusMu na forach
Wystarczy ze wejdziesz na jakieś forum poświęcone grom / reklamom gier i zareklamujesz nasz serwer. 
Zamieszczam tu post i należy wejść w link i skopiować całą zawartość pliku:

Tytuł tematu :

FocusMu | Season 6 EP3 | EXP: Dynamic DROP: 30% | BALANS PVP |  WEB MARKET | TICKET SUPPORT

Jeśli temat utrzyma się parę dni otrzymacie nagrodę - każda forma publikacji będzie nagradzana 50WcoinC lub 50WcoinP.

Po opublikowaniu serwera nalezy w tym temacie podać bezpośredni link do publikacji jeżeli wszystko będzie w porządku, napisze pw z prośba o login.

Ważne!:
1. Publikacje nie mogą się powtarzać!
2. Nie spamujemy na forach
3. Temat dajemy tylko w działach do tego przeznaczonych
4. Najlepiej fora o tematyce gier Online / MMORPG
5. ZAKAZ PUBLIKOWANIA POPRZEZ BOTY !
  • Odpowiedzi 264
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

serwer ustawiajacy sie na DONAT .... juz ludzie beda nie zadowoleni ... 

jak dla mnie ludzie chca pograc a nie płacic za jakies dodatki ... płacic mozna na globalu ... a nie na PRV ... taka moja uwaga ...

nie wiem jak inni na to ale mi sie to nie podoba ze kolejny serwer i kolejne donat VIPY itp ...

Opublikowano

serwer ustawiajacy sie na DONAT .... juz ludzie beda nie zadowoleni ... 

jak dla mnie ludzie chca pograc a nie płacic za jakies dodatki ... płacic mozna na globalu ... a nie na PRV ... taka moja uwaga ...

nie wiem jak inni na to ale mi sie to nie podoba ze kolejny serwer i kolejne donat VIPY itp ...

Webshop bedzie okrojony, pozatym TAK nie bede klamal prosto w oczy mam nadzieje nie placic licencji oraz kosztow vps ze swojej kieszeni oraz cos miec ze swojej pracy nad plikami.

Nikt nie stawia serwera dla ideii jesli chcesz otworz sobie na wlasnym komputerze na darmowych zbugowanych plikach i graj bez donate :) 

Opublikowano

ja nie stawiam ostatni serwer był na 97 wersjii jakies 8 lat temu :D działał rok i sie zakonczył tyle powiem :) a skoro ktos cos robi nie tylko dla siebie .... to nie ma na uwadze kazdego :) a nie tylko tego co ma karte kredytową :)  ajak chce sie zarobic to zakasac rekawki i do pracy :) 

Opublikowano

a skoro ktos cos robi nie tylko dla siebie .... to nie ma na uwadze kazdego :) a nie tylko tego co ma karte kredytową :)  ajak chce sie zarobic to zakasac rekawki i do pracy :)

Wejdz na serwer sprawdz moje oraz drugiej pani administrator podejscie do graczy wtedy ocenisz .

Mam stala prace :)

Opublikowano

spoko ;)  temat nie potrzebnie sie pogłebił :) usun to

chodziło o wytłumaczenie tylko przez admina czy GM np zasady na tym  serwrze :) czyli co jest WZIĘTE  w donate czy vip :) tyle :D .

I sorki jesli czujesz sie obrażony urażony :) przeze mnie :) nie chciałem by tak to zabrzmiało ani nie chciałem obrazić :) 

Opublikowano

Bardzo polecam !

0 bugów serwer nie polegajacy na donatowaniu lecz expieniu gdyz po wbiciu gr dostaje sie pkt za ktore mozna kupic item fo :)

I nie oceniajcie "Ksiażki po okładce" wchodzcie i prbójcie :)

Administracja jest wporzatku i naprawde wszystkie bledu naprawiane sa w bardzo szybkim tempie :)

Polecam gracz focus mu :)

Opublikowano

ee tam standardowe nudne expienie resow i bicie gr-ow do max statow .. omg zmiencie cos z tym bo to nudne 4rr = 1000agi 1000ene lecimy next rr... ;D straszne :D ale tak to koncepcja spoko , wiadomo donate musi byc nikt nie bedzie płacił z wlasnej kieszeni :D hmm ale serio z tymi rr to trzeba cos innego wykminic :D 

Opublikowano

ee tam standardowe nudne expienie resow i bicie gr-ow do max statow .. omg zmiencie cos z tym bo to nudne 4rr = 1000agi 1000ene lecimy next rr... ;D straszne :D ale tak to koncepcja spoko , wiadomo donate musi byc nikt nie bedzie płacił z wlasnej kieszeni :D hmm ale serio z tymi rr to trzeba cos innego wykminic :D

zgadzam sie z toba ale nie w 100% :P jestem otwarty na wporwadzanie zmian/nowosci ale do tych rr no mysle ze musza byc alternatywa jest no reset system i podkrecenie kazdego jednego mooba i wzorowac sie na level system gdzie awansujesz stopniowo do 400 lvl dostajac 500 pkt za lvl czy cos w tym stylu aby miec na 400 lvl fulle badz inna liczbe wybranych statow co tez wydaje sie dosc nudne expic pare dni/miesiecy na jednej mapie ^^

wiec wole jednak rr system a nowosci wprowadzac w eventach, questach, bossach itp

Opublikowano

Lepiej napisać dynamiczny RIP niż dynamiczny exp hehe

nie wielu jest zwolennikow dynamicznego expa ale to nie znaczy ze to jest zle .

wejdz zobacz sprobuj ocen a nie w ciemno odrazu :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...